شما اینجا هستید

مواد اولیه صنایع غذایی

کافی کریمر

کافی کریمر

نام های دیگر: پودر شیر ، کافی کریمر نباتی ، کافی میت ، کرم قهوه، سفید کننده قهوه ، Coffee Creamer
محصول کشور: هلند، آلمان
بسته بندی 25 کیلویی
کافی کریمر مواد مایع یا دانه ای هستند که برای جایگزینی شیر یا کرم به عنوان یک افزودنی برای قهوه، چای، شکلات داغ و سایر نوشیدنی ها استفاده می شوند. آنها حاوی لاکتوز نیستند و بنابراین معمولا به عنوان غیر لبنی نامیده می شود، اگرچه بسیاری از آنها حاوی کازئین، که همان پروتئین حاصل از شیر است می باشند. محصولات خشک دانه ای نیازی به یخچال ندارند و می توانند در مکان هایی که یخچال ندارند استفاده شود و ذخیره شود. مخلوط های مایع غیر لبنی باید بعد از باز شدن به سختی بسته و یخ زده شوند. برخی از کافی کریمرهای غیر لبنی حاوی شیرینی و طعم دهنده هایی مانند وانیل، فندق یا کرم ایرلندی هستند. همانطور که با دیگر محصولات غذایی فرآوری شده، نسخه های کم کالری و کم چربی برای کرم های غیر لبنی در دسترس هستند.

کافی کریمر

تاریخچه کافی کریمر

در سال 1958، یک شرکت نستله، بیشتر چربی شیر را با روغن گیاهی جایگزین کرد و پروتئین شیر را کاهش داد و محصولی را که به راحتی در مایعات داغ حل شده بود تولید کرده بود. محصول جدید با نام تجاری Coffee Mate عرضه شد که امروز پرفروش‌ترین نوع این محصول است. کافی میت در 25 طعم مختلف از جمله، خامه بادام پاریزیان، شیرینی زنجبیلی و قهوه موکا نعناع در ایالت کالیفرنیای آمریکا تولید می‌شود. مواد تشکیل دهنده کافی میت یا انواع دیگر کافی کریمر، آب، شربت ذرت (عصاره یا سیروپ ذرت)، دانه سویا هیدروژنه، روغن پنبه دانه، کازئینات سدیم، فسفات پتاسیم (دی پتاسیم فسفات) و کاراگینان است.

کاربرد کافی کریمر

عناصر کافی کریمر

کافی کریمر نوعی روغن گیاهی است که از روغن سبزیجات هیدروژنه ،مشتقات شیر، شربت گلوکز و غیره ساخته شده است و از طریق یک سری مراحل از جمله امولاسیون جایگزینی، همگن کردن کلرها و خشک کردن با متد اسپری کردن حاصل می شود. با توسعه روزافزون صنایع غذایی ،نقش پودر شیر خشک گیاهی در صنایع غذایی بیشتر برجسته می شود و خواص فیزیکی و قیمت مناسب آن بیشتر مورد علاقه مشتریان قرار می گیرد.

فارسی

PGPR

PGPR

نام دیگر:روغن روان کننده شکلات، پلی گلیسرول پلی رسینولئات، هموپلیمر، E476
برند: kerry هلند, بلژیک Oleon
بسته بندی: بشکه
پلی گلیسرول پلی رسینولئات یا همان PGPR امولسیفایری است که از پلیمریزاسیون اسیدهای چرب (روغن کرچک یا روغن سویا) و گلیسرین در غلظتهای مختلف بدست می آید. در شکلات، شکلات ترکیبی و پوشش های مشابه، PGPR عمدتا با مواد دیگر مانند لسیتین برای کاهش ویسکوزیته استفاده می شود. پلی گلیسرول پلی رسینولئات اصطکاک بین ذرات جامد (مانند کاکائو، شکر، شیر) را کاهش داده و متقابلا  ویسکوزیته پلاستیک شکلاتهای تهیه شده با کره کاکائو و یا جانشین کره کاکائو را کاهش می دهد و از این طریق تعامل میان ذرات شکر و چربی  را بهبود می بخشد. استفاده همزمان از PGPR  و لسیتین در شکلات تاثیر سینرژیستی دارد، یعنی ترکیب موجود بهترین تاثیر و عملکرد را در شکلات به جای می گذارد. همچنین می تواند به عنوان یک امولسیفایر در اسپری ها و سس سالاد استفاده شود، یا برای بهبود بافت محصولات پخته شده بکار رود. 

