slideshow 1 slideshow 2 slideshow 3

فروش متیل پارابن

فروش متیل پارابن

از متیل پارابن به عنوان یک نگهدارنده استفاده میشود و در برخی مواد طبیعی همچون میوه ها ازجمله تمشک به عنوان ماده اصلی ضد میکروبی یافت می شود . این ماده با خاصیت ضد قارچی که برای حفظ مواد از خراب شدن و کپک زدگی بیشتر در مواد آرایشی و مواد خوراکی مورد استفاده قرار می گیرد .

 

کاربرد های محصول :

از متیل پارابن یا نپاژن معمولا به عنوان نگهدارنده مواد غذایی و مواد آرایشی و بهداشتی استفاده می شود .

این ماده دارای خواص آنتی باکتریال و ضد قارچی است که در محصولات غذایی و بهداشتی باعث جلوگیری از رشد قارچ و جلوگیری از رشد میکروب ها استفاده می شود .

نپاژن به عنوان نگهدارنده در لوازم بهداشتی و دارویی مانند پودر بچه وجود دارد همچنین این ماده به صورت معمول در ترکیب از سایر پارابن ها مانند پروپیلن پارابن باعث بهبود کیفیت خاصیت نگهدارندگی در ماده می شود .

از متیل پارابن در مواد بهداشتی همچون خمیر دندان ها ، لوسیون های بدن و مو ، محصولات مراقبتی ، محصولات مربوط به میکاپ ، محصولات اصلاح صورت و بدن و ... بسیار کاربردی است و خاصیت نگهدارندگی دارد .

همچنین نپاژن به دلیل خاصیت های ضد قارچی و ضد میکروبی و ضد باکتری ،از ایجاد و انتشار مخمر ها و میکروارگانسیم هایی که در مواد خوراکی  باعث تخریب میشوند جلوگیری میکند و به همین علت در محصولات خوراکی همچون ژله ، مربا و خمیر ها و محصولات لبنی از جمله ماست و پنیر مورد استفاده قرار میگیرد .

فارسی
Tags: 

الانتوئین Allantoin

فروش الانتوئین Allantoin

الانتوئین (Allantoin)

النتوین یک ترکیب شیمیایی با فرمول C4H6N4O3 است. شکل ظاهری این ترکیب، پودر کریستالی بی رنگ است. آلانتوئین یک دیورید اسید گلیکول اکسید بوده که همچنین به نام گلیوکسی دی دیئیدید نامیده می شود. این یک محصول حاصل از اکسیداسیون اسید اوریک  در یک محیط سرد است. در انسان اسید اوریک به جای آلانتوین دفع می شود. حضور آلانتوین در ادرار می تواند نشانه ای از رشد بیش از حد میکروبی باشد. در این راستا آلانتوین بعنوان نشانگر استرس اکسیداتیو استفاده می شود. الانتوئین از برخی گیاهان مثل جوانه گندم و بابونه استخراج می گردد و دارای خواص التیام بخش بسیار قوی بوده و به بهبود زخمها و حساسیت پوست بسیار کمک کرده و رشد بافت سالم را تحریک می کند. 

آلانتوئین را می توان در محصولات ضد آکنه، محصولات مراقبت از پوست، و لوسیون های روشن کننده به دلیل توانایی خود برای بهبود زخم های جزئی و پوست سالم استفاده کرد. آلتوینین اغلب در خمیر دندان، دهان شویه و سایر محصولات بهداشت دهان و دندان و هم چنین در شامپو ها، رژ لب ها، لوسیون ها و کرم های مختلف آرایشی و سایر محصولات آرایشی و دارویی وجود دارد.

فارسی

خرید لاکتات کلسیم

خرید لاکتات کلسیم

 

معرفی محصول :

لاکتات کلسیم : لاکتات کلسیم (پتاهیدرات لاکتات کلسیم) یا کلسیم لاکتات با فرمول شیمیایی C۶H۱۰CaO۶ و جرم مولی 218است که شکل ظاهری آن به صورت مایع شفاف و پودر سفید رنگ است که به عنوان تنظیم کننده غلظت و آنتی اکسیدان مورد استفاده قرار گرفته و بسته های آن 25 کیلوگرمی است .

انحلال پذیری لاکتات کلسیم در آب برابر 7.9گرم در هر 100 میلی لیتر در دمای 30 درجه است و این ماده در اتانول بسیار حلال است .

 

فارسی

خرید استئارات منیزیم دارویی

خرید استئارات منیزیم دارویی

خرید استئارات منیزیم دارویی : استئارات منیزیم با فرمول مولکولی Mg(C18H35O2)2 و جرم مولکولی 591.27 نوعی نمک است که با اضافه کردن یون منیزیم به اسید استئاریک ساخته می شود.

