شما اینجا هستید

مواد اولیه صنایع غذایی

گلیسیرین مونو استئارات

گلیسیرین مونو استئارات  کاربرد گلیسیرین مونو استئارات  گلیسرول مونو استئارات  گلیسیریل مونو استئارات  قیمت گلیسرول مونو استئارات

گلیسیرین مونو استئارات

نامهای دیگر: گلیسیرین مونو استئارین، GMS، E 471 ، Glycerol monostearate
فرمول شیمیایی: C21H42O4
شکل ظاهری: پوسته سفید یا کرم رنگ

گلیسیرین مونو استئارات

گلیسرین مونو استئارات، که معمولا به عنوان GMS شناخته می شود، یک مولکول آلی است که به عنوان امولسیفایر مورد استفاده قرار می گیرد.  GMS یک پودر سفید، بدون بو و شیرین است که هیدروسکوپیک است. این گلیسرول استر اسید استئاریک است. گلیسرین مونو استئارات، به طور طبیعی در بدن به عنوان یک محصول از تجزیه چربی های لیپاز پانکراس رخ می دهد، و همچنین در غذاهای چرب یافت می شود. گلیسرول مونو استئارات پرفروش‌ترین امولسیفایر و یکی از پرکاربرد‌ترین امولسیفایرها در صنعت غذا و دارو است.
گلیسرین مونو استئارات، یک افزودنی مواد غذایی است که به عنوان یک ماده ضعیف کننده، امولسیون کننده، ضد انقباض و نگهدارنده استفاده می شود؛ یک امولسیون کننده برای روغن، واکس، و حلال؛ یک پوشش محافظ برای پودرهای هیدروکسیک؛ یک عامل جداسازی و کنترل انتشار در داروها؛ و یک روان کننده رزین همچنین در محصولات آرایشی و مراقبت از مو مورد استفاده قرار می گیرد.
گلیسرول مونوستیرات (90٪) یک امولسیفایر است که باعث تسهیل پیوند مولکول های چربی با آب می شود. این ماده مانع تشکیل شکوفه چربی در قنادی و قارچ ها می شود. GMS قابل استفاده برای تمام انواع محصولات با محتوای آب است و به ویژه برای استفاده در مخلوط آب و چربی توصیه می شود. این ماده مانع از خروج از بستنی و یا بیش از حد شیرین است.

کاربرد گلیسیرین مونو استئارات

کاربرد گلیسیرین مونو استئارات

این امولسیفایر در بستنی، خامه، نان، دسرهای یخ زده، شکلات‌های داغ، نوشیدنی ها، بستنی، روغن های خوراکی ، پودینگ‌های اسفنجی ، محصولات لبنی، مارگارین ، محصولات پوست و مو استفاده می شود.

صنایع غذایی مواد غذایی

گیسرول مونوستارات است به عنوان امولسیفایر، تقویت عطر، طعم و تثبیت کننده بافت در مواد غذایی مانند آب نبات استفاده می شود، شکلات، کارامل، تافی، قهوه، آدامس، گوشت محصولات گوشتی، در پخت کیک و سایر محصولات پخته، بیسکویت، رشته آش، محصولات پاستا؛ روغن و چربی: مارگارین

صنایع نوشیدنی

گیسرول مونوستارات است به عنوان امولسیفایر، تقویت کننده عطر، طعم، امولسیفایر و تقویت کننده طعم در نوشیدنی های پروتئین چربی حاوی استفاده می شود.

صنایع داروسازی

گلیسرین مونو استئارات به عنوان امولسیفایر در داروسازی استفاده می شود.

صنایع آرایشی

گیسرول مونوستارات در مواد آرایشی و محصولات مراقبت شخصی از جمله در لوسیون، کرم، پودر، محصولات پاک کننده پوست، ریمل مژه و ابرو، سایه چشم، خط چشم، تهویه مو استفاده می شود و در محصولات شستشو، کرم های ضد آفتاب به عنوان یک روان کننده روی سطح پوست است که به پوست ظاهر نرم و صاف می دهد. همچنین با ایجاد یک مانع بر روی سطح پوست، از دست دادن آب پوست جلوگیری می کند.

