شما اینجا هستید

مواد اولیه آرایشی بهداشتی

فروش مواد اولیه صنایع آرایشی, فروش مواد اولیه صنایع شوینده و آرایشی, شرکتهای مواد اولیه آرایشی بهداشتی

چیپس صابون

شرکت بازرگانی تیناکم چیپس صابون یا همان Soap chips را از کشور مالزی و چین وارد می کند. شما مشتریان گرامی میتوانید این محصول را در بسته بندی های 25 کیلوگرمی در گریدهای  80/20، 90/10 و چیپس صابون شفاف با بالاترین کیفیت و مناسب ترین قیمت به دلیل واردات مستقیم از ماخریداری نمایید. جهت کسب اطلاعات در مورد این محصول و خرید چیپس صابون با تلفنهای شرکت  تماس حاصل فرمائید.

چیپس صابون

تولید چیپس صابدون

چیپس صابون از روغن های گیاهی نظیر روغن پالم، روغن نارگیل یا روغن زیتون و یا روغن های حیوانی ساخته می شود. طی هزاران سال مصرف صابون روبه فزونی گذاشت تا ساخت آن برای راحتی و بهداشت بشر متمدن ضرورتی صنعتی یافت.

تاریخچه صابون سازی

به احتمال زیاد، صابون را اولین بار مصریان باستان در درهٔ نیل ساختند. در حدود ۶۰۰ سال پیش از میلاد، ملوانان فینیقی‌ها، فن صابون‌سازی را به سواحل مدیترانه بردند. در قرن اول میلادی، بهترین صابون از چربی بز و خاکسترهای به‌دست‌آمده از سوزاندن چوب «درخت آلش» به‌دست می‌آمد. تا پایان قرن هجدهم، صابون را از چربی حیوانی و خاکستر چوب تهیه می‌کردند. در همان هنگام، معلوم شد که می‌توان به‌جای خاکستر چوب، از سود سوزآور، که قلیای حاصل از نمک معمولی است، استفاده کرد. در همین زمان، روغن‌های گیاهی نظیر روغن زیتون، روغن نخل، روغن نارگیل، روغن کنجد و روغن سویا جانشین چربی‌های حیوانی شدند.(ویکی پدیا) سپس شورول ، شیمیدان فرانسوی ، نشان داد که تشکیل صابون در واقع یک واکنش شیمیایی است.

مکانیسم اثر صابون

صابون نمک سدیم یا پتاسیم اسیدهای چرب است که از هیدرولیز ( تجزیه در اثر حضور آب ) اسیدهای چرب ( چربی ها و روغن ها ) در محیط قلیایی به دست می آیند هر مولکول صابون از یک زنجیر هیدروکربنی بلند ( دم ) و یک کربوکسیلات یا ( سر ) تشکیل شده است وقتی صابون در آب حل شود یون سدیم یا پتاسیم از سر آن جدا می شود و سر مولکول بار منفی پیدا می کند . صابون تمیز می کند چون یک امولسیفاید خوب است امولسیفاید به ماده ای گفته می شود که باعث می شود ذرات یک مایع غیر قابل امتزاج با آن پخش شوند و یک امولسین پایدار تشکیل گردد. چربی و روغن روی پوست ( که چرک و کثیفی را به خود می گیرد ) در شرایط عادی با آب مخلوط نمی شود اما صابون کاری می کند که چربی ها در آب حل شده و شسته شوند گروه کربو کسیلات ( CO2 – ) ( قطبی ) انتهای آن آب دوست ( Hgdrophilc ) است و از طریق پیوند های یون _ دو قطبی و هیدروژنی با مولکهای آب پیوند بر قرار می کند زنجیر هیدرو کربنی بلند موجود در مولکول غیر قطبی است پس با مولکولهای آب کاری ندارد آب گریز ( Hgdrophobic ) این زنجیرها از طریق نیروهای لاندن جذب همدیگر می شود و گویچه های مانند شکل زیر پدید می آورد که اصطلاحا مایل نامیده می شود ( Micelle ) هر مایل کره کوچکی است که از زنجیرهای هیدروکربنی تشکیل شده است . و سطح آن را گروه های کربوکسیلات که بار منفی دارند پوشانده اند این بارهای منفی باعث می شود که ماسیلها همدیگر را دفع کنند ودر آب معلق بمانند. منبع کیمیا

