slideshow 1 slideshow 2 slideshow 3

آلانتوئین

آلانتوئین

فروش آلانتوئین, کاربرد آلانتوئین, فواید آلانتوئین, خرید آلانتوئین, آلانتوئین چیست, واردات آلانتوئین, آلانتوئین در آرایشی بهداشتی

آلانتوئین

آلانتوئین چیست؟

 یک ماده ضد التهاب میباشد که برای استفاده در ترکیبات مرطوب کننده ای که مناسب پوست های حساس میباشند استفاده می شود این ماده بصورت طبیعی در گیاه سنتیفون یافت می شود اما بصورت رایج از روش سنتز با اکسیداسیون قلیایی اسید اوریک در یک محیط سرد بوجود می آید.

کاربردها:

آلانتوئین به شکل کریستال و پودری می باشد که سریعا در آب داغ قابل حل شدن میباشد به همین دلیل از ان در کرم های آرایشی و لوسیون های مرطوب کننده استفاده می شود از جمله ویژگی های این ماده عبارتند از:مرطوب کننده بسیار قوی و جلوگیری از خارش پوست، تسکین دهنده التهابات و قرمزی پوست، ترمیم بافت های پوسیده،بهبودی سریع زخم ها و آسیب های پوست و ...

 

فارسی

ایزوتیازولین

ایزوتیازولین

ایزوتیازولین چیست؟

یک ترکیب بیوشیمی و نگهدارنده قوی مصنوعی در گروه ایزوتایزولینون ها است که در بسیاری از محصولات مراقبت شخصی و طیف وسیعی از کاربردهای صنعتی استفاده می شود.

این یک سیتوتوکسین است که ممکن است انواع مختلف سلول ها را تحت تاثیر قرار دهد. استفاده از آن برای طیف گسترده ای از محصولات شخصی برای انسان مانند لوازم آرایشی، لوسیون، مرطوب کننده، دستمال مرطوب بهداشتی، شامپو و کرم های ضد آفتاب، بیش از دو دهه است که  دو برابر شده است.

کاربردهای صنعتی این محصول  شامل  مواد نگهدارنده و ضد عفونی کننده و ضد میکروبی، تولید انرژی، فلزکاری، مواد معدنی، تولید رنگ و تولید کاغذ، تولید لوازم آرایشی و بهداشتی که انسان ها و موجودات زنده با بسیاری از آنها موجهه دارند.

 

فارسی

اسید سالیسیلیک

فروش اسید سالیسیلیک, خرید اسید سالیسیلیک, خواص اسید سالیسیلیک, سالیسیلیک اسید در گیاهان, قرص سالیسیلیک اسید

اسید سالیسیلیک

اسید سالیسیلیک

مت اسید سالیسیلیک  فروش اسید سالیسیلیک ، قیمت محلول اسید سالیسیلیک

فرمول: C7H6O3

جرم مولی: ۱۳۸٫۱۲۱ گرم بر مول

نقطه ذوب: ۱۵۸٫۶ ‪°C

شناسه آیوپاک: 2-Hydroxybenzoic acid

چگالی: ۱٫۴۴ گرم بر سانتی‌متر مکعب

نقطه جوش: ۲۱۱ ‪°C

اسید سالیسیلیک که معمولا به عنوان بتا هیدروکسی اسید شناخته می شود، یک ماده چند وظیفه ای است که می تواند مشکلات بسیاری را حل کند. اغلب توسط پزشکان تجویز می شود ، به دلیل ماهیت خفیف آن، باید برای هرکسی که مبتلا به آکنه باشد ، نیاز باشد. به عنوان یک ضد حساسیت، کاهش قرمزی و به عنوان ضد التهاب پوست است. این نیز یک دارو کراتوتیک است، که به این معنی است که یک لایه برداری عالی است.

کاربرد :

این اسید  یکی از اسید های آلی می باشد که بیشتر مصرف دارویی دارد و بیشتر کاربرد آن در تولید داروهای پوستی و کرم های ضد آفتاب می باشد و  برای درمان های موضعی اختلالات پوستی،عفونت های قارچی و شوره سر و درمان میخچه و همچنین درمان پسوریازیس استفاده می شود

فروش اسید سالیسیلیک:

شرکت تیناکم آمادگی دارد ضمن دریافت سفارش‌های مشتریان عزیز ، محصول  مورد نیاز صنایع مختلف را با بهترین قیمت و بهترین کیفیت تأمین کند و در سریع‌ترین زمان ممکن به‌ وسیله سیستم حمل‌ونقل مطمئن به شهرهای مختلف ارسال نماید. قیمتهای عرضه شده توسط این شرکت همیشه پائین ترین قیمت است و می‌توانید ضمن استعلام قیمت ما ، با قیمت سایر اشخاص حقیقی و حقوق دیگر مقایسه نمائید.

