شما اینجا هستید

مواد اولیه دارویی

روغن سویا

فروش روغن سویا  قیمت روغن سویا مرغداری  فروش روغن سویا خوراکی  خرید روغن سویا فله  قیمت جهانی روغن خام سویا  کاربرد روغن سویا  قیمت روغن خام سویا  قیمت روغن سویا فله

روغن سویا

کشورسازنده: فرانسه، مالزی
گرید محصول: صنعتی، غذایی، دارویی
بسته بندی: بشکه 180 و 220 کیلویی
روغن سویا یک روغن گیاهی است که از دانه های سویا (Glycine max) استخراج می شود.  روغن تهیه شده از دانه‌های سویا از جمله بهترین روغن‌های طبیعی موجود در دنیاست که در پخت بسیاری از غذاها کاربرد دارد، اما تنها خواص خوراکی این روغن نیست که روغن سویا را به یک روغن ممتاز تبدیل کرده است. منبع خوبی از چربی های سالم، از جمله اسیدهای چرب امگا 3 و چربی های غیر اشباع است. روغن سویا دارای خواص درمانی بسیاری است که در زیر به بخشهایی از آن اشاره می کنیم. برخی از مزایای روغن سویا عبارتند از توانایی آن در مدیریت سلامت قلب، کاهش کلسترول، بهبود سیستم ایمنی بدن، کاهش اختلالات شناختی مانند بیماری آلزایمر، پیشگیری از پوکی استخوان و بهبود رشد و افزایش سلامتی چشم و پوست. سویا بومی به شرق آسیا می باشد و به عنوان بوته شناخته می شود. با این حال، علیرغم منشاء محدود آن، برای بذرهای خوراکی آن بسیار ارزشمند است. روغن سویا به دلیل انواع مختلفی از اسید های چرب ضروری که بدن باید سالم باقی بماند، از سایر روغن های گیاهی سالم تر است. هم چنین تعدادی از استرول گیاهی در روغن سویا وجود دارد که می تواند مزایای سلامتی زیادی را در افرادی که به طور منظم روغن سویا را در رژیم غذایی خود دارند، داشته باشند. محتوای ویتامین و مواد معدنی سویا از جنبه های سالم این بذر خوشمزه و بسیار مفید می باشد.

روغن سویا

تولید روغن سویا

برای تولید روغن سویا، ابتدا سویای خشک را مرطوب کرده، سپس بین 60 تا 88 درجه سانتیگراد (140-190 درجه فارنهایت) حرارت داده می شوند، و مواد غلیظ شده را با حلال استخراج می کنند. سپس روغن تصفیه شده و برای برنامه های مختلف غذایی و دارویی، و گاهی هیدروژنه می شود. روغن سویا، هر دو مایع و بخشی از هیدروژنه، به عنوان "روغن نباتی" فروخته می شود و یا مواد تشکیل دهنده در انواع مختلفی از غذاهای فرآوری شده مورد استفاده قرار میگیرد. بسیاری از باقی مانده های (سویا) به عنوان خوراک حیوان مورد استفاده قرار می گیرند. در هر 100 گرم روغن سویا، حدود 16 گرم چربی اشباع، 23 گرم چربی غیر اشباع و 58 گرم چربی غیر اشباع وجود دارد. 7 از اسید چرب اشباع نشده، اسید لینولئیک، یک نوع چربی امگا 6، حدود 50 درصد، در حالی که اسید لینولینیک حدود هفت درصد است.
در فصل 2002-2003، مقدار 30.6 میلیون تن روغن سویا در سراسر جهان تولید شد.