روش ساخت صابون در کارخانه صابون سازی

در کارخانجات ، صابون سازی ، صابون جامد خشک نشده به صورت چیپس وارد سالن صابون شده و در آنجا پس از رنگ و اسانس خوردن به صورت قالب عرضه به بازار در می آید غبار صابون در اثر برش صابون با کاردک و اصطحکاک صابون با لبه های تیز فلزی دستگاه تولید به وجود آمده و بسیاری از ذرات معلق وارد دستگاه تنفسی کارگران شده به دلیل قلیایست زیاد ایجاد سوزش مخصوصا در گلو می شود ذرات درشت غبار در همان محلهای تولید در زیر دستگاه های روی هم ریخته و جمع می شود برای تعیین مقدار غبار موجود در سالن از روش فیلتراسیون استفاده می شود . در این روش از هوای سالن به کمک پمپ نمونه برداری و فردی نمونه ای برداشته و از روی فیلترهای سلولزی و از کاغذ کد دارای منافذی با ابعاد ۰/۸ میکرومتر بودند عبور داده شد .

فروش چیپس صابون

شرکت تیناکم آمادگی دارد ضمن دریافت سفارش‌های مشتریان عزیز ، چیپس صابون مورد نیاز صنایع مختلف را بهترین قیمت و بهترین کیفیت تأمین کند و در سریع‌ترین زمان ممکن به‌وسیله سیستم حمل‌ونقل مطمئن به شهرهای مختلف ارسال نماید. قیمتهای عرضه شده توسط این شرکت همیشه پائین ترین قیمت است و می‌توانید ضمن استعلام قیمت، با قیمت  سایر اشخاص حقیقی و حقوق دیگر مقایسه نمائید.

فروش چیپس صابون

 

فارسی

اسپن 80 - سوربیتان مونو اولئات

شرکت بازرگانی تیناکم سوربیتان مونو اولئات یا همان اسپن 80 را از کشور مالزی و هلند، وارد می کند. شما مشتریان گرامی میتوانید این محصول را در بسته بندی های بشکه 200 کیلوگرمی با بالاترین کیفیت و مناسب ترین قیمت به دلیل واردات مستقیم از ماخریداری نمایید. جهت کسب اطلاعات در مورد این محصول و خرید اسپن 80 با تلفنهای شرکت  تماس حاصل فرمائید.

فارسی

اسپن 65 - سوربیتان تری استئارات

فروش سوربیتان تری استئارات خوراکی - STS - اسپن 65

شرکت بازرگانی تیناکم سوربیتان تری استئارات یا همان اسپن 65 را از کشور مالزی و هلند، وارد می کند.

نامهای دیگر: سوربیتان تری استئارات، E492, سوربیتان تری استئارات خشک, STS, سوربیتان آسترها
فرمول شیمیایی: C60H114O8
شکل: پولکهای کرمی روشن و مومی شکل
عملکرد: امولسیون ها، تثبیت کننده، پرپشت کننده، پایدار کننده
حلالیت: این می تواند در آب، متانول و اتانول تجزیه شود.
بسته ویژگی ها: 25 کیلو گرم کرافت کیسه.
HLB=2.1
سوربیتان تری استئارات یک سورفکتانت غیریونی است که از استریفیه شدن سوربیتول با اسید استئاریک در درجات مختلف بدست می آید. این ماده تحت عنوان افزودنی غذایی E492 شناخته می شود. این ماده سورفاکتانت چربی دوست است. به طور کلی به عنوان یک امولسیفایر همراه با پلی سوربات استفاده می شود.

کاربرد سوربیتان تری استئارات

کاربرد اسپن 65

سوربیتان تری استئارات امولسیفایری است که در روغنها و چربیها و صنعت نان کاربرد وسیعی دارد.این ماده که به عنوان یک عامل پخش کننده استفاده میشود در کرم ها، لوسیون ها، لوازم آرایشی و در صنعت خوراکی به عنوان تثبیت  کننده و امولسیفایر استفاده می شود. در زیر به برخی مصارف اسپن 65 اشاره می شود.