PGPR

 

کاربرد PGPR در شکلات

 

  PGPR ویژگی های جریان شکلات و شکلات ترکیبی را بهبود می بخشد، به خصوص در نزدیکی نقطه ذوب، می تواند کارایی فرآیند پوشش شکلات را بهبود بخشد. پوشش های شکلات با جریان PGPR  در اطراف شکل محصولات بهتر پوشیده می شوند و باعث  پخش شدن یکنواخت شکلات روکشی بر روی مغزی می گردند. همچنین عملکرد تجهیزات مورد استفاده برای تولید محصولات جامد را بهبود می بخشد. شکلات به شکل قالب بهتری وارد می شود و محصوالت را احاطه کرده و هوا را به راحتی آزاد می کند و باعث جلوگیری از حباب زدن شکلات می گردد. PGPR همچنین می تواند برای کاهش مصرف  کره کاکائو ، CBS  و سایر جانشینهای کره کاکائو مورد استفاده قرار گیرد. این محصول باعث می شود ذرات جامد در شکلات در کره کاکائو به حالت تعلیق درآمده و با کاهش ویسکوزیته شکلات، کره کاکائو کمتری استفاده می شود و موجب صرفه جویی در هزینه ها میشود، زیرا کره کاکائو یک عنصر گران قیمت است.
از کاربردهای PGPR در مارگارین این است که خاصیت مالش پذیری (spreadability) را  بهبود می بخشد و باعث پایداری و ثبات شبکه امولسیون در مارگارینهای با چربی پایین می شود.

کاربرد PGPR

 

فارسی

کازئینات سدیم

کازئینات سدیم

کازئین و آب پنیر دو نوع پروتئین هستند که به طور طبیعی در شیر یافت می شوند. هر دو پروتئین به صورت گسترده برای تولید پودر پروتئین و مکمل ها استفاده می شوند. کازئینات سدیم حاوی پروتئین کازئین استخراج شده است، اما به عنوان یک افزودنی غذایی استفاده می شود. اگر به شیر حساسیت دارید، لازم است از سدیم کائازین استفاده کنید. به غیر از خطر برای افراد مبتلا به آلرژی شیر، سدیم کازئین با عوارض جانبی همراه نیست.

کازئینات سدیم

مرور کلی بر کازئینات سدیم

حدود 82 درصد پروتئین های شیر متعلق به خانواده کازئین هستند. پروتئین های کازئین در معرض حرارت قرار دارند. در نتیجه، آنها پاستوریزه می شوند و می توانند خشک شوند و بازسازی شوند، در حالی که ارزش تغذیه خود را حفظ می کنند، گزارشات شیر شیر دانشگاه دانشگاه کرنل را گزارش می دهند. کازئین سدیم با مخلوط کردن کازئین استخراج شده با ترکیبات سدیم مانند هیدروکسید سدیم ساخته می شود. سپس مخلوط برای تولید پودر کازئین سدیم خشک می شود. کازئین سدیم پروتئین اصلی را حفظ می کند، اما کیفیت های دیگر تغییر می کنند. یک تفاوت مهم این است که کازئین شیر به راحتی در مایعات حل نمی شود، در حالی که کائیسین سد محلول است. از آنجا که سدیم کازئین حاوی پروتئین شیر است، می تواند یک واکنش آلرژیک ایجاد کند و اگر شما به شیر حساسیت دارید باید از آن اجتناب شود. هر گونه کازئین در مواد تشکیل دهنده باید توجه داشته باشید که از شیر می آید. آگاه باشید که محصولات حاوی لبنیات و غیر لبنی حاوی سدیم کازئین هستند.

