شما اینجا هستید

قیمت سدیم لوریل سولفات

سدیم لوریل سولفات (SLS)

سولفات لوریل سدیم

 

سدیم لوریل سولفات چیست؟

به طور متوسط ​​ خانم ها بیشتر  از 200 ماده شیمیایی را به پوست خود اضافه می کنند و بیش از 60 درصد از این مواد شیمیایی به طور مستقیم در جریان خون جذب می شوند. ترکیب این با مواد شیمیایی موجود در مراقبت از مو و محصولات بهداشتی دندان، مانند سدیم لوریل سولفات و سدیم لورث سولفات، یک راه حل طبیعی به حساب می آید محصولات زیادی وجود دارند که با برچسب "طبیعی"  یا  "ارگانیک" حاوی سولفات هستند. و بیشتر در مورد مشکلات بالقوه ی  بهداشتی این مواد شیمیایی استفاده می شود.

فارسی

سدیم لوریل سولفات

فارسی

 فروشنده سدیم لوریل سولفات رشته ای,قیمت سدیم لوریل سولفات,سدیم لوریل سولفات رشته ای,فروش  سدیم لوریل سولفات پودری,خرید اس ال اس رشته ای,فروش sls,فروش سولفات لاریل سدیم,فروش سدیم مونودودسیل سولفات,قیمت سدیم لاریل سولفات,فروش سودا سولفات سدیم, ،فروش سدیم مونولاریل سولفات,فروش سدیم دودکانوسولفات, فروش sls رشته ای,خری

سدیم لوریل سولفات (SLS)

نامهای دیگر: sls, سولفات لاریل سدیم ، سدیم مونودودسیل سولفات ، سدیم لاریل سولفات ،  سودا سولفات سدیم , سدیم مونولاریل سولفات ، سدیم دودکانوسولفات.
فرمول شیمیایی: NaC12H25SO4
شکل ظاهری:  جامد پودری یا رشته ای
 

فروش سدیم لوریل سولفات

سدیم لوریل سولفات یا SLS با فرمول مولکولی NaC12H25SO4 و تگزاپون (سدیم لوریل اتر سولفات)  به اختصار SLES رایجترین سولفات‌های سطح فعال آنیونی از پاک کننده‌های سنتزی با قدرت زیاد هستند. سدیم لاریل سولفات یک ترکیب شیمیائی امولسیون کننده، پُف‌دهنده، تسریع کننده انحلال، و کف کنندگی است که از آن در صنایع شویندگی، محصولات بهداشتی، صنایع دارویی یا مواد غذایی استفاده می‌شود و مواد فعال کننده سطحی آنیونی در تولید شامپو می‌باشد.

فروش سدیم لوریل سولفات پودری

کاربرد سدیم لوریل سولفات

سدیم لوریل سولفات دراکثر محصولات شوینده‌ها مثل مایع ظرفشویی و پاک کننده‌های صنعتی (کارواش و کف شورها و بر طرف کننده روغن) و در بیش از ۹۰٪ مواد بهداشتی و پاک کننده بدن و سر ازقبیل خمیر دندان، صابون، شامپو، کرم ولوسیون چه به صورت مایع یا غیرمایع جهت زدودن چربی به عنوان ماده کف کننده و پاک کننده وامولسیون کننده مواد چسبنده بکار می رود و جزو مواد اولیه آرایشی و داروئی است. این ماده موجب شکسته شدن سد رطوبتی پوست شده وخود به راحتی در پوست نفوذ می‌نماید و به دیگر مواد شیمیایی نیز اجازه می‌دهد تا به راحتی نفوذ کنند.
در صنایع غذایی این ماده به عنوان عامل امولسیون کننده و کمک شلاق استفاده می شود.

 

 

 

 

 

منبع: ویکی پدیا

سدیم لوریل اتر سولفات

سدیم لوریل اتر سولفات چیست- قیمت سدیم لوریل سولفات

ظاهر فیزیکی: مایعی کاملا ویسکوز بدون رنگ
بسته بندی: بشکه های 110، 160، 175، 200 کیلوگرمی
خلوص:  با غلظت های 30 و 70 درصد موجود می باشد.
برند سازنده: این محصول ساخت کشورهای ایران و مالزی می باشد.
سدیم لوریل اتر سولفات به عنوان شوینده دراکثر محصولات بهداشتی سر و بدن بکار برده می شود. این ماده یک ترکیب شیمیایی امولسیون کننده، پف دهنده، تسریع کننده انحلال و کف کننده بوده که از آن در صنایع شویندگی، مواد غذایی و صنایع رنگرزی استفاده می شود و از جمله مواد فعال کننده سطحی آنیونی در تولید شامپوهای سرو و بدن می باشد. این ماده در اکثر مواد تجاری شوینده ها مثل مایع ظرفشویی و پاک کننده های صنعتی ( کف شورها، مایع کارواش، برطرف کننده روغن ) و در بیش از 90% مواد بهداشتی و پاک کننده بدن از قبیل خمیر دندان، صابون، شامپو، کرم و لوسیون، مایع کف کننده و پاک کننده و جز مواد اولیه آرایشی و بهداشتی و دارویی است. تگزاپن بدون نیاز به نرم کن توانایی بهبود رش قلم در رنگهای پلاستیک را داراست .

فارسی

قالب دروپال فارسی‌سازی شده توسط دروپال کار