کاربرد روغن سویا

روغن سویا به طور عمده به عنوان یک روغن گیاهی پردازش و به فروش می رسد، در حالی که غذای باقیمانده سویا به عنوان خوراک حیوانی استفاده می شود. همچنین منبع اصلی بیودیزل در کشور است که 80 درصد تولید داخلی را تشکیل می دهد. لسیتین محصولی است که از روغن سویا استخراج شده است و یک امولسیفایر طبیعی و روانکاری است که در بسیاری از غذاها و برنامه های تجاری و صنعتی مورد استفاده قرار می گیرد. روغن سویا به طور معمول برای ساخت سس مایونز، سس سالاد، مارگارین و کرم های غیر قهوه استفاده می شود. این یک ویژگی معمول غذاهای فرآوری شده است که در آن شروع می شود: غذاهای فرآوری شده ممکن است بخش مهمی از رژیم غذایی بسیاری باشد که موجب وقوع بیماری و سلامت ضعیف می شود. روغن سویا به طور جزئی هیدروژنه یکی از عمده ترین مواد در غذاهای فرآوری شده در کنار شربت ذرت فروکتوز بالا (HFCS) است.  اما چرا نیاز به روغن هیدروژنه وجود دارد؟ یکی از رایج ترین پاسخ هایی که شما می شنوید این است که عمر مفید روغن را افزایش می دهد. به عنوان مثال، کره خام احتمالا خیلی سریع تر از مارگارین ذوب می شود. هیدروژناسیون - که در آن گاز هیدروژن به نفت با فشار بالا مجبور می شود - همچنین نفت را پایدار تر می کند و نقطه ذوب آن را افزایش می دهد، به طوری که می تواند مفید باشد در روش های مختلف پردازش مواد غذایی که از درجه حرارت بالا استفاده می شود.

کاربرد روغن سویا

مزایای روغن سویا

سطح کلسترول را کنترل می کند

همانطور که در بالا ذکر شد، تعادل خوبی از اسیدهای چرب موجود در روغن سویا به این معنی است که بدن می تواند اسید های چرب مهم و ضروری را در رژیم غذایی خود دریافت کند، از جمله که سطح کلسترول را تنظیم می نند. اسیدهای چرب امگا 3 می توانند سطوح کلسترول خطرناک را کاهش دهند. علاوه بر این، اسیدهای چرب دیگر مانند اسید استئاریک، اسید پالمیتیک و اسید اولئیک نیز در مقادیر متعادل وجود دارد. ترکیب اسید چرب روغن سویا و همچنین استرول های گیاهی قوی مانند بتا-سیتوسترول می تواند باعث کاهش میزان ذخیره کلسترول در روده ها بین 10 تا 15 درصد شود - نه آنچه شما معمولا از یک "چربی" اسید! اساسا، روغن سویا می تواند به طور جدی شانس ابتلا به آترواسکلروز و سایر بیماری های قلبی، مانند حملات قلبی و سکته مغزی را کاهش دهد.

علائم آلزایمر را بهبود می بخشد

بیماری آلزایمر یک بیماری وحشتناک است که بر میلیون ها نفر از مردم در سراسر جهان تاثیر می گذارد. این امر موجب وخامت شناختی مغز فرد می شود زیرا ارتباط های عصبی شکست می خورد و می میرد، در نتیجه همه چیز را از یاد آوردن گذشته برای انجام وظایف ساده به یک چالش می کشاند. با این حال، روغن سویا دارای میزان قابل توجهی از ویتامین K است که به طور پیوسته با بهبود علائم آلزایمر مرتبط است و حتی برخی از موارد را نیز تغییر می دهد. ویتامین K به عنوان یک آنتی اکسیدان علیه رادیکال های آزاد عمل می کند و آنها را از آسیب رساندن به سلول های عصبی محافظت می کند.

قلب سالم

اسیدهای چرب امگا 3، که 7 درصد کل محتوای اسید چرب در روغن سویا را تشکیل می دهند، برای محافظت از سیستم قلب و عروق نقش مهمی در کاهش کلسترول بد دارند، اما همچنین از غشاهای سلولی محافظت می کند. این شامل مناطق بسیار شکننده و خطرناکی از پوست و چشمها است که هر کدام از آنها نقطه ورودی مشترک برای باکتری ها و دیگر مواد خارجی است. این امگا 3 همچنین از طریق فعالیت در برابر آنتی اکسیدان ها و خنثی سازی رادیکال های آزاد که باعث ایجاد دژنراتیو ماکولا و آب مروارید می شود، چشم را سالم تر می کند.

مراقبت از پوست

محتوای ویتامین E بالا در روغن سویا همچنین به عنوان یک آنتی اکسیدان قوی عمل می کند در حالی که به طور مشابه پوست را از آسیب رادیکال های آزاد محافظت می کند. ویتامین E به طور مستقیم با بهبود ظاهر پلاستیک ها، کاهش زخم های آکنه، محافظت از پوست در مقابل آفتاب سوختگی و تحریک دوباره رشد سلول های پوستی جدید برای ترویج بهبودی همراه است. ویتامین E نیز با فعالیت آنتی اکسیدانی کلی در بقیه بدن همراه است که باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود و به حذف رادیکال های آزاد کمک می کند که باعث ایجاد شرایط خاصی مانند سرطان، پیری زودرس، اختلالات شناختی و بیماری های قلبی می شود.