منابع کازئینات سدیم

نزدیک به ۸۰ درصد از پروتئین موجود در شیر گاو و پنیر از نوع کازئین است. برای تهیه این پروتئین، شیر گاو بی‌چربی را با اسید رقیق یا پنیرمایه عمل‌آوری می‌کنند، کازئین شیر ته‌نشین می‌شود. سپس ماده رسوب‌شده را صاف و خشک می‌کنند. پس از تولید، کازئین به شکل دانه‌ای یا کلوخه‌ای و به رنگ مایل به سفید تا زرد به دست می‌آید. هنگام تهیه اسید لاکتیک از شیر دست‌نخورده نیز مقداری کازئین به عنوان محصول فرعی تولید می‌شود. بیشتر تولید کازئین با رسوب اسیدی است. سدیم کازئین از شیر گاو به وسیله اسید پیشگیری شده یاک و شیر گاو تولید شده است و سپس به سدیم کازئین تبدیل می شود. تولید کنندگان اغلب از کائینات سدیم برای افزایش محتوای پروتئین استفاده می کنند اما همچنین نقش های غیر مغذی را پر می کند. به عنوان مثال، بافت، غذاها مانند سس ها را ضخیم تر می کند و با چربی مخلوط می کند تا از مایعات جدا نشود. کازئینات سدیم در برخی از محصولات به راحتی قابل شناسایی است زیرا آنها مربوط به لبنیات هستند. به عنوان مثال، اگر مواد تشکیل دهنده را بررسی کنید، آن را در برخی از مارک های بستنی، محصولات پنیر، ماست و دوغ پیدا خواهید کرد. برای کائازینات سدیم در غذاهای تغذیه ای و نوشیدنی های ورزشی استفاده کنید. انواع محصولات پخته شده و دیگر محصولاتی که روزانه از آنها مصرف می کنید نیز مانند محصولات گوشتی، ماکارونی و سوپ حاوی سدیم کازئینات هستند.

کاربرد کازئینات سدیم

کاربردهای کازئینات سدیم

مهمترین ویژگی کازئینات سدیم این است که به آسانی در آب حل می گردد و در غلظت های کم محلولی با ویسکوزیته مناسب تشکیل می شود و در بالای حجم بحرانی از ذرات کازئینات ژل تشکیل می دهد که خواص بافتی مطلوبی را در محلول ایجاد می کند. این محصول یک ماده غذائی افزودنی است که به عنوان ماده‌ای اتصال دهنده، امولسیون کننده، سفید کننده و ورآورنده عمل می‌کند.  در بسیاری از کشورها به عنوان امولسیون کننده در تهیه سوسیس و کالباس و به عنوان جانشین شیر و خامه در فرآورده های مختلف مورد استفاده قرار می گیرد. همچنین در محصولاتی مانند پنیر ، ماست، بستنی و کافی کریمر نیز استفاده می شود. از کازیین برای ساخت پلاستیک‌ها، چسب‌ها، آهارزدن کاغذ و پارچه، تولید رنگ‌های داخلی قابل شستشو و پرداخت و جلای چرم استفاده می‌شود. چسب کازیین خمیر ضد آب سردکاری است که از حل‌کردن کازئین در یک قلیای ملایم مانند آمونیاک ساخته می‌شود. کازئینات علاوه بر استفاده در صنایع غذائی در صنایع داروئی و تولید مواد اولیه دندانپزشکی نیز کاربرد دارد .

فروش کازئینات سدیم

بازرگانی تیناکم آمادگی دارد ضمن دریافت سفارش‌های خریداران از طریق وب‌سایت خود، کازئینات سدیم مورد نیاز صنایع مختلف را بهترین قیمت و بهترین کیفیت تأمین کند و در سریع‌ترین زمان ممکن به‌وسیله سیستم حمل‌ونقل مطمئن به شهرهای مختلف ارسال نماید.