فارسی

استئاریل الکل

خواص ستیل الکلستیل استئاریل الکل  ستیل الکل چیست  فروش ستیل الکل کاربرد ستیل الکل كاربرد ستيل الكل ستو استئاریل الکل سیتریل الکل

استئاریل الکل

 

نام: استئاریل الکل – Stearyl alcohol

فرمول شیمیایی:   CH3(CH2)16CH2OH و یا C18H38O

جرم مولی: 270/5 گرم بر مول

نقطه ذوب: 59 درجه سانتی گراد

کاربرد استئاریل الکل

استئاریل الکل در عوامل فعال سطحی، روان کننده ها، امولسیون ها، رزین ها و پمادها و نیز غلظت دهنده و افزایش دهنده ویسکوزیته و به عنوان جایگزین برای ستیل الکل و عوامل ضدکف استفاده می شود. استئاریل الکل به عنوان یک افزودنی غذایی مستقیم (direct food additive , DFA) تایید شده است و می تواند در مصارف مشابه با الکل های طبیعی استفاده شود. همچنین به عنوان افزودنی غذایی غیرمستقیم (IFA) برای استفاده در نگهدارنده ها و پوشش های مواد غذایی استفاده شده است. استفاده از آن تا غلظت 8 درصد ایمن درنظر گرفته شده است. 

استئاریل الکل به عنوان نرم کننده، پایدارکننده، ضدکف، امولسیفایر و یا کمک امولسیفایر، غلظت دهنده و حامل در محصولات آرایشی و بهداشتی استفاده می شود. همچنین به عنوان امولسیفایر آب در روغن (w/o) برای تولید محصولات آرایشی و بهداشتی در دمای معمولی به کار می رود و از تفکیک امولسیون به بخش های آب و روغن جلوگیری می کند. در اثر حضور استئاریل الکل، محصول نهایی در صورت تکان دادن، کف کمتری تولید خواهد کرد. استفاده از استئاریل الکل در پودرها، منجر به افزایش چسبندگی و حس نرمی پودرها برای پوست می شود. استئاریل الکل در فرمولاسیون های pH بالا پایدار است. مطابق با گزارشات سال 1981، استئاریل الکل در فرمولاسیون 425 محصول آرایشی و با غلظت 0/1 تا 50 درصد استفاده می شد

 

فارسی

فروکتوز پودری

فروش فروکتوز پودری  فروش شربت فروکتوز  قیمت فروکتوز  فروش فروکتوز مایع  تولید فروکتوز  کاربرد فروکتوز  قیمت شربت ذرت  تفاوت گلوکز و فروکتوز  شربت فروکتوز چیست

فروکتوز پودری

شکل: پودری کریستالی
خلوص: 98درصد
کاربرد: صنایع غذایی
بسته بندی: کیسه 25 کیلوگرمی
برند: دالیان چین
 

فروکتوز خالص، فروکتوز به شکل پودر بوده و از شیرین ترین قندهای طبیعی است. پودر فروکتوز یک منبع 100٪ خالص از این کربوهیدرات جذب سریع است که حاوی هیچ افزودنی یا پرکننده نیست. فروکتوز کریستالی، تولید شده از ذرت، نباید با شربت ذرت فروکتوز بالا (HFCS) اشتباه گرفته شود، که با مقدار متفاوت گلوکز و فروکتوز پردازش می شود. شما می توانید پودر فروکتوز را در بسیاری از فروشگاه های مواد غذایی و اکثر فروشگاه های بهداشت مواد غذایی خریداری کنید و از آن به عنوان جایگزینی برای شکر در غذاها و محصولات پخته استفاده کنید. فروکتوز یک قارچ ساده طبیعی است که به عنوان یک مونوساکارید شناخته می شود. این یک نمره شاخص گلیسمی پایین 19 است، بنابراین در طول دوره طولانی مدت هضم می شود و تأثیر کمتر بر میزان قند خون نسبت به دیگر منابع کربوهیدرات مانند مالتودکسترین دارد. پودر فروکتوز یک منبع کربوهیدرات بسیار محبوب برای مصرف کنندگان مکمل های ورزشی است. فروکتوز به طور طبیعی در تعدادی از محصولات وجود دارد؛ مانند عسل، میوه، سبزیجات و انواع توت ها. اغلب برای تهیه پودر فروکتوز از ذرت استفاده می شود که فروکتوز را در فرم طبیعی خود ندارد. برای به دست آوردن فروکتوز از ذرت نیاز به یک سری از واکنش های شیمیایی است، ذرت یک منبع غنی از آمیلوز یا نشاسته است. این محصول می تواند به تنهایی یا در ترکیب با شیرین کننده های دیگر در انواع محصولات غذایی استفاده شود.