فروش روغن سویا

سایر:  مشاهده لیست کامل صنایع دارویی

 

فارسی

فروس سولفات

سولفات آهن خالص,تولید کننده سولفات اهن غذایی,تولید کننده سولفات اهن دارویی,فروشنده سولفات آهن,خرید فروس سولفات دارویی,غنی سازی آهن محصولات غذایی,سولفات آهن صنایع غذایی,سولفات آهن خوراکی,کاربرد سولفات آهن داروسازی,قیمت سولفات آهن دارویی,فروش سولفات آهن دارویی,سولفات آهن دارویی,Ferrous Sulfate,فروش فروس سولفات USP,فروس سولفات غذایی,فروس سولفات دارویی,غني سازي ماکارونی آهن ,مضرات غنی سازی آرد آهن,غنی سازی آرد,نان غنی شده آهن,غنی سازی نان,آب غنی شده آهن,غنی سازی آرد گندم با آهن اسیدفولیک

فروس سولفات هفت آبه

نامهای دیگر: سولفات آهن، کپور، ملانتریت، سمولنوتیک، Ferrous sulfate
فرمول شیمیایی: FeSO4
شکل ظاهری: گرانول سبز
کشور سازنده: هلند
گرید: غذایی، دارویی، کودسازی
بسته بندی: 25 کیلویی

فروس سولفات

ذخیره سازی و حمل و نقل: فروس سولفات باید در انبار خشک و تهویه نگهداری شود، دور از گرما و رطوبت در حین حمل و نقل نگهداری شود و با توجه به تخلیه بارگیری شود تا از آسیب جلوگیری شود.
سولفات آهن یک نوع آهن است. شما به طور معمول آهن را از غذاهایی که می خورید دریافت می کنید. آهن در بدن شما بخشی از هموگلوبین و میوگلوبین است. هموگلوبین اکسیژن را از طریق خون خود به بافتها و اندامها منتقل می کند. میوگلوبین به سلول های عضلانی کمک می کند که اکسیژن را ذخیره کنند. سولفات آهن یک ماده معدنی ضروری است. سولفات آهن برای درمان کم خونی فقر آهن (کمبود گلبول قرمز ناشی از داشتن آهن کم در بدن) مورد استفاده قرار می گیرد. سولفات آهن طیفی از نمک ها را با فرمول FeSO4 · xH2O نشان می دهد. این ترکیبات بیشتر به عنوان هپاتاید هات (x = 7) وجود دارد اما برای مقادیر مختلف x معروف هستند. فرم هیدراته برای درمان کمبود آهن و همچنین برای کاربردهای مورد استفاده پزشکی قرار می گیرد. هپاته هیدرات آبی سبز از زمان های قدیم به عنوان کاسه و به عنوان سبز ویتیوال شناخته شده است، شایع ترین شکل این مواد است. شکل دارویی این ماده در داروی کم خوني ناشي از فقر آهن مصرف مي شود. فروس سولفات جايگزين آهن مي‌شود كه يك جزء اساسي در تشكيل هموگلوبين است. آهن موجود در غذا يا مكمل هاي غذايي، پس از مصرف خوراكي،به شكل آهن دوظرفيتي از سلولهاي مخاطي عبور كرده و به ترانسفرين پيوند مي يابد. در اين حالت، آهن براي ساخت گلبولهاي قرمز،به مغز استخوان منتقل مي شود.

کاربرد فروس سولفات

کاربرد فروس سولفات

- در صنعت، سولفات آهن به عنوان یک پیشرونده برای ترکیبات دیگر آهن استفاده می شود. این یک عامل کاهش دهنده است برای کاهش کرومات در سیمان.
- فروس سولفات را در مکمل تغذیه ای استفاده می کنند. با ترکیبات دیگر آهن، سولفات آهن برای تقویت مواد غذایی و درمان کم خونی فقر آهن استفاده می شود. جهت غنی سازی ماکارونی، آب آشامیدنی، غنی سازی نان و سایر مکمل های غذایی.
- این در درمان آب استفاده می شود. سولفات آهن برای تصفیه آب به وسیله انجماد و حذف فسفات در گیاهان تصفیه خانه شهری و صنعتی جهت جلوگیری از ائوتروفیكی آبهای سطحی مورد استفاده قرار می گیرد.