فارسی

بهبود دهنده نان

بهبود دهنده نان

بهبود دهنده نان به گروهی از مواد اطلاق می شوند که جهت بهبود بعضی از خواص خمیر و کیفیت نان به آرد گندم و یا خمیر آن اضافه می‌شود. بهبود دهنده ها به نانوا كمك می كند تا محصولی با حجم و شكل ظاهری بهتر و با قابلیت حفظ تازگی بیشتر در طول مدت زمان مصرف تولید نماید. بهبود دهنده‌ نان باعث افزایش کیفیت و کارایی نان و ماندگاری بیشتر محصول نهایی که همان نان است می‌شوند. معمولا بهبود دهنده برای خمیرهایی است که خمیرمایه دارند و مدت ور آمدن طولانی دارند و به ازای هر نیم کیلو   2 تا 3 گرم ریخته میشود. از مزایای بهبود دهنده ها در خمیر این است که به گسترش خمیر سرعت می دهندو مدت زمان ورآمدن خمیر را کاهش می دهد و آن را به شرایط مختلف آب و هوایی و دمایی مقاوم می‌سازد و از وا رفتن خمیر در مرحله تخمیر نهایی و پخت نان جلوگیری می‌کند. امروزه در کشورهایی چون ایران به علت تکنولوژی پایین آسیابها و دستگاههای تولید  آردتولید شده مرغوربیت کافی را ندارد.مثلا از یک کارخانه آرد در طول یک هفته شاهد چند نوع آرد با تلورانس کیفیت متفاوت هستیم. خوب نوع گندم هم متفاوت است. اکثرا نانوا ها از سست بودن آرد شکوه دارند. قیمت نان هم که برای نانوا مشکل درست کرده است. بهبود دهنده ها جزء مهمی از پخت در کارخانه های مدرن تولید محصولات نان هستند.

بهبود دهنده نان

مهمترین اثرات بهبود دهنده های نان:

  • کمک به فرآیند تخمیر، مانند فرآورده های آنزیمی همچون آرد تهیه شده از آرد مالت و یا آلفا آمیلاز تهیه شده از منابع قارچی
  • کمک به حفظ و نگهداری گاز، مانند ترکیبات اکسید کننده و از جمله اسید آسکوربیک یا همان ویتامین سی
  • کمک به بهبود رنگ مغز نان، مانند آرد سویا
  • کمک به فرآیند تولید گاز، مانند غذای مخمر از جمله کلرو آمونیوم
  • گلوتن موجب تثبیت شکل نهایی محصول می‌شود و  بر نرمی و کش آمدن بافت محصول نهایی تأثیر دارد.
  • پروپیونات کلسیم مانع از رشد باکتری و قارچ می شود و در نتیجه ماندگاری محصول را تا 3 برابر افزایش میدهد.
  • پروپیونات سدیم برای جلوگیری از رشد کَپک‌ها به میزان ۰/۱ تا ۰/۴ درصد استفاده می‌شود.
  • کمک به حفظ نرمی نان مانند گلیسرول مونو استئارات GMS

فروش بهبود دهنده ارد

فروش بهبود دهنده

بازرگانی تیناکم آمادگی دارد ضمن دریافت سفارش‌های خریداران از طریق وب‌سایت خود ،انواع بهبود دهنده های مورد نیاز صنایع مختلف را بهترین قیمت و بهترین کیفیت تأمین کند و در سریع‌ترین زمان ممکن به‌وسیله سیستم حمل‌ونقل مطمئن به شهرهای مختلف ارسال نماید.

فارسی

گلایسین (گلیسین)

گلایسین

نامهای دیگر: امینواستیک اسید، گلیسین، Glycine
فرمول مولکولی: C2H5NO۲
شکل ظاهری: پودری یا کریستالی سفید
کشور سازنده: آلمان، چین
بسته بندی: 25 کیلویی

گلایسین

  گلایسین (به اختصار Gly یا G) اسید آمینه است که دارای یک اتم هیدروژن تنها به عنوان زنجیره جانبی آن است. این ساده ترین و سبک ترین اسید آمینه ممکن است. فرمول شیمیایی گلایسین C2H5NO2 است. گلیسین یکی از 20 اسید آمینه ای است که پروتئین زایی می کند. کدهای ژنتیکی آن GGU، GGC، GGA، GGG  است. گلیسین جامد بلوری سفید رنگ است و تنها اسید آمینه‌ی غیر کایرال است. این ماده یک ترکیب آمونیومی چند گانه است که تحت تنش خشکی در بسیاری از گیاهان تجمع می کند. این امینو اسید غیر قطبی، و آب دوست هست. تابع اصلی گلایسین به عنوان یک پیشرونده برای پروتئینها است، مانند نقش متداخل آن به صورت دوره ای در شکل گیری اسپری کلاژن در ارتباط با هیدروکسی پرولین. این محصول همچنین یک بلوک ساختمانی برای محصولات متعدد طبیعی است.

