slideshow 1 slideshow 2 slideshow 3

روغن آرگان

 فروش روغن ارگان دارویی  روغن ارگان كجا مي فروشند  خرید اینترنتی روغن آرگان  بهترین مارک روغن آرگان  روغن آرگان از کجا بخریم  روغن آرگان را از کجا تهیه کنیم  روغن آرگان در ایران  روغن آرگان برای مو  تهیه روغن آرگان

روغن آرگان

روغن آرگان روغن گیاهی است که از هسته های درخت آرگن (Argania spinosa L.) تولید می شود. این روغن سرشار از اسیدهای چربی چون اسید لینولئیک و اسید هیالورونیک است که حاوی ویتامین E می باشد. این اسید ها خاصیت ضد پیری پوست، مرطوب کنندگی و آنتی اکسیدان بودن را به روغن آرگان میدهند.

ویژگی ها و کاربردهای روغن ارگان

درصد اسید چرب   

اسید چرب درصد
اولئیک 42.8%
لینولئیک 36.8%
پالمیتیک 12.0%
استئاریک 6.0%
لینولنیک 05%.>

روغن آرگان دارای چگالی نسبی در دمای 20 درجه سانتیگراد (68 درجه فارنهایت) از 0.906 تا 0.919 است.
روغن آرگان حاوی توکوفرول ها (ویتامین E)، فنل ها، کاروتن ها، اسکوالن و اسیدهای چرب (80٪ اسیدهای چرب اشباع نشده) است. فنول های اصلی طبیعی در روغن ارگ اسید کافئیک، اولئوروپین، اسید وانیلیک، تیروزول، کاتچول، رزورسینول ، (-) - epicatechin و (+) - کاتچین می باشد.
با توجه به روش استخراج، روغن ارگان ممکن است نسبت به اکسیداسیون نسبت به روغن زیتون مقاوم تر باشد.

کاربرد روغن آرگان

ادعاهای مختلف در مورد اثرات مفید بر سلامتی به دلیل مصرف روغن آرگان ایجاد شده است. مقاله پژوهشی منتشر شده در سال 2010 نشان داد که روغن آرگان دارای مقادیر بالاتری نسبت به سایر روغن های γ-توکوفرول است که خواص شیمیایی قوی و ضد التهابی دارد. مراكشی ها به طور سنتی روغن آرگان بدون سرخ شده را برای درمان بیماری های پوستی و روغن آرایشی برای پوست و مو استفاده می كنند:
   "در آرایشی روغن آرگان به عنوان روغن مرطوب کننده، ضد آکنه ولگاریس و پوسته پوسته شدن پوست و نیز" تغذیه "موها مورد استفاده قرار می گیرد. این روغن همچنین از داروهای ضد رماتیسم و ​​بهبودی سوختگی استفاده می کند. روغن آرگان برای مو به عنوان بریلیانتین استفاده می شود، برای تقویت و درمان پوست خشک و چروک پوست.  روغن آرگان برای استفاده های آرایشی به طور فزاینده ای محبوب شده است. گاهی اوقات با روغن دانه انار همراه با مزایای آنتی اکسید کننده همراه است. فروشندگان این ترکیب را به عنوان یک سرم تمام عیار برای پوست و مو تحریک می کنند. روغن آرگان نیز بدون افزودنی به عنوان یک محصول مراقبت از پوست  به فروش می رسد. روغن آرگان غنی از ویتامین A و ویتامین E است. آنتی اکسیدان ها، اسیدهای چرب امگا 6، اسیدهای چرب امگا 3 و اسید لینولئیک نیز بسته می شوند.
2 راه برای استفاده از روغن آرگان، استفاده از لوازم آرایشی و استفاده از آشپزی وجود دارد.اسانس های چرب اشباع نشده غنی از روغن آرگان حاوی اسیدهای چرب امگا 3 و امگا 6 هستند که همه پزشکان توصیه می کنند باید 30 درصد از رژیم غذایی شما باشد.

افزایش محبوبیت روغن آرگان موجب شده است تا دولت مراکش برای افزایش تولید برنامه ریزی کند و هدف آن افزایش تولید سالانه از حدود 2500 تا 4000 تن تا سال 2020 است.