روش استفاده گلیسیرین مونو استئارات

روش ادغام  G.M.S. در آب به شرح زیر است:
I) مقدار 6 لیتر آب را حرارت داده تا به نقطه جوش برسیم
ب) اضافه کردن 1 کیلوگرم از G.M.S. با تحریک مکانیکی
iii) محلول را تا زمانیکه پودر کاملا حل شود، مخلوط کنید.
iv) محلول را خنک کرده
v) محصول ضخیم که شکل گرفته برای استفاده آماده است.

آزمایش ها نشان داده اند که در صورتی که یک نانوایی به شکل خمیر به چربی اضافه می کند، میزان استفاده از چربی می تواند بیش از 50٪ کاهش یابد.

فارسی

پودر نارگیل

پودر نارگیل

پودر نارگیل

نارگیل با پوست سخت و قهوه ای رنگ، ابتدا در جنوب شرق آسیا کشت می شد و در حال حاضر به صورت درخت نارگیل در تمام مناطق گرمسیری استویا وجود دارد. مردم اقیانوس آرام از تمام قسمت های این درخت استفاده کرده و آن را به عنوان یک غذای مرسوم استفاده می کنند. نارگیل از غنی ترین منابع غذایی برای الکترولیت ها، کلر، پتاسیم و منیزیم است که البته مقدار کمی هم قند، سدیم و پروتئین دارد. میزان بالای پتاسیم این میوه آن را به یکی از راههای جلوگیری از فشارخون تبدیل کرده است. آب نارگیل نیز دارای فیبرمحلول، منگنز، کلسیم، ریبوفلاوین و ویتامین C است . نارگیل ها به خاطر قابلیت انعطاف پذیری آن ها در بسیاری از کاربردهای سنتی، از جمله مواد غذایی تا مواد آرایشی استفاده می شود.

انواع پودر نارگیل

ردیف نام کالا نام کشور تولیدکننده نوع بسته بندی وزن بسته
1 پودر شیرنارگیل پرچرب سری لانکا کارتن 15kg
2 پودر شیر نارگیل پرچرب فیلیپین کارتن 15kg
3 پودر شیر نارگیل نیمه چرب تایلند پاکت 25kg
4 پودر نارگیل پرچرب fine فیلیپین کیسه 50kg
5 پودر نارگیل پرچرب medium فیلیپین کیسه 50kg
6 پودر نارگیل پرچرب fine اندونزی کیسه 25kg
7 پودر نارگیل کم چرب fine تایلند کیسه 25kg

 

سایر:

لیست سایر افزودنی های خوراکی

 

فارسی

ایزوله سویا

ایزوله سویا

ایزوله سویا

ایزوله پروتئین سویا پروتئینی است که با حذف شدن چربی و کربوهیدرات ها از کنجاله سویا بدست می آید و دارای حدود 90% پروتئین بوده و به شدت تصفیه شده یا خالص شده است . سویا خرد شده و خشک شده به سه نوع محصول تجاری پروتئین بالا تبدیل می شود: آرد سویا با پروتئین 45 درصد، کنسانتره سویا با پروتئین 70 درصد و ایزوله سویا با پروتئین 90 درصد. ایزوله پروتئین سویا از سال 1959 در غذاها برای خواص عملکردی آن استفاده شده است. به تازگی، محبوبیت پروتئین سویا به دلیل استفاده از آن در محصولات غذایی سالم افزایش یافته است و بسیاری از کشورها ادعاهای بهداشتی برای غذاهایی با غنی از پروتئین سویا را تایید می کنند. ایزوله سویا، پروتئین جداسازی شده ای ست که از لوبیای سویا خالص با استفاده از فرآیند که اکثریت قندهای چربی و کربوهیدرات را حذف می کند ساخته شده است. این محصول مهمترین پروتئین مورد استفاده در صنایع گوشت است.

کاربرد ایزوله سویا

کاربر ایزوله سویا

پروتئین سویا در انواع غذاها مانند سس سالاد، سوپ، سوسیس، پودر نوشیدنی، پنیر، دسرهای یخ زده، شیرینی ها، فرمول های شیرینی، نان، غلات صبحانه، پاستا و غذاهای حیوانی استفاده می شود. ایزوله سویا انتخاب بسیار عالی پروتئین برای همه ورزشکاران بوده، زیرا پروتئین به رشد و نگهداری توده عضلانی کمک می کند. این ماده انتخاب ایده آل برای گیاهخواران، افرادی است که نیازهای غذایی خاصی مانند لاکتوز دارند. مصرف ایزوله سویا در صنایع غذایی به دلیل خواص تغذیه ای از جمله افزایش میزان پروتئین ماده غذایی، ایجاد احساس دهانی بهتر و طعم شیرینتر و هم چنین خواص عملکردی مثل امولسیفایری، جذب آب و چربی و خصوصیات چسبندگی این محصول زیاد است.