فارسی

میکروکریستالین سلولز

میکروکریستالین سلولز

نامهای دیگر: آویسل 102, آویسل 101, E460 ، MCC
میکروکریستالین سلولز از سلولز چوب آلفا بوجود آمده و به عنوان یک ماده ضد کپک، یک ماده ضد انقباض، یک جایگزین چربی، امولسیفایر، یک توسعه دهنده و یک عامل فشرده در تولید مواد غذایی استفاده می شود. شایع ترین شکل در مکمل های ویتامین یا قرص ها استفاده می شود. همچنین در آزمایشات پلاک برای شمارش ویروس ها به عنوان جایگزینی برای کربوکسی متیل سلولز استفاده می شود. میکرو کریستالی سلولز سفید، بی بو، و بی مزه است. این در آب، اسیدهای رقیق شده و در اکثر حلال های آلی قابل حل نیست. این محلول در محلول هیدروکسید سدیم تقریبا نامحلول است.
یک پلیمر طبیعی که به صورت طبیعی تشکیل شده است، شامل واحدهای گلوکز است که توسط پیوند 1-4 بتا گلیکوزیدهای متصل شده است. این زنجیرهای سلولز خطی با هم به عنوان میکرو فایبرلر همراه در دیواره سلول گیاهی همراه است. هر میکرو فایبریل درجه بالایی از پیوند داخلی سه بعدی را نشان می دهد که در نتیجه ساختار بلوری است که در آب غیر قابل حل و مقاوم در برابر واکنش دهنده ها است. با این حال، بخشهای نسبتا ضعیف میکرو فایبریل با پیوند داخلی ضعیف وجود دارد. این مناطق نامعمول نامیده می شود؛ بعضی از آنها استدلال می کنند که به دلیل ساختار تک فاز میکرو فیبرهای دقیق تر، نامیده می شوند. منطقه بلورین برای تولید سلولز میکرو کریستالی جدا شده است.

میکرو کریستالین سلولز

میکرو کریستالین سلولز می تواند با فرآیندهای مختلف مانند اکستروژن واکنشی، آنزیم متصل، انفجار بخار و هیدرولیز اسید تولید شود. فرایند بعد می تواند با استفاده از اسیدهای معدنی مانند H2SO4، HCl و HBr و همچنین مایعات یونی انجام شود. نقش این واکنش ها، نابودی مناطق نابالغ باقی مانده از حوزه های بلوری است. درجه پلیمریزاسیون معمولا کمتر از 400 است. ذرات میکرو کریستالین سلولز با اندازه کمتر از 5 میکرون نباید بیشتر از 10٪ باشد. آویسل یک افزودنی ارزشمند در زمینه داروسازی، مواد غذایی، لوازم آرایشی و دیگر صنایع است. خواص مختلف میکرو کریستالین سلولز به منظور مقایسۀ تناسب آن با چنین کاربردی، اندازه ذرات، تراکم، شاخص فشردگی، زاویه باز، تخلخل پودر، ظرفیت تورم هیدراتاسیون، ظرفیت جذب رطوبت، رطوبت، شاخص بلوری، اندازه کریستالیت و خواص مکانیکی اندازه گیری می شود. به عنوان سختی و استحکام کششی.
میکرو کریستالی سلولز نیز به دلیل اثر مویرگی تخلخل سطح آن بسیار جذب می شود، و این باعث می شود که به عنوان یک حامل برای مایعات عمل کند و با این حال خواص جریان و خواص فشرده را حفظ کند. تخلخل آن، باعث تمیز کردن و خشک شدن سریع گرانولاتور مرطوب می شود و ویژگی جریان جوی خوب را با نیاز کم روانکاری نشان می دهد.

کاربرد میکرو کریستالین سلولز

آویسل می تواند در صنایع مختلفی از جمله تولید مواد غذایی، نوشیدنی، داروسازی، لوازم آرایشی و صنایع مختلف استفاده شود. از جمله کاربرد های آن میتوان در نوشیدنیها،سس ها،چاشنی سالاد،دسرهای لبنی یخ زده،غذاهای کنسروی و بیشترین کاربرد دارویی آن به عنوان مکمل های ویتامین و یا قرص ها نام برد.