این محصول    70٪ شیرین تر از شکر (ساکاروز)
و     150٪ شیرین تر از گلوکز است.

فروش فروکتوز پودری

کاربرد فروکتوز پودری:

شکل پودری فروکتوز در صنایع غذایی و بخصوص محصولات رژیمی مانند: گز ، سوهان عسلی، شربت ها، آدامس و سایر محصولات مورد استفاده قرار می گیرد

فارسی

اسید اولئیک

اسید اولئیک پایه حیوانی,قیمت اسید اولئیک (Oleic acid),فروش اسید اولئیک گیاهی ,فروش اسید اولئیک حیوانی,فروش اینترنتی اسید اولئیک,نمایندگی اسید اولئیک,خرید اسید اولئیک,کاربرد آرایشی اولئیک اسید,فروشنده اسید اولئیک,قیمت اسید اولئیک,فروش اسید اولئیک,کاربرد اسید اولئیک,خواص اسید اولئیک,تولید کننده اسید اولئیک,اولئیک اسید صنعتی,اسید پالمتیک,اسید چرب اولئیک

اسید اولئیک

نامهای دیگر: سیس-۹-اكتادسنوییك اسید, اولئیک اسید
فرمول شیمیایی: C18H34O2
شکل ظاهری: مایع روغنی کرم رنگ یا قهوه ای
انحلال پذیری: در آب نامحلول، در متانول محلول
بسته بندی: بشکه های 200 و 180 کیلویی
کشور سازنده: هند - مالزی

فروش اسید اولئیک

اسید اولئیک اسید چرب است که به طور طبیعی در چربی ها و روغن های مختلف حیوانی و گیاهی یافت می شود. این روغن بی بو و  بی رنگ است، هرچند نمونه های تجاری ممکن است زرد یا قهوه ای رنگ باشد.  به لحاظ شیمیایی، اولئیک اسید به عنوان یک اسید چرب امگا -9 غیرمستقیم طبقه بندی می شود که به اختصار با تعداد لیپیدها 18: 1 cis-9 طبقه بندی می شود. اصطلاح "oleic" به معنای مربوط به روغن زیتون است که بیشتر از اولئیک اسید تشکیل شده است.

منابع اسید اولئیک

اسیدهای چرب (یا نمکهای آنها) اغلب در سیستمهای زیست شناختی به صورت غیرمستقیم دیده نمی شوند. در عوض، اسیدهای چرب مانند اسید اولئیک به عنوان استرها، اغلب تری گلیسیرید، که مواد مغذی بسیاری از روغنهای طبیعی هستند، رخ می دهند. اسیدهای چرب را می توان از طریق فرآوری زباله به دست آورد.تری گلیسیرید اولئیک اسید اکثرا از روغن زیتون تشکیل شده است، اگرچه ممکن است اسید آزاد در روغن زیتون کمتر از 2/0 درصد باشد و غلظت بالاتر روغن زیتون غیر خوراکی باشد.  همچنین 59-75 درصد از روغن پسته را تشکیل می دهد،  61 درصد روغن کلزا، 36-67 درصد از روغن بادام زمینی،  60 درصد روغن ماکادیمیا، 20-85 درصد روغن آفتابگردان، 15-20 درصد از روغن دانه انگور، روغن خولان دریایی و روغن کنجد و 14 درصد روغن نارگیل را تشکیل می دهد. این فراوانی در بسیاری از چربی های حیوانی وجود دارد که از 37 تا 56 درصد چربی مرغ و بوقلمون تشکیل شده است  و 44 تا 47 درصد از گوشت خوک. اسید اولئیک اسید چرب فراوان در بافت چربی انسان است و  با یک پیوند غیراشباع در بسیاری از جانوران و روغن‌های گیاهی یافت می‌شود.