سایر محصولات
لسیتین سویا

فارسی

پودر زرده تخم مرغ

پودر زرده تخم مرغ

کشور سازنده: ایالات متحده آمریکا - چین
شکل ظاهری: پودر
ظاهر / رنگ: زرد
حلالیت در آب: بله
ذخیره سازی: به تدریج بسته و دور از رطوبت نگه دارید.
مدت زمان نگهداری 2 سال است. در نور مستقیم خورشید ذخیره نکنید.
گرید: FCC - گرید غذایی

پودر زرده تخم مرغ

پودر تخم مرغ از زرده تازه تخم مرغ تهیه شده است که برای تولید یک پودر محلول اسپری می شود. پودر تخم مرغ حاوی همان ارزش های تغذیه ای و کلسترول به عنوان یک زرده تخم مرغ واقعی است. این یک پودر زرد با بوی و طعم زرد معمولی است. پودر زرده تخم مرغ با خشک کردن با یک خشک کن برج ساخته شده است. تخم مرغ یولک پودر مکمل ایده آل برای هر کسی است که به دنبال اضافه کردن کالری ارزشمند به رژیم غذایی خود و کسانی که به دنبال اضافه وزن بدن و یا حمایت از یک سبک زندگی فعال است. زرده تخم مرغ یکی از افزودنی های غذایی است که به طور طبیعی حاوی ویتامین D است. هنگامی که خشک می شود، بیشتر رطوبت از زرده تخم مرغ حذف می شود و تولید کننده مواد غذایی با منبع بسیار متمرکز از لیپید های تخم مرغ مانند تری گلیسیرید، فسفولیپید، کلسترول، سربروزید و سایر لیپید های جزئی است. تولیدکنندگان محصولات از این امر مطلع هستند که تخم مرغ بدون اسیدهای چرب ترانس وجود دارد. در واقع، بسیاری از تولیدکنندگان محصولات از زرده تخم مرغ به دلیل چربی های موجود در آنها، به ویژه لسیتین فسفولیپید، که به عنوان یک عامل امولسیون در غذاها عمل می کنند، به این محصول علاقه دارند. فسفولیپید ها همچنین می توانند برای پوشاندن مواد تشکیل دهنده، کمک به پراکندگی آنها در ماتریس مواد غذایی کمک کنند. زرده تخم مرغ منبع لسیتین، امولسیفایر و سورفاکتانت است.
100 گرم پودر زرده تخم مرغ = 10 زرده تخم مرغ
1 کیلوگرم پودر زرده تخم مرغ مخلوط با 1 کیلوگرم آب برابر با 2 کیلوگرم توده زرده تخم مرغ است.

کاربرد پودر زرده تخم مرغ

کاربرد پودر زرده تخم مرغ

پودر زرده تخم مرغ می تواند به لحاظ اقتصادی برای ساخت شیرینی، سوپ، سس ها و محصولات نانوایی استفاده شود و مقرون به صرفه باشد. پودر زرده تخم مرغ به خصوص برای خواص امولسیون خاص خود، به ویژه در سس مایونز، سس سالاد و سس های خامه ای استفاده می شود، اما کاربرد دیگری هم دارند. به عنوان مثال، زرده تخم مرغ خشک شده معمولا در مخلوط نانوایی استفاده می شود. همچنین در محصولات پخته شده، لسیتین در زرده میزان رطوبت را کاهش می دهد، در واقع زرده اثر منفی می گذارد. هنگامی که با مواد تشکیل دهنده دیگری مانند کرم یا شیر ترکیب می شود، زرده تخم مرغ لایه ای کامل برای چسباندن نان، رول ها و ساندویچ های را ایجاد می کند. لعاب به جلوگیری از خشک شدن پوست و سخت شدن آن کمک می کند و همچنین یک سطح براق طلایی قهوه ای ایجاد می کند.
 