میکرو کریستالین سلولز در تولید مواد غذایی

- آویسل به طور گسترده ای به عنوان تثبیت کننده، عامل ضد انقباض، جایگزین چربی و امولسیفایر در تولید مواد غذایی استفاده می شود.
- به عنوان تثبیت کننده داغ و سرد: در بستنی، مواد غذایی یخ زده، گوشت قرمز و ادویه جات برای بهبود ثبات.
- به عنوان عامل ضد انعقاد: در محصولات پخت برای بهبود احتباس آب و کاهش کالری مواد غذایی.
- به عنوان جایگزین چربی و امولسیفایر: در بستنی، محصولات گوشت کم چرب و ادویه برای افزایش ویسکوزیته و کاهش چربی.

میکرو کریستالی سلولز در نوشیدنی

- میکرو کریستالین سلولز به طور گسترده ای به عنوان عامل ژلینگ، تثبیت کننده، عوامل ضد انقباض و مواد معلق در نوشیدنی استفاده می شود.
- به عنوان عامل ژل، تثبیت کننده، عوامل ضد انجماد و مواد معلق: در نوشیدنی فوری برای بهبود پایداری مایع.

 داروسازی

-میکرو کریستال سلولز به طور گسترده ای به عنوان Binders، adsorbents، flowability در داروسازی استفاده می شود.
- به عنوان Binders: در قرص ساخت برای افزایش سختی قرص.
- به عنوان جاذب، جریان پذیری: در قرص ساخت به ضد آب و بهبود تحرک.

آرایشی بهداشتی

- به طور گسترده ای به عنوان جایگزین چربی، ضخیم کننده، سخت کننده در لوازم آرایشی استفاده می شود.
- به عنوان جایگزین و ضخیم کننده چربی: در محصولات آرایشی و مراقبت شخصی برای حفظ کیفیت پایدار و تازه.
-به عنوان صاف کننده: در لوازم آرایشی صورت برای صاف و آسان برای از بین بردن.
 

فارسی

سیلیکون دی اکساید

سیلیکون دی اکساید

نامهای دیگر محصول: کوارتز, سیلیکا, اکسید سیلیکیک, سیلیکون (IV), اکسید سیلیس بلوری,ضد کلوخه, اروزیل, E551
فرمول شیمیایی: SiO2
گریدهای محصول: صنعتی،غذایی، دارویی
کشورهای تولیدکننده: آلمان، هند

سیلیکون دی اکساید

سیلیکون دی اکساید، همچنین به عنوان سیلیکا شناخته می شود، اکسید سیلیکون با فرمول شیمیایی SiO2 است، که بیشتر در طبیعت به عنوان کوارتز و در موجودات زنده مختلف یافت می شود. در بسیاری از نقاط جهان، سیلیس جزء اصلی شن و ماسه است. سیلیکا یکی از پیچیده ترین و فراوان ترین خانواده های مواد است که به عنوان ترکیبی از چندین ماده معدنی و به عنوان محصول مصنوعی موجود است. نمونه های رایج این ماده شامل کوارتز ذوب شده، سیلیس فوم، سیلیکاژل و آئروژل ها هستند. این ماده در مواد ساختاری، میکرو الکترونیک در صنایع غذایی و دارویی مورد استفاده قرار می گیرد.
استنشاق سیلیس بلورین رقیق شده سمی است و می تواند به سیلیکوز، برونشیت، سرطان ریه و بیماری های خود ایمنی سیستمیک مانند آرتروز و لوپوس و آرتریت روماتوئید منجر شود.

کاربرد سیلیکون دی اکساید

کاربرد سیلیکوندی اکسید

1. کاربرد در صنعت: برآورد شده 95٪ سیلیکون دی اکسید تولید شده در صنعت ساخت و ساز مصرف می شود، برای مثال برای تولید سیمان پرتلند. سیلیکا، به شکل شن و ماسه به عنوان عنصر اصلی در ریخته گری شن و ماسه برای ساخت قطعات فلزی در مهندسی استفاده می شود. نقطه ذوب بالا سیلیس می تواند آن را در چنین کاربردهای مورد استفاده قرار دهد. سیلیس بلوری در شکستگی هیدرولیکی تشکل هایی که حاوی روغن تنگ و گاز شیل می باشد استفاده می شود. سیلیکا جزء اصلی تولید اکثر شیشه ها است. دمای انتقال شیشه از SiO2 خالص حدود 1475 کیلوگرم است. هنگامی که SiO2 دی اکسید سیلیکون ریخته شده به سرعت در حال سرد شدن است، آن را کریستال نمی کند، بلکه به عنوان شیشه ای جامد می شود. اکثر الیاف نوری برای ارتباطات مخابراتی نیز از سیلیکا ساخته شده اند. این ماده خام اولیه برای بسیاری از سرامیکها مانند سفالگری، سنگ گچ است.