تولید روغن آرگان

تولید روغن آرگان

تولید روغن آرگان به روش های سنتی:
میوه درخت آرگان کوچک ، بیضی یا مخروطی است. پوست ضخیم گوشت را پوشش می دهد. پالپ اطراف یک مهره سخت پوشیده شده است که حدود 25 درصد از وزن میوه های تازه را نشان می دهد. مهره حاوی یک تا سه هسته آرگان غنی از روغن است.
استخراج کلیدی برای فرایند تولید است. برای استخراج هسته، کارگران ابتدا میوه ارگان را در هوای آزاد خشک می کنند و سپس پالپ گوشتی را حذف می کنند. بعضی از تولید کنندگان گوشت را به صورت مکانیکی بدون خشک کردن میوه حذف می کنند. مراكشی ها معمولا از گوشت به عنوان خوراک حیوان استفاده می كنند.
مرحله بعدی شامل ترک خوردن مهره آرگان برای به دست آوردن هسته آرگان است. تلاش برای مکانیزه کردن این روند ناموفق بوده است، بنابراین کارگران هنوز با دست انجام می دهند، و این کار را به یک فرایند وقت گیر و کارآفرین تبدیل می کند. زنان بربر اغلب در این کار دشوار دخالت دارند.
بعد از خرد شدن هسته های آرگان، کارگران آسیاب می کنند و آنها را فشار می دهند. ماسه قهوه ای نفت روغن آرگان خالص و بی هوازی را از بین می برد. در نهایت، روغن آرگن غیر آهنی را به عروق تزریق می کنند.

عمر مفید روغن آرگان چیست؟

مدت نگهداری روغن آرگان به مدت 3 تا 6 ماه بستگی دارد به نوع روغن آرگن که خریداری می کنید. به همین دلیل، توصیه می شود که آن را برای 6 ماه اول استفاده کنید. این باید دور از نور مستقیم خورشید و محکم بسته شود. بطری های کوچکتر از روغن آرگان توصیه می شود که از مواد مغذی آن بدون از دست رفتن مزایای آن بهره مند شوند. بطری های بزرگتر از روغن ارگان ممکن است از این مزایا را از دست بدهد، زیرا آن را در قفسه شما نشسته است.

نحوه استفاده از نفت آرگان

دوغ روغن آرگان برای مصرف داخلی 1-2 قاشق غذاخوری روزانه است. برای به طور کامل احساس مزایایی روغن ارگن، مصرف 1 قاشق غذا خوری صبح و 1 قاشق غذا خوری در شب. این نباید برای آشپزی استفاده شود، گرما می تواند برخی از مزایا را کاهش دهد. بلکه باید با غذا مصرف شود یا به مواد غذایی مانند سس سالاد اضافه شود. دوز روغن آرگان برای استفاده خارجی متفاوت است و بستگی به هدف درمان دارد. هنگام استفاده از مو برای تهویه یا شامپو، باید به اندازه کافی برای تغذیه کامل از پوست سر تا انتهای مو خود استفاده کنید. همین امر برای ماسکهای یک شبه مو و یک ظاهر طراحی شده است. هنگامی که به پوست شما می آید، روغن ارگان باید به طور منظم در سراسر بدن اعمال شود. آن را به خوبی جذب می کنید، در مورد احساس چربی نگران نباشید. هنگامی که به ناخن ها می آید، باید به صورت ناخن پا و دست خود اعمال شود.