کاربردهای اسید اولئیک

- استفاده اصلی اولئیک اسید به عنوان یک جزء در بسیاری از غذاها، به صورت تری گلسیرید است. این یک جزء از رژیم غذایی طبیعی انسان به عنوان بخشی از چربی های حیوانی و روغن های گیاهی است.
- اسید اولئیک به عنوان نمک سدیم، جزء اصلی صابون به عنوان عامل امولسیون است. همچنین به عنوان یک نرم کننده در محصولات آرایشی بهداشتی استفاده می شود.
- مقادیر کمی از اسید اولئیک به عنوان مواد افزودنی در داروسازی استفاده می شود و به عنوان یک عامل امولسیون کننده یا محلول سازی در محصولات آئروسل استفاده می شود.
- اسید اولئیک به عنوان یک جوش لحیم کاری در کار شیشه ای رنگی برای پیوستن سرب به کار می رود.
- اسید اولئیک نیز به طور گسترده ای در سنتز فاز محلول نانوذرات کاربرد دارد، که به عنوان یک دستگیره سینتیکی برای کنترل اندازه و مورفولوژی نانوذرات عمل می کند.

 5دلیل استفاده از اسید اولئیک

1) اولئیک اسید فشار خون را کاهش می دهد
.2) اولئیک اسید ممکن است به کاهش چربی کمک کند
.3) رژیم های حاوی اسید اولئیک از کولیت اولسراتیو جلوگیری می کنند
.4) اولئیک اسید، دیابت نوع 2 را کاهش می دهد
.5) اولئیک اسید حفاظت کننده از غشاهای سلولی از رادیکال های آزاد است.

فارسی

استئارات منیزیم

فارسی

مصارف استئارات منیزیم,کاربرد ارایشی استئارات منیزیم,کاربرد دارویی استئارات منیزیم,قیمت استئارات منیزیم,خرید استئارات منیزیم,فروش استئارات منیزیم,خواص استئارات منیزیم,منیزیم استئارات چیست

استئارات منیزیم

نامهای دیگر: اکتادکانیات منیزیم، E572
فرمول شیمیایی: Mg(C18H35O2)2
شکل ظاهری: پودر سفید روشن
گرید: آرایشی، دارویی
کشور سازنده: آلمان

فروش استئارات منیزیم

استئارات منیزیم نمک منیزیم اسید استئاریک است. اسید استئاریک یک اسید چرب اشباع است که در بسیاری از غذاها، از جمله چربی ها و روغن های گیاهی و حیوانی یافت می شود. کاکائو و دانه کتان، نمونه هایی از غذاهایی هستند که حاوی مقادیر قابل توجه اسید استئاریک هستند. اسید استئاریک در بسیاری از غذاها شامل تخم مرغ،پنیر، شکلات، گردو، ماهی سالمون، روغن پنبه دانه، روغن نخل، روغن نارگیل وجود دارد. استئارات منیزیم در آب غیرقابل حل بوده و دارای ویژگی‌های اتصال دهندگی ، امولسیون کنندگی و ضد چسبندگی است. استئارات منیزیم معمولا به بسیاری از غذاها، داروها و لوازم آرایشی اضافه می شود. در داروها و ویتامین ها، هدف اصلی آن این است که به عنوان یک روان کننده عمل کرده و از چسبندگی مواد به همدیگر جلوگیری کند. 

کاربرد استئارات منیزیم

استارات منیزیم اغلب به عنوان یک ضد انعقاد در تولید قرص های پزشکی، کپسول و ویتامین ها استفاده می شود، زیرا دارای خواص روانکاری است، جلوگیری از چسبیدن مواد تشکیل دهنده محصول به تجهیزات تولید در طول فشرده سازی پودرهای شیمیایی به قرص جامد؛ از ویژگی های این محصول است.
استئارات منیزیم هم چنین برای اتصال شکر در شیرینی های سخت مانند آبنبات استفاده می شود و یک عنصر رایج در فرمول های غذای نوزاد است و به عنوان عامل امولسیون کننده و رقیق کننده برای مواد غذایی به کار برده می ­شود.

استرگام (گلیسیرن رزینات)

گلیسرین رزینات

استرگام (گلیسیرن رزینات)

استرگام، محلول در روغن افزودنی مواد غذایی (E شماره E445) است. گلیسیرن رزینات در صنایع غذایی، نوشیدنی ها و لوازم آرایشی استفاده می شود تا روغن را در آب معلق نگه دارد. همچنین به عنوان یک ماده در تولید آدامس و بستنی استفاده می شود.
این محصول در بسته بندی های25 کیلویی از کشور چین وارد می شود.