موارد استفاده گلایسین

ساختار ساده و کوچک این آمینو اسید و تبادل یک هیدروژن با زنجیره جانبی باعث شده تا در محیط‌های مختلف خواص اسیدی و بازی متفاوتی از خود نشان دهد، بطوری که در محیط‌هایی با pH کم pka برابر با ۹٫۶ و در محیط‌هایی بازی تر pka برابر با ۲٫۴ را دارا می‌باشد. گلیسین به طور معمول چندین کاربرد دارد:
1. کاربرد داروئی. اکثر گلیسین به عنوان مواد درجه ای دارویی برای کاربردهای متنوع تولید می شود. فروش گلیسین دارویی حدود 80 تا 85 درصد از بازار جهان را تشکیل می دهد.  گلیسین درجه دارویی برای برخی از استفاده های دارویی مانند تزریق داخل وریدی تولید می شود که در آن نیازهای خلوص مشتری اغلب از حداقل مورد نیاز تحت معیار USP بالاتر است. گلیسین درجه دارویی اغلب به مشخصات اختصاصی تولید می شود و به طور معمول در مقایسه با گلیسین درجه بندی USP برتر است.
2.  کاربرد صنعتی، که برای استفاده در کاربردهای صنعتی فروخته می شود؛ برای مثال، به عنوان یک عامل در پیچیدگی و پایان دادن به فلز.
3. کاربرد خوراکی، از آن در مواد غذایی حیوان خانگی و خوراک دام استفاده می شود. برای انسان ها، گلیسین به عنوان یک تقویت کننده شیرین کننده / طعم فروخته می شود. برخی مکمل های غذایی و نوشیدنی های پروتئینی دارای گلیسین هستند. 
4. سایر مصارف، گلیسین به عنوان یک عامل بافر کننده در آنتی اسیدها، ضد درد، ضد عرق، لوازم آرایشی و لوازم آرایشی عمل می کند. بسیاری از محصولات متنوع از گلیسین یا مشتقات آن استفاده می کنند، مانند تولید محصولات اسفنج لاستیک، کود، کامپوزیت های فلزی.

کاربرد گلایسین

 

فارسی

ناتامایسین

واردکننده ناتامایسین

شرکت بازرگانی تیناکم نگهدارنده ناتامایسین را از کشور چین با برند FOODCHEM، و آلمان وارد می کند. شما مشتریان گرامی میتوانید این محصول را در بسته بندی های 25 کیلو گرمی با بالاترین کیفیت و مناسب ترین قیمت به دلیل واردات مستقیم از ماخریداری نمایید. جهت کسب اطلاعات در مورد این محصول و خرید ناتامایسین با تلفنهای شرکت  تماس حاصل فرمائید.

ناتامایسین نگهدارنده‌ای طبیعی و یک ترکیب ضد میکروب طبیعی است که نام دیگر آن  پیماریسین بوده و جهت کنترل کپک و مخمر در صنایع غذایی استفاده می‌شود.  ناتامایسین پودري - کریستالی با رنگ سفید متمایل به زرد، بدون طعم و بو می باشد. این ماده در حالت کریستالی بسیار پایدار میباشد. این محصول از کشت میکروبی استرپتومایسس ناتالنسیس که نوعی باکتری موجود در خاک است، تحت یک فرایند کنترل شده تخمیر حاصل میشود.  ناتامایسین در قیاس با هر گونه قارچ کش مجاز در صنایع غذایی بیشترین دامنه ی فعالیت را در برابر قارچ ها و مخمرها دارد. این ماده به عنوان یک عامل ضد قارچ در بسیاری از کشورها و اصولاً جهت کاربرد سطحی در پنیر و فرآورده های گوشتی و لبنی کاربرد دارد. به ویژه از آنجا که ناتامایسین تأثیر بازدارندگی روی باکتری ها ندارد، برای استفاده در محصولاتی که مستلزم فرآیند رسیدگی طبیعی باکریایی هستند، بسیار مفید می باشد. به طور کلی، ناتامایسین با اتصال به استرولها باعث ممانعت از سنتز ارگوسترول و از هم گسیختگی غشا و در نتیجه تراوش مواد به بیرون از سلول و مرگ سلول می شود. این ماده در مقادیر خیلی کم فعالیت بازدارندگی وسیعی بر روی طیف گسترده ای از کپکها و مخمرها داشته، همچنین از سنتز مایکوتوکسینها جلوگیری می کند.