روغن آرگان برای مو

وقتی که آن را برای بازگرداندن براق، براق طبیعی و تعمیرات به پایان می رسد تقسیم می شود، کمی وجود دارد، اگر نه هیچ، که نزدیک به منافع قوی روغن آرگان می دهد. نه تنها آن را به عنوان عامل یک ظاهر معمولی استفاده می شود، بلکه دارای قابلیت های موثر ترویج فریز و دادن درخشش مو. اثبات شده است که موهای سایه دار، نرم و شفاف تر. با استفاده از روغن آرگان برای مرطوب کردن موهایتان نیز بسیار آسان و ساده است؛ فقط برخی از روغن را به کف دست خود اضافه کنید و به موهایتان ماساژ دهید. راه های زیادی برای به دست آوردن روغن آرگان وجود دارد، و آن را در بسیاری از انواع مختلف محصولات. بدون شک، روغن آرگان بر خلاف هر چیز دیگری موهای شما را تقویت می کند. این ذات غیر چرب باعث می شود آن را مناسب برای یک ظاهر طراحی شده مو خود را در حالی که به طور همزمان خلاص شدن از تقسیم به پایان می رسد. آن را در برابر گرمای بولوار، خشک کن مو، و حتی آهن رختخواب محافظت می کند.

روغن آرگان برامی مو

روغن آرگان برای پوست شما چیست؟

تریترپروئید ها در روغن آرگان یافت می شوند و به پوست شما منجر می شوند. این مزایای شگفت انگیز و درمان پوست شامل مبارزه با زگیل، درماتیت، اگزما، زخم ها و حتی سرطان پوست است. آنتی اکسیدان های قوی آن و اسیدهای چرب اشباع نشده نیز در درمان زخم های همه انواع، از جمله آکنه مرتبط هستند. 80% اسیدهای چرب اشباع نشده در روغن آرگان نیز برای درمان پیری زودرس ناشی از استرس، سیگار کشیدن و سبک زندگی کار می کنند. روغن پوست را از طریق پوست کاهش می دهد و چین و چروک خطوط خوب و همچنین تقویت سلول های سالم پوست است. روغن آرگان یک ماده ضد پیری بسیار قوی است و به عنوان نشان دهنده کاهش ظهور پیری است. اثبات شده است که کشش پوستی را به وجود می آورد و سبب بازسازی پوست می شود. همچنین به عنوان یک عامل کنترل زیست محیطی نقش دارد. عناصر غذای غنی از عناصر آنتی اکسیدان ها برای محافظت از پوست از اشعه ماوراء بنفش کمک می کنند. استفاده از روغن به پوست آسیب دیده به UV نشان داده شده است در واقع محو لکه های قرمز و پوست خشک پوست چرب است.  روغن آرگان حتی نشان داده است که علائم کششی را از بین می برد و همچنین از آنها جلوگیری می کند. علائم کشش می تواند از طریق افزایش وزن و حتی حاملگی اتفاق بیفتد. پوست را ملایم و تقویت می کند. ساپونین ها در روغن آرگان، سلول های واکنش پذیر پوست را تقویت می کنند که باعث افزایش باز شدن می شوند، پوست شما سالم و قوی است.

مزایای روغن آرگان برای صورت

روغن آرگان یک ماده ضروری است. نه تنها دارای خواص ضد پیری بسیار خوبی است، اما اثرات تسکین دهنده پوست آن را در عین حال به عنوان عنصری عالی می دانند. از عوارض پوستی تا خشکی، تغییر رنگ به پیری زودرس، خواص روغن آرگان، آن را به عنوان یک درمان کننده طبیعی فوق العاده برای تمام موارد ذکر شده است. دلیل این امر این است که روغن آرگن با تولید روغن بدن شما کار می کند و باعث می شود آن را برای افرادی که دارای شرایط حساس پوستی مانند اگزما، روده بزرگ و پسوریازیس هستند، درمان موثر طبیعی خود کنند. در نهایت، شما می توانید از روغن آرگان برای صورت خود در هر زمان روز یا شب استفاده کنید.

فروشنده روغن آرگان

 

Undefined

سیترات آمونیوم

سیترات آمونیوم

فرمول شیمیایی:C6H5K3O7
ظاهر: کریستال سفید
رنگ: پودر کریستالی
سیترات پتاسیم، نمک پتاسیم اسید سیتریک به شکل بلورهای پودری سفید رنگ است.این محصول به راحتی در آب حل می شود، فرمول مولکولی این محصول C6H5K3O7 بوده و بدون بو با طعم شور و آب دوست است و می­تواند مقدار کمی آب را جذب کرده و نگه دارد. حدود 38 درصد وزن این ترکیب مربوط به پتاسیم است. سیترات پتاسیم در شکل مونوهیدرات بسیار آب دوست است.
این محصول به عنوان یک تنظیم کننده اسیدی مورد استفاده قرار می گیرد.

