slideshow 1 slideshow 2 slideshow 3

زغال فعال (کربن اکتیو)

زغال فعال

نامهای دیگر: کربن اکتیو ، charcoal Activated
کشور سازنده: چین- مالزی- سوئد
گریدهای محصول: آرایشی، دارویی، غذایی، تصفیه آب، تصفیه هوا
زغال فعال به گروهی از مواد کربنی با پوکی و سطح داخلی بالا اطلاق می‌شود که به‌دلیل مساحت داخلی قابل توجه، ساختار پوک و منفذی، ظرفیت جذب بالا، قابلیت فعال‌سازی مجدد سطح و همچنین قیمت پائین در مقایسه با جاذب‌های غیرآلی مانند زئولیتیک، مادهٔ منحصربه‌فردی می‌باشند.
  از کاربردهای اصلی زغال فعال در تصفیه آب ها ( آب شرب, آب آکواریومها, آبهای صنعتی), از نظر رنگ و بو و طعم، رنگزدایی از قند و شکر، بازیافت طلا،  بهسازی رنگ و طعم در نوشیدنی ها و آب میوه ها  استفاده در دستگاههایی مثل: تصفیه کننده های هوا, خوش بو کننده ها, تصفیه کننده های صنعتی و… تولید راه خود را به مصارف خانگی و آرایشی باز کرده، مدتی است که صابون ها و ماسک های صورتی که برای درمان پوست مورد استفاده قرار می گیرند، رنگ تیره ای به خود گرفته اند. این رنگ به لطف همین ماده یعنی زغال فعال شده ایجاد می شود.

کاربردهای زغال اکتیو آرایشی

سموم و ذرات ریز زیادی در طول روز به منافذ پوست ما می چسبند و آن را آلوده می کنند. زغال فعال به این منافذ متصل شده و مانع اتصال این مواد آلوده به پوست می گردد و سبب پاک شدن و روشن ماندن پوست می شود. همچنین این ماده با لایه برداری سلول های مرده ی پوست، آن را شاداب تر می سازد. زغال فعال سبب ایجاد تعادل در چربی پوست صورت شده و مانع جوش زدن بدن و صورت می گردد. بنابراین بهتر است افرادی که پوست چرب دارند، یک یا دو بار در هفته از زغال فعال به عنوان ماسک صورت استفاده کنند. 
توجه "استفاده ی بیش از حد آن ممکن است سبب خشکی زیاد پوست شود"
مسواک کردن دندان‌ها با این زغال فعال‌شده‌ای که به خمیردندان خود اضافه کرده‌اید، با تشکیل جرم مقابله کرده و لک‌های روی دندان‌ها را از بین می‌برد. زغال فعال‌شده را به تمام بخش‌های دهان خود بمالید و بعد آن را تف کنید. این کار باعث می‌شود باکتری‌هایی که باعث بروز بوی بد دهان می‌شوند، از بین بروند.
اگرچه به هنگام استفاده از زغال فعال‌شده به عنوان مکمل خمیردندان زیاد برای شما جذاب نیست.
می توان برای تقویت و بهبودی موها از زغال فعال استفاده کرد. با قرار دادن زغال فعال بر روی موها می توان آن ها از شر گرد و خاک و چربی اضافه خلاص کرد. شما مشتریان عزیز می توانید در فواصل زمانی مشخص در هنگام استحمام یک قاشق پودر زغال فعال را به شامپویتان اضافه کنید. هم چنین زغال فعال با زدودن آلودگی ها، علاه بر پاک سازی موها باعث حجیم شدن آن می شود و شوره سر، قرمزی و خارش پوست سر چرب را درمان میکند. با مخلوط کردن کمی از این ماده با شامپو، خود را از شر این مشکلات نجات دهید.
فقط به یاد داشته باشید " استفاده ی زیاد از زغال ممکن است باعث خشکی بیش از حد موها شود."
برای ساخت ماسک پاک‌سازی صورت، یک قاشق چای‌خوری زغال فعال‌، یک قاشق چای‌خوری گلاب ، یک قاشق چای‌خوری ژل آلوئه‌ورا و ¼ قاشق چای‌خوری نمک دریایی را با یکدیگر مخلوط کنید. این مخلوط را تا زمانی که مواد کامل با یکدیگر ترکیب شوند، هم بزنید. ماسک را روی صورت خود بگذارید و منتظر بمانید تا خشک شود. سپس آن را بشویید.