در آب غیر حلال است و دارای خاصیت ضد چسبندگی و امولسیون کننده است .

استئارات منیزیم به طور متداول از روغن های هیدروژنه نظیر روغن نارگیل یا روغن پنبه دانه گرفته می شود که ممکن است حاوی مقادیری از سموم این گیاه باشد .

فارسی

فروس سولفات

فروش فروس سولفات دارویی

فروس سولفات ، آهن دو ظرفیتی یا آهن (II) سولفات که ماده اولیه قرص آهن است که در مصارف داروسازی برای جلوگیری از کم خونی در افراد مورد استفاده قرار میگیرد .

از فروس سولفات به عنوان مکمل های کمک غذایی ، درمان فقط آهن ، کم خونی و مکمل های خون ساز استفاده میشوند که همراه با ویتامین سی و اسید فولیک و مولتی ویتامین ها میتوانند مکانیسم اثر قوی تری داشته باشند به طوری که ویتامین سی باعث بهبود 20 درصدی در جذب آهن می شود .

فارسی

گلیسیرین

گلسیرین

 گلیسرول یا گلیسیرین (Glycerol) الکی سه عاملی با جرم مولی 92  و فرمول شیمیایی  C3H8O3 است که به دلیل پیوند ها هیدروژنی در آب حل می شود ولی در مابقی الکل ها به طور کامل حلالیت ندارد .

منبع اصلی گلسیرین چربی حیوانی و گیاهان است و اصلی ترین منبع آن روغن زیتون است، گلیسرول همچنین در زرده تخم مرغ نیز وجود دارد.

فارسی

خرید آویسل

آویسل 102 101

خرید آویسل یا همان میکرو کریستالین سلولز در محصولات دارویی و غذایی استفاده های وسیعی یه عنوان عامل کمکی دارد و از نوع خاصی از سلولز چوب آلفا تشکیل شده است. این محصول به عنوان بافت دهنده کاربرد دارد وبه عنوان امولسیون کننده و ماده جایگزین چربی بوده و به عنوان حجم دهنده در صنایع غذایی مورد استفاده قرار می گیرد. هنگامی که به این ماده اشاره می کنند، آنچه که واقعا در مورد آن صحبت می کنند، سلول های میکرو کریستالی است که در واقع می توانند از مزایای سلامت بسیاری در بدن انسان برخوردار باشند.

سلولز چوب که بیشتر به عنوان میکرو کریستال سلولز یا آویسل شناخته می شود، یک خمیر چوب تصفیه شده است. یکی از چیزهایی که باید به آن توجه کنیم این است که ، آویسل از زباله های صنعتی در صنایع چوب نیست. در واقع، آویسل در مواد غذایی و مکمل ها برای چند دهه استفاده شده است.

میکروکریستالین سلولز (آویسل)  به طیف گسترده ای از غذاهای مختلف و همچنین مکمل ها اضافه می شود . این ماده می تواند در تقریبا در هر نوع مواد غذایی بسته بندی شده استفاده شود و حتی در بسیاری از رستوران ها و بازار مواد غذایی نیز به محصولات گوشتی اضافه می شود.

فارسی

سوربات پتاسیم در آبمیوه

بخش اول: مقدمه

با پیشرفت تکنولوژی و همچنین نیاز بشر به استفاده از غذاهای از پیش آماده‌ شده به‌دلیل مشغله‌های کاری افراد و نداشتن زمان برای مهیا کردن خوراک روزانه تمایل بشر برای استفاده از غذاهای آماده و کنسرو شده روز به‌روز بیشتر شده ‌است و به‌ همین خاطرکارخانه‌های صنایع غذایی برای بالا بردن زمان نگهداری محصولاتشان به استفاده نگهدارنده‌های غذایی روی آورده‌اند تا بتوانند از این رو زمان فاسد شدن مواد غذایی را به تأ­­خیر بیندازند و همین امر سبب شد که کارشناسان صنایع غذایی به‌فکر تولید موادی برای استفاده در این محصولات باشند.

بخش دوم: سوربات پتاسیم  

سوربات پتاسیم یا اسید پتاسیم یکی از انواع مواد نگهدارنده‌های موجود در داخل بازار است که خاصیت ضد کپکی دارد و جایگزین مناسبی برای اسید بنزوئیک می‌باشد که برای اولین ‌بار به‌عنوان یک نمک در کوهستان کشف شد که امروزه استفاده از این محصول در صنایع غذایی یک تکنولوژی جدید به‌حساب می‌آید که بیشتر در محصولات غذایی به‌عنوان یک ماده‌ی ضد میکروبی مورد استفاده قرار می‌گیرد [1].