فروش استرگام

سایر محصولات ما: 

بوتیل هیدروکسی تولوئن (BHT)
BHT در درجه اول به عنوان یک افزودنی مواد غذایی آنتی اکسیدان استفاده می شود. اکسیداسیون چربی ها از مهم ترین دلایل فساد موادغذایی به حساب می آیند که بر روی رنگ، طعم، بافت و ارزش تغذیه ای اثر منفی می گذارند. در غذاها این واکنش ها می تواند منجر به فساد و از دست رفتن ارزش تغذیه ای نابودی ویتامینهای ضروری و ایجاد ترکیبات سمی و محصولات رنگی شود.
BHT همچنین به عنوان آنتی اکسیدان در محصولاتی آرایشی و بهداشتی، دارویی، لاستیک و مایعات شستشو استفاده می شود. این را می توان در طیف گسترده ای از لوازم آرایشی و محصولات مراقبت شخصی، به ویژه در محصولات آرایشی مانند خط چشم، سایه چشم، مداد ابرو، رژلب، سایه چشم، پودر صورت و پایه، و همچنین در عطر، مرطوب کننده ها، و پاکیزگی شخصی محصولات، پاک کننده های پوست، و محصولات مراقبت از پوست استفاده می شود.
در صنعت نفت، جایی که BHT به عنوان افزودنی سوخت AO-29 شناخته می شود، در مایعات هیدرولیک، روغن های توربین و دنده ها و سوخت های جت استفاده می شود. BHT همچنین برای جلوگیری از تشکیل پراکسید در دی اتیل اتر و سایر مواد شیمیایی آزمایشگاهی مورد استفاده قرار می گیرد.

پلی سوربات ها:

پلی سوربات 20 یه همان توئین 20 یک سورفکتانت خفیف است که برای روغن های امولسیونی، مخصوصا عطر و یا اسانس های ضروری، به آب تزریق می شود.توئین 20 از اسید لاوریک گرفته شده است، اسید چرب متوسط ​​زنجیره ای که عمدتا در روغن نارگیل یافت می شود. هنگامی که به پوست اعمال می شود، اثر آرام بخش و روان کننده ای ایجاد می شود. Ps20 دارای سبک ترین وزن مولکولی درون خانواده پلی سوربات است. در این خانواده شما می توانید ps20، 40، 60، 80 و غیره را پیدا کنید. این "روغن ها" نیز Tween 20، 40، 60، 80 و غیره نامیده می شود. قاعده ساده ی این روغن ها، تعداد بیشتری است، قدرت قوی تر آنها برای امولسیون آب با روغن های سنگین تر است.
پلی سوربات 60 به عنوان یک امولسیفایر در بسیاری از غذاها عمل می کند. امولسیفایر هر ماده ای است که به ترتیب مواد تشکیل دهنده در مخلوط کمک می کند. توئین 60 به عنوان یک امولسیفایر با HLB بالا در ترکیب با امولسیفایر های HLB پائین برای ایجاد امولسیفایر پایدار روغن درآب استفاده میشود. استفاده از آن در مواد غذایی شامل محصولات پخته شده مانند نان یا مخلوط کیک، سس سالاد، آب میوه های ترشی، کیک کرمی است.

فارسی

سدیم لوریل سولفات

فارسی

 فروشنده سدیم لوریل سولفات رشته ای,قیمت سدیم لوریل سولفات,سدیم لوریل سولفات رشته ای,فروش  سدیم لوریل سولفات پودری,خرید اس ال اس رشته ای,فروش sls,فروش سولفات لاریل سدیم,فروش سدیم مونودودسیل سولفات,قیمت سدیم لاریل سولفات,فروش سودا سولفات سدیم, ،فروش سدیم مونولاریل سولفات,فروش سدیم دودکانوسولفات, فروش sls رشته ای,خری

سدیم لوریل سولفات (SLS)

نامهای دیگر: sls, سولفات لاریل سدیم ، سدیم مونودودسیل سولفات ، سدیم لاریل سولفات ،  سودا سولفات سدیم , سدیم مونولاریل سولفات ، سدیم دودکانوسولفات.
فرمول شیمیایی: NaC12H25SO4
شکل ظاهری:  جامد پودری یا رشته ای
 

فروش سدیم لوریل سولفات

سدیم لوریل سولفات یا SLS با فرمول مولکولی NaC12H25SO4 و تگزاپون (سدیم لوریل اتر سولفات)  به اختصار SLES رایجترین سولفات‌های سطح فعال آنیونی از پاک کننده‌های سنتزی با قدرت زیاد هستند. سدیم لاریل سولفات یک ترکیب شیمیائی امولسیون کننده، پُف‌دهنده، تسریع کننده انحلال، و کف کنندگی است که از آن در صنایع شویندگی، محصولات بهداشتی، صنایع دارویی یا مواد غذایی استفاده می‌شود و مواد فعال کننده سطحی آنیونی در تولید شامپو می‌باشد.