فارسی

تارتاتات کلسیم

تارتارات کلسیم (Calcium tartrate)

نامهای دیگر: نمک کلسیم اسید دی هیدروکسی بوتانید یونی, کلسیم تارتاریک، E354
فرمول شیمیایی: CaC4H4O6
شکل ظاهری: پودر یا بلور سفید رنگ
بسته بندی: کیسه 25 کیلوگرمی
عملکرد: نگهدارنده - تنظیم ph

فروش تارتارات کلسیم

توضیحات

تارتارات کلسیم یک محصول جانبی صنعت شراب است که از پروتئین تخمیر شراب تهیه شده است. این نمک کلسیم اسید تارتاریک، اسیدی است که به طور معمول در انگور یافت می شود. حلالیت آن با دمای پایین کاهش می یابد، که در نتیجه تشکیل بلورین (در شراب قرمز) خوشه های بلوری  رسوب می کند. تارتارات کلسیم را به عنوان نگهدارنده مواد غذایی و تنظیم کننده اسیدی مورد استفاده قرار می دهد. مانند تارتارید اسید، تارتات کلسیم دارای دو کربن نامتقارن است، از این رو آن دو ایزومر کریل و یک ایزومر غیر کروی (meso-form) دارد. بیشتر تارتات کلسیم از منشاء بیولوژیکی، ایزومر (-) لیروتوری کیرال است.

فارسی

مونو سدیم گلوتامات

مونو سدیم گلوتامات Monosodium glutamate

نامهای مترادف:سدیم 2-آمینوپنتا ندیوات، سدیم گلوتامات، نمک اسید گلوتامیک،,MSG, E621, Monosodium glutamate
فرمول شیمیایی: C5H8NNaO4
شکل ظاهری: پودر کریستالی سفید رنگ
خلوص: 99.9%
بسته بندی: کیسه 25 کیلوگرمی

مونو سدیم گلوتامات

مونو سدیم گلوتامات که به عنوان گلوتامات سدیم نیز شناخته می شود، یکی از فراوان ترین اسید آمینه های غیر ضروری طبیعی برای بدن انسان است که بدین معنی است که می تواند در بدن ما سنتز شود و به طور طبیعی در گوجه فرنگی، پنیر و دیگر غذاها یافت می شود. اسید گلوتامیک یکی از 20 اسید آمینه تشکیل دهنده پروتئین است. MSG در صنایع غذایی به عنوان یک تشدیدکننده طعم استفاده می شود که عطر و طعم گوشتی و مواد غذایی را تقویت می کند، این ماده به‌طور معمول به غذاهای آماده و فراوری‌شده مانند غذاهای یخ‌زده، ادویه مخلوط، همبرگر، برخی کنسروها، انواع سوپ‌های آماده و سس سالاد افزوده می‌شود. سازمان غذا و داروی ایران MSG را به عنوان افزودنی مجاز به رسمیت شناخته شده است.
آیا تا بحال فکر کرده اید که چرا کودکان و حتی افراد بزرگسال عاشق سوسیس و کالباس  و یا پفک  چیپس می شوند چرا یک همبرگرفروشی فروش بالاتری از دیگران  دارد و غذای فلان فست فود خوشمزه تر است؟ مونو سدیم گلوتامات که به عنوان یک افزودنی در فست فود ها و غذاها استفاده می شود با افزایش سطح گلوتامین در بدن انسان و تحریک سیستم گلوتامینرژیک باعث می شود که شما طعم گوشت و سایر افزودنی ها را بهتر احساس کنید.

تولید مونو سدیم گلوتامات

تولید تجاری مونو سدیم گلوتامات در سال 1909 آغاز شد. در گذشته، آن توسط هیدرولیز پروتئین های طبیعی تولید شده بود، از جمله گلوتن گندم و دانه های سویا. امروزه تولید گلوتامات مونوسیدیم از طریق تخمیر باکتری انجام می شود. باکتری (Corynebacterium glutamicus) در یک محیط مایع حاوی قند، ملاس یا نشاسته به عنوان یک ماده فرعی رشد می کنند. باکتری ها قادر به تولید و حذف اسید گلوتامیک به محیط می باشند. در نتیجه، اسید گلوتامیک در محیط تجمع می یابد و بعد از آن به وسیله فیلتراسیون جدا شده، خالص شده و با خنثی سازی آن به گلوتامات مونون سدیم تبدیل می شود. پس از پاکسازی، کریستالیزاسیون و خشک شدن، یک پودر سفید مونو سدیم گلوتامات آماده استفاده برای تقویت کننده طعم است.