کاربرد ناتامایسین

کاربردهای رایج ناتامایسین

  رایج ترین کاربرد این ماده به عنوان نگهدارنده در تولید پنیر، ماست ، دوغ و همچنین صنایع گوشتی و سالادهای بسته بندی شده است.  ناتامایسین می تواند تقریباً تمام مخمر ها و کپک ها را کنترل نماید؛ اما بر باکتري های فعال، ویروس ها یا سایر میکروارگانیسم ها تاثیري ندارد. نکته عطف این ماده این است که بر روی عطر و طعم محصولات هیچگونه اثری ندارد. این فـرآورده در محصولات مخـتلف صنایع غذایی از جمله انواع فرآورده های لبنی، نوشابه ها، آبمیوه ها، فرآورده های گوشتی، غذاها و پودرهای آماده و غیره مصرف دارد.

 

فارسی

لسیتین

واردکننده لسیتین صنعتی, خرید لسیتین پودری, فروش لسیتین مایع

شکل ظاهری: مایع و پودری
بسته بندی: بشکه 200 و 204 کیلوگرمی
ویژگی امولسیون سازی و روان سازنده (چرب کنندگی)
لسیتین یک واژه یونانی و به معنی زرده تخم مرغ است دلیل این نامگذارین، وجود مقدار زیاد لسیتین در زرده تخم مرغ و کشف این ماده برای بار اول در زرده تخم مرغ بوده‌است.  گیاهخواران باید در نظر داشته باشند که بخشی از لسیتین خوراکی استفاده شده در مواد غذایی نیز از چربی حیوانات گرفته می‌شود. به عنوان امولسیفایر از لسیتین برای کاهش مقاوت سطحی آب و‌ترکیب بهتر روغن‌ها با آب و چربی در مواد خوراکی مانند شکلات‌ها، بستنی، مارگارین و مایونز بهره گرفته می‌شود.
زمان افزودن لسیتین بسیار مهم و حیاتی است. یک قسمت باید در ابتدای کار افزوده شده و مابقی در آخر. در تهیه شکلات این دستورالعمل از نفوذ لسیتین به درون ذرات کاکائو جلوگیری میکند. در بعضی موارد مقدار کمی از لسیتین قبل از ریفاینر به مخلوط ترکیبات اضافه میشود تا به فرآیند نرم کردن کمک کند اما باقیمانده آن قبل از اتمام عملیات کونچ کردن، اضافه  میشود این روش باعث ایجاد حداکثر سیالیت شکلات یا پوشش ترکیبی با حداقل محتوای چربی  میشود.  لسیتین غیر اکسیدی در مواد غذایی مورد استفاده قرار می‌گیرد. همچنین در آماده‌سازی مواد غذایی و مواد غذایی نیازمند به یک امولسیون سازی یا روان‌کننده مورد مصرف می‌باشد. در صنعت شیرینی سازی، کاهش دهنده چسبندگی می‌باشد. لسیتین کنترل کننده میزان شکر و شکلات‌ها است. در خمیر و نانوایی کاهش دهنده تخم مرغ و چربی است و در پایداری تخمیر، افزایش حجم، حفاظت‌های سلول‌های خمیر مایه زمانیکه منجمد است، کمک می‌کند.