Ø در شیرینی و شکلات  جلوگیری از بلوم زدن شکلات
Ø محصولات نانوایی فانتزی
Ø محصولات ذرت و پوشش های ترکیبی
Ø بیکر -مخمرها جهت بهبود کیفیت مخمر
Ø امولسیون روغن جهت جلوگیری از کریستالیزاسیون مجدد
Ø شیر و خامه مخلوط
Øمارگارینها جهت کاهش ایجاد بافت شنی
Øانواع حلوا
Ø آب نبات کاکائو
Ø شیرینی
Øمکمل های غذایی

 

فارسی

اسپن 60 - سوربیتان مونو استئارات

اسپن 60، تولید اسپن 60، فروش اسپن 60،خرید اسپن 60 سوربیتان مونو استئارات (اسپن 60)

شرکت بازرگانی تیناکم سوربیتان مونو استئارات یا همان اسپن 60 را از کشور مالزی و هلند، وارد می کند. شما مشتریان گرامی میتوانید این محصول را در بسته بندی های 25کیلوگرمی با بالاترین کیفیت و مناسب ترین قیمت به دلیل واردات مستقیم از ماخریداری نمایید. جهت کسب اطلاعات در مورد این محصول و خرید اسپن 60 با تلفنهای شرکت  تماس حاصل فرمائید.

شکل: پودری خامه ای سفید
بسته بندی : کیسه 25 کیلوگرمی
HLB :4.7

سوربیتان مونو استئارات استر از سوربیتان (مشتق سوربیتول)، اسید پالمتیک و اسید استئاریک است و گاهی اوقات به عنوان موم مصنوعی نامیده می شود. از این امولسیفایر جهت مخلوط کردن آب و روغن استفاده می شود. سوربیتان مونو استئارات در آب سرد نامحلول هستند اما در آب گرم پخش می‌شوند. به عنوان ترکیب ضد کف، امولسیفایر و پایدارکننده در مخلوط‌های کیک و تولید مخمربه کار می‌رود. اسپن 60 یک اسید چرب است که کاربردهای زیادی در صنایع غذایی و در محصولات بهداشتی و مراقبت از زیبایی دارد. این ماده یک افزودنی غذایی است که به عنوان یک سورفاکتانت و یا مخلوط کن کار می کند استفاده می شود.

موارد مصرف سوربیتان مونو استئارات

کاربرد اسپن 60

به عنوان یک عامل امولسیون کننده و تثبیت کننده در مخلوط کیک ها، محصولات پخته شده، پودینگ ها، خامه، کرم هموروئید، و کرم برای درمان خشکی پوست استفاده می شود. این محصول اغلب با پلی سوربات 80 استفاده می شود.

 

 

فارسی

اسپن 20 -سوربیتان مونو لائورات

قیمت اسپن 20

شرکت بازرگانی تیناکم سوربیتان مونو لائورات یا همان اسپن 20 را از کشور مالزی و هلند، وارد می کند. شما مشتریان گرامی میتوانید این محصول را در بشکه های 200 کیلو گرمی با بالاترین کیفیت و مناسب ترین قیمت به دلیل واردات مستقیم از ماخریداری نمایید. جهت کسب اطلاعات در مورد این محصول و خرید اسپن 20 با تلفنهای شرکت  تماس حاصل فرمائید.