فروش سدیم لوریل سولفات پودری

کاربرد سدیم لوریل سولفات

سدیم لوریل سولفات دراکثر محصولات شوینده‌ها مثل مایع ظرفشویی و پاک کننده‌های صنعتی (کارواش و کف شورها و بر طرف کننده روغن) و در بیش از ۹۰٪ مواد بهداشتی و پاک کننده بدن و سر ازقبیل خمیر دندان، صابون، شامپو، کرم ولوسیون چه به صورت مایع یا غیرمایع جهت زدودن چربی به عنوان ماده کف کننده و پاک کننده وامولسیون کننده مواد چسبنده بکار می رود و جزو مواد اولیه آرایشی و داروئی است. این ماده موجب شکسته شدن سد رطوبتی پوست شده وخود به راحتی در پوست نفوذ می‌نماید و به دیگر مواد شیمیایی نیز اجازه می‌دهد تا به راحتی نفوذ کنند.
در صنایع غذایی این ماده به عنوان عامل امولسیون کننده و کمک شلاق استفاده می شود.

 

 

 

 

 

منبع: ویکی پدیا

بوتیل هیدروکسی آنیزول (BHA)

فارسی

فروش BHA,قیمت BHA, خرید BHA, واردکننده BHA, فروشنده BHA,کاربرد BHA, قیمت بوتیل هیدروکسی آنیزول, فروش بوتیل هیدروکسی آنیزول, کاربرد بوتیل هیدروکسی آنیزول

بوتیل هیدروکسی آنیزول (BHA)

نامهای دیگر: B.H.A, BOA, E320 ترت بوتیل 4-هیدروکسی آنیزول , آنتی اکسیدان B [1]
فرمول شیمیایی: C11H16O2
شکل ظاهری: موم جامد
بسته بندی: 25 کیلویی
کشور سازنده: هند - آلمان

فروش بوتیل هیدروکسی آنیزول (BHA)

بوتیل هیدروکسی آنیزول (BHA) یک آنتی اکسیدان است که شامل مخلوطی از دو ترکیب ایزومرهای آلی، شامل 2-تربت بوتیل-4-هیدروکسی آنیزول و 3-تربت-بوتیل-4-هیدروکسی آنیزول است. BHA یک جامد مومی است که به عنوان افزودنی مواد غذایی با E شماره E320 استفاده می شود. استفاده اولیه برای BHA به عنوان آنتی اکسیدان و نگهدارنده در مواد غذایی، بسته بندی مواد غذایی، خوراک حیوانات، لوازم آرایشی، لاستیک و محصولات نفتی است. BHA هم چنین به طور معمول در داروهایی مانند ایزوترتینوئین، لوواستاتین و سیمواستاتین استفاده می شود. این محصول به منظور جلوگیری از تند شدن مواد غذایی به روغن ها یا مواد غذایی دارای چربی، اضافه میشود.BHA  دارای خاصیت آنتی اکسیدانی قوی بوده و در برابر حرارت پایدار است.

خواص آنتی اکسیدان بوتیل هیدروکسی آنیزول (BHA)

از سال 1947، BHA به چربی های خوراکی و مواد غذایی حاوی چربی برای خواص آنتی اکسیدانی اضافه شده است. مانند هیدروکسی تولوئن بوتیل (BHT)، حلقه معطر کنجوج BHA قادر است رادیکال های آزاد را تثبیت کند و آنها را جدا کند. با اعمال تسلیحات رادیکال آزاد، از واکنش های رادیکال آزاد بیشتر جلوگیری می شود.

کاربرد بوتیل هیدروکسی آنیزول (BHA)

بوتیل هیدروکسی آنیزول (BHA)

روغنها ی خوراکی و گیاهی، خوراکی های حاوی روغن،خوراک دام، آدامس ها، لوازم آرایشی و محصولات مراقبت از پوست و مو، صنایع لاستیک سازی و محصولات نفتی.

صفحات

قالب دروپال فارسی‌سازی شده توسط دروپال کار