فارسی

سوربیتول

واردکننده سوربیتول

شرکت بازرگانی تیناکم محصول سوربیتول را از کشور هند، آلمان و فرانسه می نماید. شما مشتریان گرامی میتوانید این محصول را در بسته بندی های 250 و300 کیلو گرمی با بالاترین کیفیت و مناسب ترین قیمت به دلیل واردات مستقیم از ماخریداری نمایید. جهت کسب اطلاعات در مورد این محصول و خرید گلوسیتول با تلفنهای شرکت  تماس حاصل فرمائید.

سوربیتول  یک قند الکلی است که در بدن انسان به آهستگی متابولیزه می‌شود و به دوشکل وجود دارد. سوربیتول پودر شده جانشین ساکارز می شود و به عنوان ملین استفاده می‌شود و سوربیتول مایع جایگزین شربت گلوکز می شود. . قدرت شیرین‌كنندگی این محصول 60 درصد ساكاروز است. این ماده به صورت طبيعي در بسياري از ميوه‌ها و سبزيجات وجود دارد و به طور تجارتي از احياي گلوكز تهيه مي‌شود. غنی ترین منبع سوربیتول دانه های سماق کوهی است همچنین در آلو سیاه، سیب، گلابی و هلو نیز وجود دارد. این محصول يك شيرين كننده مي باشد و به آساني در آب حل مي شود و در مقابل حرارت پخت با ثبات است و چون جاذبه الرطوبه مي باشد به عنوان يك نرم كننده بافت مورد استفاده قرار مي گيرد. جذب این ماده از مجراي گوارش بسيار ضعيف است.
سوربیتول توسط هیدروژناسیون کاتالیتیکی دکستروز بدست آمده و شیرین کننده بسیار مناسبی برای تولید محصولات غذایی با قند کم است. این ماده، شیرین کننده فساد ناپذیری در مقایسه با ساکارز است . تشکیل اسید لاکتیک از این پلی اول به طور قابل توجهی کمتر است و کاهش PH روس سطح دندانها را به طور فوق العاده ای کمتر می کند بنابراین  میزان PH  را به مقداری پائینتر از مقدار بحرانی که مرحله پیدایش پوسیدگی است ، پائین نمی آورد(۷/۵=PH). این ماده به طور موفقیت آمیزی در صنایع دارویی و روغنهای مو و پوست و در محدوده وسیعی از کاربردهایی غیر از کاربردهای غذایی استفاده می شود. استفاده از این محصول در صنایع شیرینی سازی مثل شکلات ، مخصوصاً شکلاتهای تخته ای که مصرف دارویی دارند ، بسیار مهم است. پودرهای سوربیتول به شکلهای مختلفی می توانند استفاده شوند خواص پودری آن به میزان تراکم پذیری و در مورد قرصها به میزان سختی، میزان بهم فشردگی و زمان حل شدن و مقاومت در مقابل نگه داری بستگی دارد. سوربیتول مثل بیشتر پلی اولها توسط ارگانیسم بدن انسان به عنوان ماده مغذی استفاده می شود بامصرف گلوسیتول ذخیره گلیکوژن و گلیکولیز که برای انسانها حیاتی هستند به طریق مناسبی برای دیابتی ها ثابت نگه داشته می شوند.
نامهای دیگر: گلوسیتول, D-Sorbitol; Sorbogem; Sorbo
فرمول شیمیایی: C6H14O6
شکل ظاهری: پودری سفید، مایع 70درصد
گرید: خوراکی، دارویی
بسته بندی: بشکه 275 و 300 کیلویی
کشور سازنده: آلمان(کارگیل)، هند، فرانسه(روکت)
 

فارسی

جوش شیرین (بیکربنات سدیم)

واردکننده جوش شیرین چینی

شرکت بازرگانی تیناکم محصول جوش شیرین را از کشور چین، و ایران پتروشیمی شیراز تامین  می نماید. شما مشتریان گرامی میتوانید این محصول را در بسته بندی های 50 کیلو گرمی با بالاترین کیفیت و مناسب ترین قیمت به دلیل واردات مستقیم از ماخریداری نمایید. جهت کسب اطلاعات در مورد این محصول و خرید جوش شیرین خوراکی با تلفنهای شرکت  تماس حاصل فرمائید.