فارسی

تگزاپن

واردکننده تگزاپن

فروش تگزاپن- تگزاپن چیست - قیمت تگزاپون

ظاهر فیزیکی: مایعی کاملا ویسکوز بدون رنگ
بسته بندی: بشکه های 110، 160، 175، 200 کیلوگرمی
خلوص:  با غلظت های 30 و 70 درصد موجود می باشد.
برند سازنده: این محصول ساخت کشورهای ایران و مالزی می باشد.
تگزاپون به عنوان شوینده دراکثر محصولات بهداشتی سر و بدن بکار برده می شود. این ماده یک ترکیب شیمیایی امولسیون کننده، پف دهنده، تسریع کننده انحلال و کف کننده بوده که از آن در صنایع شویندگی، مواد غذایی و صنایع رنگرزی استفاده می شود و از جمله مواد فعال کننده سطحی آنیونی در تولید شامپوهای سرو و بدن می باشد. این ماده در اکثر مواد تجاری شوینده ها مثل مایع ظرفشویی و پاک کننده های صنعتی ( کف شورها، مایع کارواش، برطرف کننده روغن ) و در بیش از 90% مواد بهداشتی و پاک کننده بدن از قبیل خمیر دندان، صابون، شامپو، کرم و لوسیون، مایع کف کننده و پاک کننده و جز مواد اولیه آرایشی و بهداشتی و دارویی است. تگزاپن بدون نیاز به نرم کن توانایی بهبود رش قلم در رنگهای پلاستیک را داراست .

فارسی

زغال فعال (کربن اکتیو)

زغال فعال

نامهای دیگر: کربن اکتیو ، charcoal Activated
کشور سازنده: چین- مالزی- سوئد
گریدهای محصول: آرایشی، دارویی، غذایی، تصفیه آب، تصفیه هوا
زغال فعال به گروهی از مواد کربنی با پوکی و سطح داخلی بالا اطلاق می‌شود که به‌دلیل مساحت داخلی قابل توجه، ساختار پوک و منفذی، ظرفیت جذب بالا، قابلیت فعال‌سازی مجدد سطح و همچنین قیمت پائین در مقایسه با جاذب‌های غیرآلی مانند زئولیتیک، مادهٔ منحصربه‌فردی می‌باشند.
  از کاربردهای اصلی زغال فعال در تصفیه آب ها ( آب شرب, آب آکواریومها, آبهای صنعتی), از نظر رنگ و بو و طعم، رنگزدایی از قند و شکر، بازیافت طلا،  بهسازی رنگ و طعم در نوشیدنی ها و آب میوه ها  استفاده در دستگاههایی مثل: تصفیه کننده های هوا, خوش بو کننده ها, تصفیه کننده های صنعتی و… تولید راه خود را به مصارف خانگی و آرایشی باز کرده، مدتی است که صابون ها و ماسک های صورتی که برای درمان پوست مورد استفاده قرار می گیرند، رنگ تیره ای به خود گرفته اند. این رنگ به لطف همین ماده یعنی زغال فعال شده ایجاد می شود.

کاربردهای زغال اکتیو آرایشی

سموم و ذرات ریز زیادی در طول روز به منافذ پوست ما می چسبند و آن را آلوده می کنند. زغال فعال به این منافذ متصل شده و مانع اتصال این مواد آلوده به پوست می گردد و سبب پاک شدن و روشن ماندن پوست می شود. همچنین این ماده با لایه برداری سلول های مرده ی پوست، آن را شاداب تر می سازد. زغال فعال سبب ایجاد تعادل در چربی پوست صورت شده و مانع جوش زدن بدن و صورت می گردد. بنابراین بهتر است افرادی که پوست چرب دارند، یک یا دو بار در هفته از زغال فعال به عنوان ماسک صورت استفاده کنند. 
توجه "استفاده ی بیش از حد آن ممکن است سبب خشکی زیاد پوست شود"
مسواک کردن دندان‌ها با این زغال فعال‌شده‌ای که به خمیردندان خود اضافه کرده‌اید، با تشکیل جرم مقابله کرده و لک‌های روی دندان‌ها را از بین می‌برد. زغال فعال‌شده را به تمام بخش‌های دهان خود بمالید و بعد آن را تف کنید. این کار باعث می‌شود باکتری‌هایی که باعث بروز بوی بد دهان می‌شوند، از بین بروند.
اگرچه به هنگام استفاده از زغال فعال‌شده به عنوان مکمل خمیردندان زیاد برای شما جذاب نیست.
می توان برای تقویت و بهبودی موها از زغال فعال استفاده کرد. با قرار دادن زغال فعال بر روی موها می توان آن ها از شر گرد و خاک و چربی اضافه خلاص کرد. شما مشتریان عزیز می توانید در فواصل زمانی مشخص در هنگام استحمام یک قاشق پودر زغال فعال را به شامپویتان اضافه کنید. هم چنین زغال فعال با زدودن آلودگی ها، علاه بر پاک سازی موها باعث حجیم شدن آن می شود و شوره سر، قرمزی و خارش پوست سر چرب را درمان میکند. با مخلوط کردن کمی از این ماده با شامپو، خود را از شر این مشکلات نجات دهید.
فقط به یاد داشته باشید " استفاده ی زیاد از زغال ممکن است باعث خشکی بیش از حد موها شود."
برای ساخت ماسک پاک‌سازی صورت، یک قاشق چای‌خوری زغال فعال‌، یک قاشق چای‌خوری گلاب ، یک قاشق چای‌خوری ژل آلوئه‌ورا و ¼ قاشق چای‌خوری نمک دریایی را با یکدیگر مخلوط کنید. این مخلوط را تا زمانی که مواد کامل با یکدیگر ترکیب شوند، هم بزنید. ماسک را روی صورت خود بگذارید و منتظر بمانید تا خشک شود. سپس آن را بشویید.

