شما اینجا هستید

ستیل الکل

ستیل الکل

 

ستیل الکل چیست؟

اسیدی چرب  میباشد که به شکل بلور یا فلس های سفید رنگ می باشد که از طریق کاهش اسید پالمتیک حاصل از روغن نخل (روغن پالم) حاصل می شود این ماده اولین بار از روغن نهنگ بدست آمد  ولی اکنون از روغن پالم حاصل می شود و نا محلول در آب سرد است.

خواص ستیل الکل:

غلیظ کننده،نرم کننده، مرطوب کننده،تقویت کننده و ...

کاربرد های این محصول:

استفاده از آن در طیف گسترده ای از محصولات آرایشی و بهداشتی مانند: کرم صورت ،مرطوب کننده ها، شامپو، رنگ مو، محصولات ضد پیری، کرم ضد آفتاب، رژ لب و ...

 

فروش ستیل الکل

شرکت تیناکم آمادگی این را دارد ضمن دریافت سفارش‌های مشتریان عزیز ، ستیل مورد نیاز صنایع مختلف را بهترین قیمت و بهترین کیفیت تأمین کند و در سریع‌ترین زمان ممکن به‌وسیله سیستم حمل‌ونقل مطمئن به شهرهای مختلف ارسال نماید. قیمتهای عرضه شده توسط این شرکت همیشه پائین ترین قیمت است و می‌توانید ضمن استعلام قیمت، با قیمت ما سایر اشخاص حقیقی و حقوق دیگر مقایسه نمائید.

 

                                            .                                                     .                                                                                 .                                                  .                                                                     .                               .

دیدگاه ها

قیمت؟

ستیل الکل چیست؟

فروش ستیل الکل

قروش ستیل الکل چیست؟

خواص ستیل الکل

اضافه کردن دیدگاه جدید

Plain text

  • تگ های HTML قابل قبول نمی باشد.
  • آدرس های وب و ایمیل به صورت اتوماتیک به لینک تبدیل می شوند.
  • خطوط و پاراگرافها به صورت اتوماتیک جدا سازی می شود.

قالب دروپال فارسی‌سازی شده توسط دروپال کار