2. کاربرد در صنایع غذایی و دارویی: سیلیکا یک افزودنی معمول در تولید مواد غذایی است که در آن به طور عمده به عنوان یک ضدکلوخه در در نمک خوراکی، شکر، سوپ­های آماده و خامه­ های غیر لبنی استفاده می شود یا برای جذب آب در کاربردهای هیدروکسیک استفاده می شود. این جزء اصلی زمین دیابتی است. در محصولات دارویی، سیلیکا هنگامی که قرص ها تشکیل می شوند، جریان پودر را به عهده می گیرد. در لوازم آرایشی، برای خواص نورسنجی و جاذب طبیعی مفید است. سیلیکا هیدراته در خمیر دندان به عنوان یک ساینده سخت برای حذف پلاک دندان استفاده می شود.

فارسی

سیترات کلسیم

سیترات کلسیم

سیترات کلسیم

نام های دیگر: E333 - پروپان تریکو اسید - کلسیم سیترات
فرمول شیمیایی: Ca۳(C۶H۵O۷)۲
شکل ظاهری: پودر سفید
بسته بندی: 25 کیلویی
سیترات کلسیم نمک کلسیم اسید سیتریک است. معمولا به عنوان یک افزودنی مواد غذایی (E333) و یک نگهدارنده، و گاهی برای طعم استفاده می شود. این محصول به شکلی، شبیه سیترات سدیم است. سیترات کلسیم نیز در برخی از مکمل های کلسیم در رژیم غذایی یافت می شود.

سیترات کلسیم

خواص شیمیایی سیترات کلسیم

سیترات کلسیم در آب بسیار محلول است. کریستالهای سوزنی تری کلسیوم دسیکات تتراهیدرات [Ca3 (C6H5O7) 2 (H2O) 2] · 2H2O از طریق سنتز هیدروترمال به دست می آید. ساختار بلوری شامل یک شبکه سه بعدی است که در آن هیدروژنه هماهنگ شده با کاتدی های Ca2 + با آنیون های سیترات و پیوندهای هیدروژنی بین دو مولکول آب غير هماهنگ کننده آب و دو مولکول آب هماهنگ ارتباط دارد.

تولید سیترات کلسیم

سیترات کلسیم در جداسازی اسید سیتریک از پروتئین تخمیر شده بدست می آید همان پروتئینی که توسط آن اسید سیتریک به صورت صنعتی تولید می شود. اسید سیتریک در محلول گوگرد با هیدروکسید کلسیم خنثی می شود و سیترات کلسیم نامحلول را تولید می کند.
     3 Ca (OH) 2 (s) + 2 C6H8O7 (l) → Ca3 (C6H5O7) 2 (s) + 6 H2O (l)
در نتیجه تولید سیترات کلسیم ممکن است به صورت جامد به فروش برسد یا به اسید سیتریک با استفاده از اسید سولفوریک رقیق تبدیل شود.

کاربرد سیترات کلسیم

در صنایع لبنی ،فراورده های نان و صنایع نوشیدنی به عنوان شلات کننده ،بافر،انعقاد کننده وغنی سازی با کلسیم ... کاربرد دارد.

خواص سیترات کلسیم  بهترین نوع مکمل کلسیم  عوارض قرص کلسیم سیترات  قیمت قرص کلسیم سیترات  قیمت کلسیم سیترات

Undefined

اتانول

اتانول

نامهای دیگر: الکل اتیلیک، اتیل الکل، الکل میوه، اتانول 96درصد
فرمول شیمیایی: C۲H۵ OH
نقطه جوش: 78.4 درجه سانتیگراد
گریدهای محصول: صنعتی، دارویی

قیمت اتانول

تاریخچه اتانول

الکل برای انسان از دوران قدیم شناخته شده بود و از این ماده به اشکال مختلف استفاده می شد. جداسازی این ماده به عنوان اتانول نسبتاً خالص به احتمال زیاد اولین بار توسط جابر بن حیان که صنعت تقطیر را گسترش داد، صورت گرفت. البته بیشتر گمان می‌رود که اتانول خالص توسط محمد زکریای رازی دانشمند ایرانی تولید شده باشد. الکل (اتانول) خالص به طور متداول به الکل (اتانول) گرید خوراکی (الکل نوشیدنی) گفته می شود. الکل گرید خوراکی همواره 96% (proof 192) بوده و از منابع طبیعی بدست می آید.