فارسی

نشادر(آمونیوم کلراید)

واردکننده نشادر صنعتی و باتری گرید

شرکت بازرگانی تیناکم محصول آمونیوم کلراید یا  نشادر را از کشور چین با برند تیانجین وارد می نماید. شما مشتریان گرامی میتوانید این محصول را در کیسه های زرد رنگ 25 کیلو گرمی در دو گرید صنعتی و باتری گرید با بالاترین کیفیت و مناسب ترین قیمت به دلیل واردات مستقیم از ماخریداری نمایید. جهت کسب اطلاعات در مورد این محصول و خرید نشادر با تلفنهای شرکت  تماس حاصل فرمائید.

آمونیوم کلرید یک ترکیب شیمیایی با فرمول NH4Cl و نمک بلوری و سفید است که بسیار محلول در آب است. از نظر ظاهری این ماده به صورت نمکی سفید رنگ و فاقد بوی خاصی است. این ماده معدنی معمولا در اثر سوختن زغال سنگ کیسه از تراکم گازهای زغال سنگ مشتق شده تشکیل شده است. این ماده در اطراف برخی از انواع دریچه های آتشفشانی یافت میشود. آمونیوم کلراید عمدتا به عنوان کود و یک طعم دهنده در برخی از انواع ریشه شیرین بیان استفاده می شود. این محصول از واکنش اسید هیدروکلریک و آمونیاک ایجاد می شود.
بیشترین کاربرد نشادر در تولید کود های شیمیایی حاوی نیتروژن است. دیگر کاربرد نشادر در تولید دود سفید می باشد. همچنین  در صنعت نساجی و چرم در رنگرزی استفاده می شود.  آمونیوم کلرید در آتش بازی در قرن 18 مورد استفاده قرار گرفت اما توسط مواد شیمیایی امن تر و کمتر جاذب رطوبت جایگزین شد. هدف خود را برای ارائه یک اهدا کننده کلر به منظور افزایش رنگ های سبز و آبی از یونهای مس در شعله آتش بود. در چندین کشور، کلرید آمونیوم به عنوان افزودنی غذایی تحت شماره  E510، معمولا به عنوان یک ماده غذایی مخمر در نانوایی استفاده می شود. این مکمل خوراک برای دام ها و یک عنصر در رسانه و تغذیه مخمرها و بسیاری از میکروارگانیسم ها است. نشادر باتری کرید به عنوان الکترولیت در باتری روی کربن استفاده می شود. سایر کاربردها عبارتند از در شامپو مو، و در محصولات تمیز کننده. در شامپو مو، آن را به عنوان یک عامل ضخیم در سیستم های سورفاکتانت بر مبنای آمونیوم مانند آمونیوم لوریل استفاده می شود.

 

فارسی

قالب دروپال فارسی‌سازی شده توسط دروپال کار