فارسی

پودرکاکائو

قیمت فروش پودر کاکائو

فروش پودر کاکائو - واردکننده پودر کاکائو ترکیه

شرکت بازرگانی تیناکم محصول پودر کاکائو را از کشور ترکیه بار برند  آلتین مارکا در دو گرید تیره s9 و روشنs8 و کشور هلند با برند کارگیل وارد می نماید. شما مشتریان گرامی میتوانید این محصول را در بسته بندی های 25 کیلو گرمی با بالاترین کیفیت و مناسب ترین قیمت به دلیل واردات مستقیم از ماخریداری نمایید. جهت کسب اطلاعات در مورد این محصول و خرید پودر کاکائو با تناژهای مختلف با تلفنهای شرکت  تماس حاصل فرمائید.

پس از اینکه کره کاکائو از دانه‌های کاکائو استخراج شد، مواد جامد بسیاری هم به همراه آن باقی می ماند، که به عنوان ماده اولیه جهت تولید پودر کاکائو استفاده می شود، کره کاکائو تشکیل شده از ۵۰٪ تا ۷۵٪ از دانه‌های کاکائو است و از مشخصات بارز آن ذوب شدن کاکائو در دماهای متفاوت است که میزان درصد کره کاکائو را نشان می‌دهد. كاكائوی خالص و تصفیه نشده اثر آنتی‌اكسیدانی قوی در پیشگیری از بیماری‌های قلبی و سرطان دارد، اما طی فرآیند شكلات‌سازی، مقدار زیادی از مواد آنتی‌اكسیدانی كاكائو از بین می‌رود. بنابراین می‌توان گفت شكلات تهیه شده از كاكائو به دلیل انجام فرآیند در كارخانه خواص مفید دانه كاكائوی خالص را ندارد. كاكائو را بیشتر مردم تحت عنوان شكلات كاكائویی می‌شناسند.  كره كاكائو نیز در شیرینی‌پزی، پردازش توتون، صابون و فرآورده‌های آرایشی استفاده می‌شود و گران‌ترین چربی جهان است. دانه های کاکائو دارای مقدار زیادی پلی فنول می باشند که دارای خواص آنتی اکسیدان است و برای سلامتی مفید می باشد.
دانه‌های کاکائو از نظر طعم، تلخی و عطر با هم متفاوت‌اند و گران‌‌ترین نوع کاکائو از دانه‌های درخت کرئیولو به دست می‌آید که تلخی آن نسبت به سایر کاکائوها خیلی کمتر است و تنها 10 درصد شکلات‌های دنیا با استفاده از این نوع کاکائو تهیه می‌شود.  جالب است بدانید که در نوع مرغوب شکلات‌ها، تنها 10 درصد کاکائو به کار می‌رود. دانه های کاکائو دارای مقدار بسیار کمی، به مراتب کمتر از قهوه و چای، کافئین هستند.

واردکننده پودر کاکائو

فرآیند تولید پودر کاکائو

چربی کاکائو به وسیله حلال کاملاً استخراج شده و به مصرف کاربردهای خاصی می رسد. از این فراورده در تهیه شکلات های مخصوص کیک های آنژل که حتی مقدار بسیار جزئی چربی بر روی خواص کف کنندگی سفیده تخم مرغ تاثیر دارد استفاده می کنند. گاهی اوقات مقداری از کاکائو با قلیا تیمار می گردد تا رنگ تیره تری پیدا کند و طعم آن بهتر شود. این روش فرایند هلندی نام دارد. طعم کاکائوی هلندی کمی تلخ تر از همان محصولی است که این مرحله بر آن صورت نگرفته است.  روش فرایند هلندی بر روی مغز دانه های کاکائو قبل از اینکه به لیکور شکلات تبدیل شود، صورت می گیرد.

کاربردهای پودر کاکائو

این محصول در صنعت شیرینی پزی کاربردهای زیادی دارد. از پودر كاكائو در توليد كيك ، بيسكويت ، بستني هاي كاكائويي و شكلاتي  ، شكلات ، هات چاكلت، كافي ميكس شكلاتي ، كاپوچينوي شكلاتي ، انواع شيريني هاي كاكائويي و شكلاتي ، انواع دسرهاي شكلاتي و ... استفاده مي شود .