فارسی

لاکتوز

واردکننده اصلی لاکتوز مش 200 غذایی

لاکتوزغذایی- قیمت فروش لاکتوز مش 200

نامهای دیگر: قند شیر، 4-O-β-D-galactopyranosyl-D-glucose
فرمول شیمیایی: C12H22O11
گرید: خوراکی، دارویی
بسته بندی 25 کیلوگرمی

لاکتوز یا همان قند شیر، یک دی ساکارید است که در طبيعت منحصرا در شير يافت مي‌شود. نام لاکتوز از لاکت(lacte) که درلاتین به معنای شیر است وپسوند اوز (ose)که برای نامگذاری قندها بکار برده میشود ریشه میگیرد. این قند از پیوند گلیکوزیدی بین یک گالاکتوز و یک گلوکز بوجود می آید. اتصال این دو منو ساکارید(گالاکتوز و گلوکز)از نوع گلیکوزیدی و بشکل بتا دی گالاکتوپیرانوزیل(۱ به ۴)بتا دی گلوکو پیرانوز می باشد. چون لاکتوز داراي يک کربن آنومري آزاد در زيرواحد گلوکز است، بنابراين در گروه دي ساکاريدهاي احيا کننده طبقه‌بندي مي‌شود. این قند به دو فرم ايزومري آلفا و بتا وجود دارد. فرم آلفا و بتا خواص بسيار متفاوتي از يکديگر دارند، از جمله: فرم آلفا داراي چرخش ويژه 89,4+ و نقطه ذوب 202درجه سانتي‌گراد و فرم بتا داراي چرخش ويژه 35+ و نقطه ذوب 252 درجه سانتي‌گراد مي‌باشد. هر دو اينها از نظر علمي جالب و در خور توجه مي‌باشند.

کاربردهای لاکتوز

- نسبت به فروکتوز و گالاکتوز از شیرینی کمتری برخوردار بوده و از این رو میتواند به عنوان جایگزین مناسب برای تولید محصولات رژیمی بدون قند استقاده شود.
- در صنعت مواد غذایی از این ماده به عنوان یک پرکننده در تولید محصولات خود استفاده میکنند و از لاکتوز به عنوان یک افزودنی غذایی برای ایجاد و بهبود عطر و طعم و نیز جلوگیری از تغییر رنگ محصول استفاده می شود.

- از این محصول در تولید شیر خشک و غدای کودک به صورت قابل ملاحظه ای استفاده میشود به طوری که بیش از 50 درصد از شیرخشک را لاکتوز تشکیل می دهد.
- شرکت هایی که در زمینه صنعت لبنیات و صنعت شکلات سازی فعالیت دارند می توانند از طریق جایگزین کردن ماده لاکتوز با بخشی از شیر خشک اسکیم مصرفی، علاوه بر کاهش قیمت تمام شده محصول باعت بهبود کیفیت ، طعم ، مزه و رنگ شوند زیرا این محصول میتواند جایگرین مناسبی جهت بخشی از شیر خشک مصرفی در تولید مواد غذایی باشد.

- در صنعت داروسازی نیز از این محصول به عنوان پوشش و پرکننده در تولید انواع قرص ها مانند داروهای ضد اسید، قرص های ضد بارداری و قرص های مکیدنی گلو و هر نوع قرص دیگر استفاده می شود.