کاربرد مونو سدیم گلوتامات

کاربرد مونو سدیم گلوتامات

گلوتامات سدیم عطر و طعم خاصی ندارد و فقط باعث می شود شما سایر عطر و طعم ها را بهتر احساس کنید. این ماده به‌طور معمول به غذاهای آماده و فراوری‌شده مانند غذاهای یخ‌زده، ادویه مخلوط، همبرگر، برخی کنسروها، انواع سوپ‌های آماده و سس سالاد افزوده می‌شود. اسید گلوتامیک و همچنین نمک های مختلف گلوتامیک اسید به غیر از MSG، مانند گلوتامات منوپاتی، دی کلومات کلسیم، گلوتامات منوآمونیوم و دی کلوتامات منیزیم اثر مشابهی دارند. گلوتامات همچنین از لحاظ علمی به عنوان پنجمین طعم اساسی همراه با شیرین، ترش، نمکی و تلخ شناخته شده است. همانطور که گلوتامات جزء اصلی پروتئین است، به طور طبیعی در تقریبا تمام مواد غذایی حاوی پروتئین مانند گوشت، مرغ، غذاهای دریایی، سبزیجات و شیر یافت می شود.
مقدار مجاز گلوتامات مورد استفاده در غذاها معمولا در محدوده 0.1٪ تا 0.8٪ از مواد غذایی است.

 

فارسی

سدیم تری پلی فسفات

سدیم تری پلی فسفات

نامهای دیگر: پیرو فسفات، پیرو فسفات سدیم، تترا سدیم پیروفسفات خشک، ،STP, STPP
فرمول شیمیایی: Na4O7P2
شکل ظاهری: بلورهای بی رنگ یا سفید
خواص: منعقد کننده ، امولسیون کننده
 

سدیم تری پلی فسفات

سدیم تری پلی فسفات یک ترکیب شیمیایی شفاف بلورین رنگ با فرمول Na4P2O7 بوده و نمک سدیم اسید تری فسفریک است. این نمک از از پیرو فسفات و یون های سدیم تشکیل شده است. STPP به عنوان یک عامل بافر، امولسیفایر، عامل پراکنده و یک عامل ضعیف استفاده می شود و اغلب بعنوان افزودنی مواد غذایی استفاده می شود. از این محصول به عنوان یک تقویت کننده طعم استفاده می شود.

فروش سدیم تری پلی فسفات

کاربرد سدیم تری پلی فسفات

محصولات شوینده: تري پلي فسفات سديم در انواع محصولات تميز کننده استفاده مي شود. این محصول باعث افزایش توانایی مواد مختلف در مواد شوینده برای نفوذ عمیق تر به الیاف لباس و کمک به فوم و حباب شدن می شود. بنابراین، بسیاری از کارخانه های شیمیایی که تربلی پلی فسفات سدیم را "مواد شوینده" نامیده اند، ببه این خاطر است که این ماده یکی از اجزای تشکیل دهنده محصولات آنهاست.
مکمل غذایی: تربلی پلی فسفات سدیم در فرآوری گوشت، غذاهای دریایی، میگو منجمد، سوسیس و نشاسته اصلاح شده مورد استفاده قرار می گیرد. STPP به گوشت و غذاهای دریایی کمک می کند تا ظاهر تازه خود راحفظ کنند. این ماده به حفظ رنگ طبیعی گوشت و ماهی کمک می کند و بافت آنها را بهبود می بخشد. این کار با بهبود ظرفیت نگهداری آب محصولات حیوانی و درنتیجه کاهش خشک شدن آنها انجام می شود.
عمده صنایع مصرف کننده این ماده شیمیایی، کارخانجات تولید مواد شوینده ، صنایع تصفیه آب ، صنایع غذایی ، صنایع چرم سازی، صنایع تولید کاغذ و صنایع پتروشیمی می باشند.