فارسی

جوش شیرین (بیکربنات سدیم)

واردکننده جوش شیرین چینی

شرکت بازرگانی تیناکم محصول جوش شیرین را از کشور چین، و ایران پتروشیمی شیراز تامین  می نماید. شما مشتریان گرامی میتوانید این محصول را در بسته بندی های 50 کیلو گرمی با بالاترین کیفیت و مناسب ترین قیمت به دلیل واردات مستقیم از ماخریداری نمایید. جهت کسب اطلاعات در مورد این محصول و خرید جوش شیرین خوراکی با تلفنهای شرکت  تماس حاصل فرمائید.

فارسی

لاکتوز

واردکننده اصلی لاکتوز مش 200 غذایی

لاکتوزغذایی- قیمت فروش لاکتوز مش 200

نامهای دیگر: قند شیر، 4-O-β-D-galactopyranosyl-D-glucose
فرمول شیمیایی: C12H22O11
گرید: خوراکی، دارویی
بسته بندی 25 کیلوگرمی

لاکتوز یا همان قند شیر، یک دی ساکارید است که در طبيعت منحصرا در شير يافت مي‌شود. نام لاکتوز از لاکت(lacte) که درلاتین به معنای شیر است وپسوند اوز (ose)که برای نامگذاری قندها بکار برده میشود ریشه میگیرد. این قند از پیوند گلیکوزیدی بین یک گالاکتوز و یک گلوکز بوجود می آید. اتصال این دو منو ساکارید(گالاکتوز و گلوکز)از نوع گلیکوزیدی و بشکل بتا دی گالاکتوپیرانوزیل(۱ به ۴)بتا دی گلوکو پیرانوز می باشد. چون لاکتوز داراي يک کربن آنومري آزاد در زيرواحد گلوکز است، بنابراين در گروه دي ساکاريدهاي احيا کننده طبقه‌بندي مي‌شود. این قند به دو فرم ايزومري آلفا و بتا وجود دارد. فرم آلفا و بتا خواص بسيار متفاوتي از يکديگر دارند، از جمله: فرم آلفا داراي چرخش ويژه 89,4+ و نقطه ذوب 202درجه سانتي‌گراد و فرم بتا داراي چرخش ويژه 35+ و نقطه ذوب 252 درجه سانتي‌گراد مي‌باشد. هر دو اينها از نظر علمي جالب و در خور توجه مي‌باشند.

کاربردهای لاکتوز

- نسبت به فروکتوز و گالاکتوز از شیرینی کمتری برخوردار بوده و از این رو میتواند به عنوان جایگزین مناسب برای تولید محصولات رژیمی بدون قند استقاده شود.
- در صنعت مواد غذایی از این ماده به عنوان یک پرکننده در تولید محصولات خود استفاده میکنند و از لاکتوز به عنوان یک افزودنی غذایی برای ایجاد و بهبود عطر و طعم و نیز جلوگیری از تغییر رنگ محصول استفاده می شود.

- از این محصول در تولید شیر خشک و غدای کودک به صورت قابل ملاحظه ای استفاده میشود به طوری که بیش از 50 درصد از شیرخشک را لاکتوز تشکیل می دهد.
- شرکت هایی که در زمینه صنعت لبنیات و صنعت شکلات سازی فعالیت دارند می توانند از طریق جایگزین کردن ماده لاکتوز با بخشی از شیر خشک اسکیم مصرفی، علاوه بر کاهش قیمت تمام شده محصول باعت بهبود کیفیت ، طعم ، مزه و رنگ شوند زیرا این محصول میتواند جایگرین مناسبی جهت بخشی از شیر خشک مصرفی در تولید مواد غذایی باشد.

- در صنعت داروسازی نیز از این محصول به عنوان پوشش و پرکننده در تولید انواع قرص ها مانند داروهای ضد اسید، قرص های ضد بارداری و قرص های مکیدنی گلو و هر نوع قرص دیگر استفاده می شود.

 

فارسی

صفحات

قالب دروپال فارسی‌سازی شده توسط دروپال کار