شما اینجا هستید

نرم کننده ستیل الکل

ستیل الکل

ستیل الکل

 

ستیل الکل چیست؟

اسیدی چرب  میباشد که به شکل بلور یا فلس های سفید رنگ می باشد که از طریق کاهش اسید پالمتیک حاصل از روغن نخل (روغن پالم) حاصل می شود این ماده اولین بار از روغن نهنگ بدست آمد  ولی اکنون از روغن پالم حاصل می شود و نا محلول در آب سرد است.

خواص ستیل الکل:

غلیظ کننده،نرم کننده، مرطوب کننده،تقویت کننده و ...

کاربرد های این محصول:

استفاده از آن در طیف گسترده ای از محصولات آرایشی و بهداشتی مانند: کرم صورت ،مرطوب کننده ها، شامپو، رنگ مو، محصولات ضد پیری، کرم ضد آفتاب، رژ لب و ...

 

 

فارسی

قالب دروپال فارسی‌سازی شده توسط دروپال کار