سیترات آمونیوم

کاربرد سیترات آمونیوم

افزودنی های شیرینی، افزودنی های لبنی و شیر

 

Undefined

دکستروز

دکستروز

نامهای دیگر: قند ذرت، قند انگور، گلوکز مونوساکارید
فرمول شیمیایی: C6H12O6
گرید های محصول: خشک ، مونو هیدرات(آبدار)
کشورهای تولید کننده : فرانسه - آلمان
بسته بندی: کیسه 25 کیلوگرمی

دکستروز

دکستروز ماده ای قندی استحصالی از ذرت بوده که به صورت صنعتی از اثر حرارت و اسید یا آنزیم ها بر نشاسته ذرت و هیدرولیز کامل آن بدست می آید. در بازار ایران دو نوع دکستروز موجود است، دکستروز موتو هیدارت یا همان آبدار که حاوی نه درصد آب کریستالیزه است با ظاهر کریستالی، سفید و پودر شکل و بی بو و بیشترین کاربرد را دارد. دکستروز خشک با ظاهر بلوری شکل پودر و با طعم شیرین که حاوی حدود نیم درصد اب کریستالیزه است. از لحاظ کاربرد تجاری گلوکز به شربت ذرت که مخلوطی از گلوکز،دکسترین و دیگر قندها است گفته می شود و گلوکز خالص، دکستروز نامیده می شود. دکستروز به طور مستقیم و کاملا توسط مخمرها تخمیر داده می شود، بنابراین به صورت وسیع در محصولاتی مانند نان که فرآیند تخمیر دارند استفاده می شود. دکستروز معمولا به عنوان یک شیرین کننده در غذاهای بسته بندی شده و فرآورده های غذایی به علت قابلیت دسترسی گسترده آن استفاده می شود. این محصول دارای طعم خوش و "خنک کننده" است که طعم غذاهایی را که برای شیرین کردن از آن استفاده می شود، را طعم می دهد. این محصول را به منظور افزایش و تثبیت رنگ آمیزی مواد غذایی، و همچنین برای افزایش زمان نگهداری مواد غذایی بسته بندی شده استفاده می کنند.

کاربردهای غذایی دکستروز

محصولات حاوی دکستروز

دکستروز می تواند در بعضی از غذاها یا نوشیدنی ها برای بهبود عملکرد فیزیکی مورد استفاده قرار گیرد و دکستروز می تواند در غذاهای مانند گوشت های خشک شده استفاده می کنند. دکستروز به غذاها اضافه می شود تا آنها را شیرین کرده، و گاهی اوقات به عنوان یک پرکننده یا عامل سازنده مورد استفاده قرار می گیرد. به منظور استفاده از دکستروز به عنوان یک شیرین کننده، آن را باید با یکی از قندهای پیچیده تر (فروکتوز یا ساکاروز) ترکیب کرد، زیرا شیرین بودن دکستروز به مدت طولانی طول نمی کشد تا طعم را برای یک دوره زمانی تشخیص دهد. دکستروز در سس ها، مخلوط های کیک، آب نبات، نوشیدنی های انرژی و دسرهای یخ زده استفاده می شود. همچنین ممکن است در غذاهای خوشمزه مانند گوشت خالص، غذاهای کنسرو شده، سبزیجات، ترشی و تره فرنگی موجود باشد. ممکن است یک غذای خاصی حاوی دکستروز نباشد زیرا ممکن است بر روی یک برچسب تحت نام های دیگر از جمله قند ذرت، شکر گندم، شکر برنج، دکستروز مونوهیدرات، D-گلوکز، قند انگور و دکستروز آنیدراز ظاهر شود.