فارسی

پروپیونات کلسیم

پروپیونات کلسیم

پروپیونات کلسیم

نامهای دیگر: پروپوانات کلسیم، دی پروپیونات کلسیم، نمک کلسیم اسید پروپیونیک، E282
فرمول شیمیایی: C6H10CaO4
شکل ظاهری: پودر سفید رنگ
بسته بندی: کیسه 25 کیلویی

فروش پروپیونات کلسیم

پروپیونات کلسیم یک نوع افزودنی غذایی است که به عنوان نگهدارنده مواد غذایی و مواد خوراکی مورد استفاده قرار می گیرد و ممکن است با پروپنیک اسید و پروپیونات سدیم جهت استفاده ترکیب شود. این محصول شایع ترین ماده ضد میکروبی در صنعت پخت است و در تولید نان، کیک، کلوچه و تولید انواع محصولات آردی مورد استفاده قرار می گیرد البته در تولید محصولات لبنی نیز از پروپیونات کلسیم استفاده می شود. این محصول مانع از رشد باکتری و قارچ می شود و بر خلاف بنزوات سدیم نیازی به محیط اسیدی ندارد. اسید پروپیونیک به طور طبیعی در شیر و تخمیر باکتری ها یافت می شود. پروپوانات کلسیم بیشترین استفاده را در جهان دارد و توسط اسید پروپیونیک و کلسیم هیدروکسید تحت شرایط بهداشتی تولید می شود.

کاربرد پروپیونات کلسیم

مقدار مجازمصرف 0.19 - 0.32 گرم در هر 100 گرم آرد است. در سطوح بالاتر، طعم اسید متمایز به نان می دهد. این ماده در pH پایین تر از 4.5 تا 5.5 مؤثر است. پروپیونات کلسیم می تواند به کاهش غلظت سدیم در نان کمک کند. هنگامی که 0.3٪ پروپیونات کلسیم بدون استفاده از کلرید سدیم استفاده می شود، نان به مدت 12 روز به شکل آزاد می شود. هنگامی که 0.3٪ با 1.2٪ کلرید سدیم استفاده می شود، نان به مدت 13 روز به شکل آزاد می شود.

فارسی
Tags: 

جانشین کره کاکائو CBS

جانشین کره کاکائو CBS

جانشین کره کاکائو نوعی روغن گیاهی است که خوراکی بوده و از دانه‌های کاکائو گرفته می‌شود. این ماده دارای ۴۰ تا ۶۰ درصد چربی اشباع شده بوده و دارای عطر و طعم شکلات است. رنگ آن زرد بوده و نقطه ذوب آن معمولاً بین ۳۴ تا ۳۸ درجه سانتیگراد است. از فرآیند بروما برای استخراج کره کاکائو از لوبیای کاکائو استفاده می شود. کره کاکائو برخلاف پودر کاکائو تنها حاوی مقدار ناچیزی کافئین است و حاوی مقادیر زیادی از چربی های اشباع شده است که از اسیدهای استئاریک و پالمیتیک استخراج می شوند. مهمترین ویژگی این محصول شکنندگی خوب، قابلیت قالب گیری بالا و مقاومت حرارتی آن است. CBS یک ترکیب چربی است که تا حدودی هیدوژنه شده است. این ویژگی باعث سالم تر شدن این ماده نسبت به کره کاکائو می شود و همچنین اگر انتخاب ترکیبات به خوبی انجام گیرد تمام ویژگیهای ظاهری و طعمی کره کاکائو را هم به خوبی جبران خواهد کرد. معمولا روغن هسته پالم و یا روغن نارگیل به عنوان عامل شیرینی کره کاکائو امورد استفاده قرار میگیرند.

جانشین کره کاکائو CBS

کاربرد جانشین کره کاکائو CBS

جانشین کره کاکائو علاوه یک عنصر مهم در شکلات های قالبی و کارامل شکلات است، به دلیل SFC مناسب CBS می توان این روغن را در فرمولاسیون خامه قنادی و پنیرهای پروسس و تقلیدی به جای چربی حیوانی مورد استفاده  قرارداد. همچنین این کره در پوشش دادن محصولاتی مثل ویفر بیسکویت و مارش مالو و به عنوان یک ماده اولیه در صنایع قنادی بکار گرفته می شود. به دلیل نقطه ذوب مناسب (بیش از دمای اتاق و کمتر از دمای بدن) در تولید برخی از شیاف‌ها از جانشین کره کاکائو استفاده می‌شود و پایه ایده آل برای شیوه های دارویی محسوب می شود.
کره کاکائو یکی از پایدارترین چربی های شناخته شده است که کیفیت آن، همراه با آنتی اکسیدان های طبیعی، مانع از بروز زگیل می شود و به مدت دو تا پنج سال آن را نگهداری می کند.بافت نرم، خوشبو کننده و خواص نرم کننده کره کاکائو آن را یک عنصر محبوب در محصولات آرایشی مانند صابون و لوسیون ساخته شده است.