جمع بندی: روشهاي توليد الكل متفاوت ميباشد:

1- از تخمير حبوبات و ميوه ها (مانند آبجو)

2- از تقطيرحبوبات و ميوه ها (مانند ودكا، ويسكي، جين)

3- از تـغـيير شـيميايي در سوختـهاي فسـيلي هـمچـون گاز، زغال سنگ و نفت ( الكل صنعتي )

4- از تركيـب شيـميـايي مـنوكســيد كربن و هيدروژن (مانند متانول و الكل چوب)

مراحل تولید الکل

خواص فیزیکی الکل

الكل اتيليك يا اتانول در زمره الكل‌های يك ظرفيتی نوع اول است. اتانول كه به اختصار الكل سفيد ناميده مي‌شود مايعي است فرار، شفاف، قابل اشتعال و با بوي مشخص كه با هر نسبتي با آب تركيب مي‌شود، به آساني مي‌سوزد و بر اثر احتراق آن، آب و گاز كربنيك حاصل مي‌شود. هم چنين با سرعت تبخير مي‌شود و هيچ اثر زيست محيطي نامطلوب بر جا نمي‌گذارد. اتانول در صنعت بعنوان حلال و ماده واسطه شیمیایی برای تولید بیشتر ترکیبات آلی استفاده می‌شود. بدلیل تشکیل پیوند هیدروژنی با هر نسبتی در آب حل می‌شود. اتانول در مقایسه با ترکیبات آلی که وزن مولکولی یکسانی با آن دارند، نقطه جوش بالاتری دارد. الکل اتانول خاصیت ضعیف اسیدی و بازی از خود نشان می‌دهد که خاصیت بازی آن بدلیل جفت الکترون تنهای اکسیژن بوده و خاصیت اسیدی آن، بخاطر پیوند هیدروژن با عنصر الکترونگاتیو اکسیژن است.

کاربرد اتانول

  •  صنعتی: بزرگترین کاربرد اتانول به صورت خالص به عنوان سوخت در موتور خودروها است. هم چنین اتانول بدلیل نقطه ذوب پائین در صنعت ضدیخ‌سازی استفاده می‌شود.
  • عطرسازی: به عنوان حلال در صنایع عطرسازی و چاپ
  • نوشیدنی های الکلی: اتانول را در انواع مشروبات الکلی مصرف می کنند.
  • پیل سوختی اتانولی: الکل را می توان در پیل های سوختی مستقیم DEFC برای تولید برق همراه با محصولات جانبی آب و دی اکسیدکربن بکار برد.
  • سوخت موشک: اتانول را در سوخت موشک برای افزایش نیروی پیشرانه بکار می برند. 
  • ضد عفونی کننده: اتانول 70-85درصد  را در مراکز پزشکی برای ضدعفونی لوازم پزشکی ، ضد عفونی ضخم و مواد ضد عفونی کننده دست استفاده می کنند.
  • پاد زهر: اتانول را برای از بین بردن اثر مسمومیت بعضی از مواد مانند متانول و اتیلن گلایکو استفاده می کنند. 
  • سایر کاربردها: به عنوان حلال در صنایع عطرسازی و چاپ، ضد عرق و ..

 اطلاعات ایمنی اتانول

الکل اتیلیک از طریق استنشاقی، پوستی و گوارشی روی بدن انسان اثر می گذارد. اثر روی پوست مانند سایر حلالهای چربی است و در صورت عدم احتیاط باعث التهاب پوست می شود. هر چند خوردن الکل صنعتی بعید به نظر می رسد ولی ممکن است توسط افرادی که اعتیاد دارند استفاده شود. از آنجا که به الکل صنعتی مواد گوناگونی جهت جلوگیری از استفاده خوراکی افزوده می شود و گاهی این مواد اثرات سوء بیشتری از الکل به تنهایی دارند لذا در صورت مصرف الکل صنعتی بصورت خوراکی عوارض بسته به نوع ماده اضافه شده متفاوت می باشد.عوارض حاد مصرف اتانول تهوع ، استفراغ ، افسردگی ، تنگی نفس می باشد.عوارض مزمن اعتیاد به الکل (الکسیم) ، سیروز کبدی ، تاثیر در سلسله اعصاب مرکزی ، تاثیر در حافظه در بلند مدت می باشد. اتانول یک مایع قابل اشتعال می باشد که بخار آن مخلوط با هوا در حرارت معمولی قابل اشتعال می باشد. لذا مخاطرات آتش سوزی و انفجار نیز بایستی مد نظر قرار گیرد. در بکارگیری افراد در محیطهایی که اتانول وجود دارد توجه به وضعیت وبیماریهای کبدی و پوستی وتنفسی لازم می باشد.