سایر کاربردهای برای دکستروز

دکستروز دارای شاخص گلیسمی بالا است  به این معنی که سطح قند خون را به سرعت افزایش می دهد، بنابراین در تهیه و تزریق داخل وریدی (IV) و تزریق در بیمارستان برای کاهش قند خون و کم آبی و IV تغذیه استفاده می شود. افرادی که مبتلا به دیابت هستند ممکن است قرص یا ژل دکستروز مصرف کنند تا سطح قند خون خود را بالا ببرند. هنگام استفاده از دکستروز، باید سطح قند خون خود را کنترل کنید تا از قند خون بیش از حد جلوگیری شود. گاهی اوقات دکستروز نیز توسط ورزشکاران استقامتی به عنوان مکمل برای مبارزه با قند خون پایین و گلیکوژن ضعیف شده در طول تمرینات طولانی و یا بعد از تمرین شدید استفاده می شود. همچنین می تواند به عنوان یک حامل در مکمل های غذایی استفاده شود.

دکستروز ابدار

Undefined

سیترات کلسیم

سیترات کلسیم

سیترات کلسیم

نام های دیگر: E333 - پروپان تریکو اسید - کلسیم سیترات
فرمول شیمیایی: Ca۳(C۶H۵O۷)۲
شکل ظاهری: پودر سفید
بسته بندی: 25 کیلویی
سیترات کلسیم نمک کلسیم اسید سیتریک است. معمولا به عنوان یک افزودنی مواد غذایی (E333) و یک نگهدارنده، و گاهی برای طعم استفاده می شود. این محصول به شکلی، شبیه سیترات سدیم است. سیترات کلسیم نیز در برخی از مکمل های کلسیم در رژیم غذایی یافت می شود.

سیترات کلسیم

خواص شیمیایی سیترات کلسیم

سیترات کلسیم در آب بسیار محلول است. کریستالهای سوزنی تری کلسیوم دسیکات تتراهیدرات [Ca3 (C6H5O7) 2 (H2O) 2] · 2H2O از طریق سنتز هیدروترمال به دست می آید. ساختار بلوری شامل یک شبکه سه بعدی است که در آن هیدروژنه هماهنگ شده با کاتدی های Ca2 + با آنیون های سیترات و پیوندهای هیدروژنی بین دو مولکول آب غير هماهنگ کننده آب و دو مولکول آب هماهنگ ارتباط دارد.

تولید سیترات کلسیم

سیترات کلسیم در جداسازی اسید سیتریک از پروتئین تخمیر شده بدست می آید همان پروتئینی که توسط آن اسید سیتریک به صورت صنعتی تولید می شود. اسید سیتریک در محلول گوگرد با هیدروکسید کلسیم خنثی می شود و سیترات کلسیم نامحلول را تولید می کند.
     3 Ca (OH) 2 (s) + 2 C6H8O7 (l) → Ca3 (C6H5O7) 2 (s) + 6 H2O (l)
در نتیجه تولید سیترات کلسیم ممکن است به صورت جامد به فروش برسد یا به اسید سیتریک با استفاده از اسید سولفوریک رقیق تبدیل شود.

کاربرد سیترات کلسیم

در صنایع لبنی ،فراورده های نان و صنایع نوشیدنی به عنوان شلات کننده ،بافر،انعقاد کننده وغنی سازی با کلسیم ... کاربرد دارد.

خواص سیترات کلسیم  بهترین نوع مکمل کلسیم  عوارض قرص کلسیم سیترات  قیمت قرص کلسیم سیترات  قیمت کلسیم سیترات

Undefined

گلوکونات کلسیم

گلوکونات کلسیم

کلسیم گلوکونات یک مکمل معدنی و دارویی است. به عنوان یک دارو با تزریق به ورید برای درمان کلسیم کم خون، پتاسیم خون بالا و سمیت منیزیم استفاده می شود. این مکمل به طور کلی فقط زمانی لازم است که کلسیم کافی در رژیم وجود نداشته باشد. برای درمان یا پیشگیری از پوکی استخوان، به عنوان مکمل قابل استفاده می باشد.