مشخصات فیزیکی جانشین کره کاکائو CBS

شایعترین شکل کره کاکائو دارای نقطه ذوب حدود 34-38 درجه سانتیگراد است (93-101 درجه فارنهایت)، شکلات جامد را در دمای اتاق نشان می دهد که به راحتی یک بار در داخل دهان ذوب می شود. کره کاکائو پلی مورفیسم را نشان می دهد که دارای کریستال های α، γ، β و β می باشد که نقطه ذوب 17، 23، 26 و 35 تا 37 درجه سانتی گراد است. تولید شکلات معمولا از کریستال β برای نقطه ذوب بالا استفاده می کند. ساختار بلوری یکنواخت باعث می شود که بافت نرم، شفاف باشد. کره کاکائو بیش از حد حرارت ساختار را به یک فرم پایدارتر تبدیل می کند که دمای ذوب زیر دمای اتاق است. با توجه به زمان، به طور طبیعی به پایدارترین شکل β تبدیل خواهد شد. فرضیه تحول پلی مورفها تلاش میکند شکوفه شکلات را از لحاظ فرمهای کریستال متمایز توضیح دهد.

جانشین کره کاکائو

بسته بندی 

جایگزین کره کره ای (CBS) در کارتن های پلی اتیلن با پوشش 20 کیلوگرم، 25 کیلوگرم خالص یا درامزهای 180 کیلوگرم یا 190 کیلوگرم خالص،  بسته بندی شده است.

فارسی

كنسانتره پروتئين آب پنير WPC

كنسانتره پروتئين آب پنير WPC

کنسانتره پروتئین آب پنیر ارزان ترین و رایج ترین پروتئین آب پنیر است که یک محصول جانبی تولید پنیر است. WPS كاربردهاي فراواني درصنايع مختلف غذايي نظير صنايع لبني ، صنايع نانوايي ،فرآورده هاي نانوايي و قنادي ، فرآورده هاي گوشتي و غيره دارد. کنسانتره پروتئین آب پنیر یک مکمل بدن سازی است که برای افزایش مصرف پروتئین غذا، اغلب با هدف حداکثر افزایش هیپرتروفی عضلانی استفاده می شود. پروتئین آب پنیر به واسطه بدن به سرعت هضم می شود و باعث جذب سریع خواص تغذیه ای آن به جریان خون و ماهیچه ها می شود. پروتئین آب پنیر به طور معمول در سه فرم اصلی قرار می گیرد: کنسانتره (WPC)، جداسازی (WPI) و هیدرولیزات (WPH). کنسانتره به طور معمول سطح چربی و کلسترول کم (اما هنوز هم قابل توجه) است، اما به طور کلی سطوح بالاتر ترکیبات زیست فعال و همچنین کربوهیدرات ها به شکل لاکتوز دارند که تنها 29 تا 89 درصد پروتئین هستند.

كنسانتره پروتئين آب پنير WPC

 WPC یک محصول سفید و سبک کرم رنگی با طعم ملایم و تمیز است. این با حذف اجزای غیر پروتئینی کافی از آب پنیر به دست می آید، به طوری که محصول خشک شده کامل شامل پروتئین کمتر از 25 درصد نیست. در سیستم های غذایی، پروتئین شیر به طور قابل توجهی به مزایای تغذیه ای محصول نهایی کمک می کند. ترکیبات برخی از پودرهای معمولی WPC بر اساس ویژگی های مورد نظر تنظیم می شوند. حاوی انواع فرآورده های پروتئین است که بسیاری از آنها دارای فعالیت بیولوژیکی قابل توجه و مزایای سلامتی هستند. شواهد نشان می دهد که این پپتید ها باید در فرم بومی و غیرقابل انطباق خود (فرم 3 بعدی موجود در طبیعت) باقی بمانند تا این خواص را اعمال کنند. كنسانتره پروتئين آب پنير WPC به دليل دارا بودن خصوصياتي مانند قابليت هضم ، حلاليت بالا ، ايجاد ويسكوزيته ، قابليت تشكيل ژل ، امولسيون كنندگي ، قابليت زدن و تشكيل كف از ارزش بالايي برخوردارمي باشد.