 

فارسی

کلر

کلرید باریم

قیمت کلرید باریم

کلرید باریم Barium chloride

نامهای دیگر:  Muryate of Barytes, Barium dichloride, Barium muriate
فرمول شیمیایی: BaCl۲
شکل ظاهری: جامد سفید رنگ
گرید: مونوهیدرات, آنهیدرات
کلرید باریم با فرمول شیمیایی BaCl۲ یک ترکیب شیمیایی است. که جرم مولی آن ۲۰۸٫۲۳ g/mol می‌باشد. شکل ظاهری این ترکیب، جامد سفید رنگ است. این یکی از رایج ترین نمک محلول در آب باریم است به علت داشتن باریم، هنگام سوختن رنگ شعله را سبز می کند. کلرید باریم بسیار سمی و خطرناک بوده و در باعث ایجاد مسمومیت می گردد. در اثر استنشاق بو یا خوردن میتواند باعثسرازیر شدن آب دهان و سوزش مری، درد معده، گرفتگی عضلات، تهوع، استفراغ، اسهال، فشار خون بالا، گرفتگی عضلات، قدرت عضلانی ضعیف، اشکال در تنفس، سرگیجه، وزوز گوش می شود.

به عنوان یکی از نمک های محلول ارزان باریم،  کلرید باریم کاربرد گسترده ای در آزمایشگاهها دارد. این ماده معمولا به عنوان یک آزمون برای یون سولفات استفاده می شود. در صنعت، کلرید باریم در فرآیند تولید پایدارکننده ی پلیمر PVC ، روغن های روان کننده، تولید باریم کرومات، باریم تیتانات و باریم فلورید مورد استفاده قرار می گیرد.
همچنین جهت کلرید باریوم در تولید سرامیک، عناصر الکترونیکی دقیق، در تولید شیشه های ویژه، تولید حدواسطهای مورد استفاده در داروسازی نیز مورد استفاده قرار می گیرد.

 

فارسی

پرکلرین

فروشنده پرکلرین هندی

هیپوکلریت کلسیم یک ترکیب شیمیایی با فرمول شیمیایی Ca (CLO) 2 است. هیپوکلریت کلسیم یک مخلوط با آهک و کلرید کلسیم، آن را به عنوان پودر کلر و یا پودر سفید کننده برای تصفیه آب و به عنوان یک عامل سفید کننده به بازار عرضه شده است.درجه خلوص این ماده به صورت 60-70 درصد است. این محصول به صورت جامد سفید است، اگر چه نمونه های تجاری زرد رنگ به نظر می رسد و دارای خاصیت گندزدایی که بوی زننده وتندی دارد ومجاری تنفس را آزار میدهد.  معمولا تصفيه خانه هاي كوچك به ويژه در روستاها از اين ماده براي تصفيه شبكه آب روستايي استفاده مي كنند. اين محصول نقشي مهم و استراتژيك در حفظ و ارتقاي بهداشت به ويژه در جوامع كوچك ايفا مي‌كند.
این محصول معمولا برای استفاده در پاکسازی استخرهای شنای عمومی و ضد عفونی آب آشامیدنی استفاده می شود. میزان هیپوکلریت کلسیم برای ضدعفونی هرمترمکعب آب ۳ تا ۵ گرم ومیزان مطلوب کلرآزاد باقیمانده درحد ۲/۰ تا ۸/۰ میلی گرم در لیتر است. به طور کلی ماده تجاری با خلوص 68٪  به فروش می رسد. این ماده همچنین برای ضد عفونی سطوح و تجهیزات در آشپزخانه استفاده می شود. دیگر از کاربردهای رایج شامل پاک کننده حمام، اسپری ضد عفونی کننده خانگی، علف کش ها، و مواد شوینده لباس های شسته شده است.
  بازرگانی تیناکم آمادگی دارد ضمن دریافت سفارش‌های خریداران از طریق وب‌سایت خود ،پرکلرین مورد نیاز صنایع مختلف را بهترین قیمت و بهترین کیفیت تأمین کند و در سریع‌ترین زمان ممکن به‌وسیله سیستم حمل‌ونقل مطمئن به شهرهای مختلف ارسال نماید.