 

فارسی

سوربیتول

واردکننده سوربیتول

شرکت بازرگانی تیناکم محصول سوربیتول را از کشور هند، آلمان و فرانسه می نماید. شما مشتریان گرامی میتوانید این محصول را در بسته بندی های 250 و300 کیلو گرمی با بالاترین کیفیت و مناسب ترین قیمت به دلیل واردات مستقیم از ماخریداری نمایید. جهت کسب اطلاعات در مورد این محصول و خرید گلوسیتول با تلفنهای شرکت  تماس حاصل فرمائید.

سوربیتول  یک قند الکلی است که در بدن انسان به آهستگی متابولیزه می‌شود و به دوشکل وجود دارد. سوربیتول پودر شده جانشین ساکارز می شود و به عنوان ملین استفاده می‌شود و سوربیتول مایع جایگزین شربت گلوکز می شود. . قدرت شیرین‌كنندگی این محصول 60 درصد ساكاروز است. این ماده به صورت طبيعي در بسياري از ميوه‌ها و سبزيجات وجود دارد و به طور تجارتي از احياي گلوكز تهيه مي‌شود. غنی ترین منبع سوربیتول دانه های سماق کوهی است همچنین در آلو سیاه، سیب، گلابی و هلو نیز وجود دارد. این محصول يك شيرين كننده مي باشد و به آساني در آب حل مي شود و در مقابل حرارت پخت با ثبات است و چون جاذبه الرطوبه مي باشد به عنوان يك نرم كننده بافت مورد استفاده قرار مي گيرد. جذب این ماده از مجراي گوارش بسيار ضعيف است.
سوربیتول توسط هیدروژناسیون کاتالیتیکی دکستروز بدست آمده و شیرین کننده بسیار مناسبی برای تولید محصولات غذایی با قند کم است. این ماده، شیرین کننده فساد ناپذیری در مقایسه با ساکارز است . تشکیل اسید لاکتیک از این پلی اول به طور قابل توجهی کمتر است و کاهش PH روس سطح دندانها را به طور فوق العاده ای کمتر می کند بنابراین  میزان PH  را به مقداری پائینتر از مقدار بحرانی که مرحله پیدایش پوسیدگی است ، پائین نمی آورد(۷/۵=PH). این ماده به طور موفقیت آمیزی در صنایع دارویی و روغنهای مو و پوست و در محدوده وسیعی از کاربردهایی غیر از کاربردهای غذایی استفاده می شود. استفاده از این محصول در صنایع شیرینی سازی مثل شکلات ، مخصوصاً شکلاتهای تخته ای که مصرف دارویی دارند ، بسیار مهم است. پودرهای سوربیتول به شکلهای مختلفی می توانند استفاده شوند خواص پودری آن به میزان تراکم پذیری و در مورد قرصها به میزان سختی، میزان بهم فشردگی و زمان حل شدن و مقاومت در مقابل نگه داری بستگی دارد. سوربیتول مثل بیشتر پلی اولها توسط ارگانیسم بدن انسان به عنوان ماده مغذی استفاده می شود بامصرف گلوسیتول ذخیره گلیکوژن و گلیکولیز که برای انسانها حیاتی هستند به طریق مناسبی برای دیابتی ها ثابت نگه داشته می شوند.
نامهای دیگر: گلوسیتول, D-Sorbitol; Sorbogem; Sorbo
فرمول شیمیایی: C6H14O6
شکل ظاهری: پودری سفید، مایع 70درصد
گرید: خوراکی، دارویی
بسته بندی: بشکه 275 و 300 کیلویی
کشور سازنده: آلمان(کارگیل)، هند، فرانسه(روکت)
 

فارسی

قالب دروپال فارسی‌سازی شده توسط دروپال کار