                                                                                                                                    آنالیز پودرآب پنیر در درصدهای مختلف

% WPC

35

50

65

80

Moisture

4.6%

4.3%

4.2%

4.0%

Crude protein

36.2%

52.1%

63.0%

81.0%

True protein

29.7%

40.9%

59.4%

75.0%

Lactose

46.5%

30.9%

21.1%

3.5%

Fat

2.1%

3.7%

5.6%

7.2%

Ash

7.8%

6.4%

3.9%

3.1%

Lactic acid

2.8%

2.6%

2.2%

1.2%

کاربرد كنسانتره پروتئين آب پنير

استفاده از بسیاری از محصولات پنیر به عنوان مواد تشکیل دهنده در غذاهای مختلف نه تنها بر روی ویژگی های تغذیه ای بلکه همچنین بر عملکرد مطلوب برخی از این محصولات استوار است. کنسانتره پروتئین آب پنیر دارای ویژگی های عملکردی زیادی است که بیشتر آنها با پروتئین های آب پنیر ارتباط دارد. برخی از ویژگی های اساسی که WPC می تواند فراهم کند، اتصال آب، شلاق / فوم، امولسیون، حلالیت بالا، ژل شدن، توسعه ویسکوزیته و قهوه ای است.
- WPC از پروتئین 35 درصد به عنوان جایگزینی برای شیر نابالغ استفاده می شود و همچنین به عنوان یک تثبیت کننده و مومتیک چربی در ماست، مخلوط نانوایی، غذاهای رژیمی، غذاهای نوزاد و شیرینی ها استفاده می شود. خواص آبرسانی آن، خواص چرب مانند چربی و خواص ژل در هنگام استفاده در این محصولات فرآوری شده مفید است. به عنوان پر كننده و  برای بهبود ارزش تغذيه اي فراورده هاي غذايي و غنی کردن فراورده های ذرت و غنی کردن شیرینی ها، همچنین در تولید استابیلایزرهای ماست و پنیر به منظور افزایش ماده خشک محصول

- WPC از 50، 65 یا 80 درصد پروتئین مخصوصا برای استفاده در نوشیدنی های تغذیه ای، سوپ ها، محصولات نانوایی، گوشت، غذاهای رژیمی، محصولات کم چرب و نوشیدنی های پروتئینی تقویت شده مناسب است. آنها به ویژه برای توانایی آنها در کاملا طیف وسیعی از شرایط pH حل شده اند.

- پودر WPC خالص حاوی 80 تا 85 درصد پروتئین یک ماده جایگزین عالی برای استفاده در برنامه های خاص است به خصوص به عنوان یک جایگزین تخم مرغی اقتصادی در محصولات مانند نعنا، بستنی مدرن.

قابلیت استحکام بخشیدن به بافت در محصولات غذایی مختلف به عنوان مکمل ماده خشک همراه با شیرخشک در تولید فرآورده های لبنی تخمیری نقش به سزایی دارد. ایجاد بافت یکدست خامه ای شکل بدون آب انداختگی در تولید محصولات لبنی ، غنی سازی فرآورده های قنادی و نانوایی یکی از بهترین مکملهای پروتئینی غلات به شمار میرود و موجب بهبود قابل ملاحظه کیفیت این پروتئین ها می گردد.

فروش كنسانتره پروتئين آب پنير WPC

فروش كنسانتره پروتئين آب پنير WPC

كنسانتره پروتئين آب پنير این وی پروتئین ها از آب پنیر شیرین ساخته شده که با Alpha Lactalbumin غنی شده و فاقد لاکتوز بوده که در کیسه های 20 و 15 کیلو گرمی جهت تولید محصولات غذایی با برندهای Arla دانمارک، Havero هلند ، Mill Haven ، Saputo  و Hilmar آمریکا عرضه میشود. لطفا جهت دریافت اطلاعات بیشتر و دریافت نمونه با بخش فروش داخلی شرکت تماس حاصل فرمائید.

فارسی

صفحات

قالب دروپال فارسی‌سازی شده توسط دروپال کار