فارسی

اریتریتول

واردکننده شیرین کننده اریتریتول

اریتریتول Erythritol

تولید اریتریتول است با هیدرولیز آنزیمی نشاسته از ذرت برای تولید گلوکز آغاز شده  و سپس با قارچ یا کپک دیگری برای تولید اریتریتول تخمیر شده است. روش های دیگر مانند سنتز الکتروشیمیایی در حال توسعه هستند.
میزان کم کالری موجود در اریتریتول باعث شده که از آن در محصولات رژیمی به فور استفاده کنند. با توجه به ساختار شیمیایی منحصر به فرد اریتریتول، بدن ما آن را تجزیه نمی کند زیرا انسان ها آنزیم برای شکستن اریتریتول ندارد. بنابراین اریتریتول به راحتی جذب خون شده و به راحتی توسط مجاری ادراری دفع گردد. برای افرادی که اضافه وزن دارند، مبتلا به دیابت یا دیگر مسائل مربوط به سندرم متابولیک، اریتریتول به نظر می رسد یک جایگزین عالی برای قند باشد. یکی از عوارض جانبی  مصرف شکر بهداشت دهان و دندان ضعیف ... حفره ها و پوسیدگی دندان است.  باکتری های مضر در دهان می تواند از قند برای انرژی استفاده کنند. مطالعات نشاد داده استفاده از اریتریتول باعث کاهش باکتریهای موجود در دهان شده و آسیب دیدگی دندان ها را سبب نمیگردد.

فارسی

کربوکسی متیل سلولز (CMC)

نشادر(آمونیوم کلراید)

واردکننده نشادر صنعتی و باتری گرید

شرکت بازرگانی تیناکم محصول آمونیوم کلراید یا  نشادر را از کشور چین با برند تیانجین وارد می نماید. شما مشتریان گرامی میتوانید این محصول را در کیسه های زرد رنگ 25 کیلو گرمی در دو گرید صنعتی و باتری گرید با بالاترین کیفیت و مناسب ترین قیمت به دلیل واردات مستقیم از ماخریداری نمایید. جهت کسب اطلاعات در مورد این محصول و خرید نشادر با تلفنهای شرکت  تماس حاصل فرمائید.

آمونیوم کلرید یک ترکیب شیمیایی با فرمول NH4Cl و نمک بلوری و سفید است که بسیار محلول در آب است. از نظر ظاهری این ماده به صورت نمکی سفید رنگ و فاقد بوی خاصی است. این ماده معدنی معمولا در اثر سوختن زغال سنگ کیسه از تراکم گازهای زغال سنگ مشتق شده تشکیل شده است. این ماده در اطراف برخی از انواع دریچه های آتشفشانی یافت میشود. آمونیوم کلراید عمدتا به عنوان کود و یک طعم دهنده در برخی از انواع ریشه شیرین بیان استفاده می شود. این محصول از واکنش اسید هیدروکلریک و آمونیاک ایجاد می شود.
بیشترین کاربرد نشادر در تولید کود های شیمیایی حاوی نیتروژن است. دیگر کاربرد نشادر در تولید دود سفید می باشد. همچنین  در صنعت نساجی و چرم در رنگرزی استفاده می شود.  آمونیوم کلرید در آتش بازی در قرن 18 مورد استفاده قرار گرفت اما توسط مواد شیمیایی امن تر و کمتر جاذب رطوبت جایگزین شد. هدف خود را برای ارائه یک اهدا کننده کلر به منظور افزایش رنگ های سبز و آبی از یونهای مس در شعله آتش بود. در چندین کشور، کلرید آمونیوم به عنوان افزودنی غذایی تحت شماره  E510، معمولا به عنوان یک ماده غذایی مخمر در نانوایی استفاده می شود. این مکمل خوراک برای دام ها و یک عنصر در رسانه و تغذیه مخمرها و بسیاری از میکروارگانیسم ها است. نشادر باتری کرید به عنوان الکترولیت در باتری روی کربن استفاده می شود. سایر کاربردها عبارتند از در شامپو مو، و در محصولات تمیز کننده. در شامپو مو، آن را به عنوان یک عامل ضخیم در سیستم های سورفاکتانت بر مبنای آمونیوم مانند آمونیوم لوریل استفاده می شود.

 

فارسی

صفحات

قالب دروپال فارسی‌سازی شده توسط دروپال کار