سوربات پتاسیم به‌صورت طبیعی در توت‌های سیاه وجود دارد و بقیه سوربات پتاسیم‌های موجود در دنیا به‌صورت مصنوعی تولید می‌شوندکه عمده‌‌ترین کشو‌ر‌های تولید‌کننده این محصول چین و آلمان می‌باشند  و سهم بسیار زیادی از بازار‌های دنیا را به‌خود اختصاص داده‌اند.

بیش‌ترین کاربرد سوربات پتاسیم در صنایع غذایی مربوط به تولید  لبنیات‌ها می‌باشد و دوغ که به‌عنوان یک نوشیدنی ملی ایرانی به‌حساب می‌آید. بیشترین سهم را در بین دیگر لبنیات‌ها در استفاده از این نگهدارنده برای جلوگیری از بار میکروبی و هم‌چنین افزایش ماندگاری به‌خود اختصاص داده است.

مقایسه روش اسپکتروفتومتری با HPLC دراندازه‌گیری سوربات پتاسیم در آبمیوه‌های صنعتی:

امروزه جستجوی نگهدارنده‌ها در مواد غذایی می‌تواند گام مهمی برای تأمین امنیت غذایی مصرف‌کنندگان باشد. سوربات پتاسیم یکی از رایج‌ترین نگهدارنده‌ها است که استفاده از آن برای مقابله با فساد قارچی در برخی مواد غذایی مجاز است. طی یک تحقیق که در سال 1392 به‌منظور تعیین مقدار سوربات پتاسیم موجود در آبمیوه‌های تولیدی ایران انجام شد از 100 درصد آبمیوه‌های صنعتی تولیدی در داخل کشور همه‌ی این محصولات حاوی سوربات پتاسیم هستند که بیش­ترین میزان سوربات پتاسیم مربوط به آب ‌انار با مقدار22/7 و 23/1 میلی‌گرم در لیتر گزارش شد که این مقدار استفاده از سوربات پتاسیم سازمان غذا و دارو را ملزم به نظارت بیشتر بر نحوه‌ی تولید مواد غذایی کرد [2].

 

عوارض استفاده از سوربات پتاسیم

سوربات پتاسیم در واقع برای سلامتی مضر نیست اما این موضوع را باید در نظر داشت که سوربات پتاسیم یک نگهدارنده‌ای است که در غذاهایی به‌کار می‌رود که این غذاها باید کم‌ترین سهم را در رژیم ما داشته باشند. ادعای استفاده از سوربات در حشره‌کش‌ها، وحشتی را در بین مردمی که متوجه استفاده از این محصول در لبنیات‌ها شده است به‌وجود آورد و باعث نگرانی در استفاده از لبنیات‌ها شد در عین حال می‌توان به محصولات دیگری که  هم در غذاها کاربرد دارند و هم در حشره کش‌ها مانند دارچین، میخک صد پر، سیر و نعنای فلفلی اشاره کرد که مردم نگران مصرف این مواد باشند هر چند مردم حق انتخاب دارند که غذاهایی که این مواد در آن‌ها وجود دارد را مصرف کنند یا خیر [3][4].

Undefined

خرید استئارات منیزیم

خرید استئارات منیزیم

استئارات منیزیم سفید کننده ی مناسب پوست است که به پوست شما می چسبد و به لمس حس چربی میدهد. استئارات منیزیم یک نمک ساده است که از دو ماده تشکیل شده است: یک چربی اشباع اسید استاریک و منیزیم معدنی. استئارات منیزیم می تواند در بسیاری از غذاها مانند:

فارسی

فروش کلرید کلسیم

خرید کلسیم کلراید

کلرید کلسیم که با نام کلسیم کلرور نیز شناخته میشود ، نوعی نمک یونی است که دارای فرمول شیمیایی CaCl2 می باشد و عمدتا در ساختار خود دو مولکول آب نیز دارد .

کلرید کلسیم آب دوست بوده و دارای میزان انحلال بالایی در آب است . کلسیم کلرید در سه گروه دارویی ، غذایی و صنعتی عرضه می شود که کاربرد های صنعتی آن عبارتند از :

 

- کنترل یخ و گرد و غبار جاده ای و روی آسفالت ( معمولا در جاده های فرودگاهی ریخته می شود )

فارسی

صفحات

قالب دروپال فارسی‌سازی شده توسط دروپال کار