فروش گلوکونات کلسیم

دیگر کلسیم های خوراکی: لاکتات کلسیم

شکل ظاهری لاکتات کلسیم، پودر سفید است. در صنایع غذایی، لاکتات کلسیم اغلب به عنوان یک آنتی اسید استفاده می شود و همچنین برای درمان کمبود کلسیم. لاکتات کلسیم را مبتواند در pH های مختلف جذب ی شود و نیازی نیست که با غذا جذب شود. لاکتات کلسیم را به غذاهای بدون قند برای جلوگیری از پوسیدگی دندان اظافه میکنند. وقتی به آدامس زایلیتول  اضافه شده است، آن رمینرالیزاسیون مینای دندان را افزایش می دهد. همچنین به محصولات غذایی اضافه میکنند تا به نگه داشتن آنها و سفت شدن آن و افزایش عمر مفید آن کمک کند.  لاکتات کلسیم ، پکتین را به پکتات کلسیم غیرقابل حل تبدیل می‌کند؛ لذا در پخت میوه‌ها و سبزی‌ها برای تهیهٔ کمپوت میوه و کنسرو سبزی ، این نمک باعث حفظ قوام میوه‌ها و سبزی‌ها می‌شود. همچنین باعث افزایش حجم و قوام خامه‌های تزئینی و بهبود کیفیت شیرخشک می‌شود. در برخی از شستشو دهان مقابله (OTC) نیز یافت می شود.

Undefined

روغن شورتنینگ

روغن شورتنینگ

روغن شورتنينگ‌ که به نام روغن صاف قنادی هم در ایران معروف بوده به نوعی چربی گفته می شود که قابلیت نرم و روان كردن و يا كوتاه كردن ساختار تركيبات غذایی را دارد و از روغن ها فرموله شده‌اند. به عنوان مثال شورتنینگ در ترکیبات خمیر نانوایی و شیرینی گلوتن نشاسته را پاره می کند، که اين عمل باعث نرم شدن ذرات گلوتن و در نتيجه توليد محصولات نرم و با قابليت هوادهي مناسب مي گردد.  بدون شورتنينگ‌ در نان وشيريني ها، گلوتن و نشاسته بصورت ذرات چسبنده به يكديگر متصل مي ‌شوند و هنگام جويدن احساس سفتي راايجاد مي ‌نمايند. شورتنينگ‌ها بعنوان مواد نيمه پلاستيک در نظر گرفته مي ‌شوند، اما اين توصيف به تنهايي براي آنها كافي نيست. در ساختار روغن شورتنینگ معمولا امولسیفایر های مختلفی همچون مونو و دی گلیسرید، LACTEM وPGE استفاده می شود که سبب بهبود بافت محصول نهایی می گردد.
جهت تهیه روغن شورتینگ در طی روندی، روغن مایع را هیدروژنه کرده، منظور از هیدروژنه کردن اضافه کردن اتم های هیدروزن به روغن می باشد، در نتیجه چربی های روغن، اشباع شده و به حالت جامد تبدیل می شوند. بافت این روغن در دمای محیط حین جامد بودن، کاملا نرمه و چاقو به راحتی در داخل آن فرو می رود. فرق اصلی روغن شورتینگ با کره و مارگارین درمیزان چربی آن است. روغن قنادی از 100 درصد چربی تشکیل شده و هیچ گونه مایعاتی ندارد. علت اینکه اسم این نوع روغن رو در زبان انگلیسی Shortening گذاشتن این است که میزان زیاد چربی رشته های بلند گلوتن درون آرد را کوتاه می کند.

فروش روغن شورتنینگ

روغن صاف قنادی چند نوع دارد، که البته ماده ی اولیه ی همه ی آنها یکی بوده و فقط پروسه های مختلف بر روی آنها انجام می شود. جهت طبقه بندی این نوع روغن از عدد استفاده می کنند، یعنی روغن پنجاه نرم تر از روغن چهل می باشد، که البته این میزان سفتی و روانی این روغن را مناسب برای کاربردهای مختلف می کند. روغن قنادی 40 که به روغن قنادی جامد Solid shortening هم معروف است، از سایر گریدها سفت تر و سفیدتر بوده و برای انواع خمیرها مثل خمیر هزارلا استفاده می شود. برای استفاده از روغن شورتینگ 40  آن را رنده می کنند و یا به قطعات کوچیک تر درمی آورند یا اینکه آن را  حرارت داده و نرم می کنند.  از عوامل محبوبیت این روغن در بین قنادها این است که روغن شورتینگ یا همان روغن قنادی از کره بسیار ارزون تر بوده، عمر بسیار بیشتری داره و نیازی به نگهداری در یخچال ندارد. همچنین شما می توانید این نوع روغن رو ماه ها در فضای آشپزخانه نگه داری کنید و هیچگونه نگرانی از بابت خرابی آن نداشته باشید. همچنین مقاومت این روغن در مقابل گرما بالاتر بوده و رنگ سفید آن یاعث م یشود رنگ پذیری آن بی نظیر شود. 

قیمت روغن شورتنینگ

خواص روغن شورتنینگ: 

1. هنگامیکه مایعات به آرد اضافه می شوند رشته های پروتئینی آرد به هم پیوند میخورند و در نتیجه ی بلند شدن رشته های گلوتن خمیر فرم کشسانی به خود میگیرد، از آنجاییکه روغن شورتنینگ برخلاف کره و مارگارین از صد در صد چربی تشکیل شده و هیچ گونه رطوبتی ندارد، بیش از آنها از تشکیل رشته های بلند گلوتن جلوگیری می کند. هر چی رشته های گلوتن آرد کوتاه تر باشند خمیر پوک تر و شکننده تر می شود. علاوه بر این، چربی بالای روغن قنادی از چسبناک شدن خمیر جلوگیری کرده و کار با خمیر را راحت تر می کند.
2. وجود رطوبت در کره و مارگارین باعث می شود که با گذشت زمان رطوبت از بین رفته و شیرینی خشک و سفت و به اصطلاح بیات شود. ولی شیرینی های تهیه شده با شورتنینگ نرم تر، پوک تر و ماندگارتر هستند. علت ماندگاری شیرینی قنادی ها نسبت به شیرینی خانگی نیز همین است.
3.  روغن شورتنینگ نقطه ذوب بالاتری از کره و مارگارین دارد، این باعث می شود حین پخت دیرتر ذوب شده و  شیرینی ها فرصت بیشتری برای پختن داشته باشند و بیشتر پف کنند. خمیرِ شیرینی هایی که با روغن قنادی تهیه می شوند، حین پخت فرصت کافی برای فعل و انفعالات دارند. روغن قنادی باعث می شود حین پخت چربی از بافت شیرینی خارج نشده و اصطلاحا شیرینی چربی پس ندهد و  ظاهر شیرینی بهتر حفظ می شود. کره زودتر و در واقع در دمای پایین تری شروع به ذوب شدن میکند و شیرینی هایی که با کره تهیه می شوند زودتر پخته میشوند، زودتر می سوزند و اگر کمی بیش از حد لازم در فر بمانند چربی پس می دهند. 

کاربرد روغن شورتنینگ در صنایع غذایی :

الف. کاربرد روغن شورتنینگ در نان و کیک و شیرنی

  • نازک و نرم کردن بافت نان
  • ایجاد احساس هانی مطلوب
  • پوکی محصول به دلیل وارد نمودن هوا به داخل ساختار خمیر
  • افزایش استحکام و یکپارچگی بافت شیرینی
  • افزایش قابلیت انتقال حرارت و مدت زمان نگهداری محصول
  • قابلیت مخلوط شدن در همزن های با دور بالا

ب. کاربرد روغن شورتنینگ در بستنی، خامه قنادی

  • روغن قنادی شورتنینگ م نقطه ذوب بالاتری نسبت به کره و روغن های حیوانی دارند و همین امر سبب می شود نقطه ذوب بستنی و خامه قنادی بالاتر رود و این محصول در فضل تابستان دیرتر ذوب شود.
  • افزایش هوادهی قابل توجه خامه قنادی
  • بهبود بافت خامه قنادی به دلیل وجود منوو دی گلیسیرید و سایر امولسیفایرها در ترکیب شورتنینگ
  • بهبود نقطه ذوب خامه قنادی با انتخاب شورتنینگ با SFC مناسب

فروش روغن شورتنینگ

منبع: بیکینگ

Undefined

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer