slideshow 1 slideshow 2 slideshow 3

آب اکسیژنه

آب اکسیژنه

آب اکسیژنه چیست؟

هیدروژن پراکسید مایع بی رنگی است در دمای اتاق با طعم تلخ. مقدار کمی از پراکسید هیدروژن گاز طبیعی به طور طبیعی در هوا رخ می دهد. پراکسید هیدروژن ناپایدار است، به راحتی به انتشار اکسیژن و آب با انتشار گرما تجزیه می شود . اگر چه غیر قابل اشتعال بودن آن یک عامل اکسید کننده قوی است که می تواند در هنگام تماس با مواد آلی باعث احتراق خود به خود شود. پراکسید هیدروژن در بسیاری از خانوارها دارای غلظت کم برای کاربردهای دارویی و به عنوان یک  سفید کننده  در صنعت است ، پراکسید هیدروژن در غلظت های بالاتر به عنوان یک سفید کننده برای منسوجات و کاغذ ، به عنوان بخشی از سوخت های راکت، و برای تولید لاستیک فوم و مواد شیمیایی ارگانیک استفاده می شود.

 

کاربرد های رایج  آب اکسیژنه:

شستشوی جراحات – سفید کردن لباس ها – درمان قارچ های پا – شستشوی دهان و لثه ها – سفید کردن دندانها – بهبود لکه های پوستی – نطافت منزل – درخشندگی موها و ...

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      

فارسی

سدیم لوریل سولفات (SLS)

سولفات لوریل سدیم

 

سدیم لوریل سولفات چیست؟

به طور متوسط ​​ خانم ها بیشتر  از 200 ماده شیمیایی را به پوست خود اضافه می کنند و بیش از 60 درصد از این مواد شیمیایی به طور مستقیم در جریان خون جذب می شوند. ترکیب این با مواد شیمیایی موجود در مراقبت از مو و محصولات بهداشتی دندان، مانند سدیم لوریل سولفات و سدیم لورث سولفات، یک راه حل طبیعی به حساب می آید محصولات زیادی وجود دارند که با برچسب "طبیعی"  یا  "ارگانیک" حاوی سولفات هستند. و بیشتر در مورد مشکلات بالقوه ی  بهداشتی این مواد شیمیایی استفاده می شود.

فارسی

پلی کواترنیوم

پلیمر کاتیون

پلی کواترنیوم

پلی کواترنیوم یا پلیمر کاتیون چیست؟

پلی کواترنیوم ترکیبی از ترکیبات طبیعی و مصنوعی است که معمولا دارای وزن مولکولی بالایی هستند و شامل میلیون ها واحد پیوند پیوسته و ملکول های آن  نسبتا سبک و ساده می باشند بنابراین یک پلیمری کاتیونی یک پلیمر مثبت یا پودر کاتیونی است که در محصولات مراقبتی پوست و مو از قبیل شامپوها،لوسیون ها، نرم کننده های مو و کرم ها استفاده می شود که باعث محافظت از مو، رطوبت رسانی به مو و سبب شانه خوری بهتر و آسان مو، براقی و شفافیت مو، جلوگیری از شکنندگی مو می شود.

 

فروش پلی کواترنیوم:

شرکت تیناکم آمادگی دارد ضمن دریافت سفارش‌های مشتریان عزیز ، محصول  مورد نیاز صنایع مختلف را با بهترین قیمت و بهترین کیفیت تأمین کند و در سریع‌ ترین وقت ممکن به‌ وسیله سیستم حمل‌ونقل مطمئن به شهرهای مختلف ارسال نماید. قیمتهای عرضه شده توسط این شرکت همیشه پائین ترین قیمت است و می‌توانید ضمن استعلام قیمت ما ، با قیمت سایر اشخاص حقیقی و حقوق دیگر مقایسه نمائید.

فارسی

ستیل الکل

ستیل الکل

 

ستیل الکل چیست؟

اسیدی چرب  میباشد که به شکل بلور یا فلس های سفید رنگ می باشد که از طریق کاهش اسید پالمتیک حاصل از روغن نخل (روغن پالم) حاصل می شود این ماده اولین بار از روغن نهنگ بدست آمد  ولی اکنون از روغن پالم حاصل می شود و نا محلول در آب سرد است.

خواص ستیل الکل:

غلیظ کننده،نرم کننده، مرطوب کننده،تقویت کننده و ...

کاربرد های این محصول:

استفاده از آن در طیف گسترده ای از محصولات آرایشی و بهداشتی مانند: کرم صورت ،مرطوب کننده ها، شامپو، رنگ مو، محصولات ضد پیری، کرم ضد آفتاب، رژ لب و ...

 

 

فارسی

پروپیل پارابن

فروش پارابن,قیمت پروپیل پارابن,خرید پروپیل پارابن,مضرات پارابن,کاربرد پارابن,فرمول شیمیایی پروپیل پارابن,پروپیل پارابن چیست,فروش پارابیل پارابن,خرید پروپیل پارابن,واردات پروپیل پارابن,تولید پروپیل پارابن,پروپیل پارابن در آرایشی بهداشتی,

پروپیل پارابن

پروپیل پارابن چیست؟

یک استر اسید پراکسید هیدروکسی بنزوئیک است که بصورت یک پودر کریستال سفید و بی بو، بی مزه و غیر حساس می باشد و ماده ای است که به مواد غذایی و سایر محصولات افزوده می شود تا آنها را به مدت طولانی تر نگه دارد. همانطور که میکروب ها برای تکثیر تولید می شوند، پروپیل پارابن مانع از تشکیل دیواره ی سلولی می شود، بنابراین باکتری نمی تواند به دیگر باکتری ها متصل شود و نسل دوم باکتری ها را تشکیل دهند این ماده بطور طبیعی در میوه ی زغال اخته یافت می شود.

فروش پروپیل پارابن:

شرکت تیناکم آمادگی دارد ضمن دریافت سفارش‌های شما مشتریان عزیز ، محصول  مورد نیاز صنایع مختلف را با بهترین قیمت و بهترین کیفیت تأمین کند و در سریع‌ترین زمان ممکن به‌ وسیله سیستم حمل‌ونقل مطمئن به شهرهای مختلف ارسال نماید. قیمتهای عرضه شده توسط این شرکت همیشه پائین ترین قیمت میباشد و می‌توانید ضمن استعلام قیمت ما ، با قیمت سایر اشخاص حقیقی و حقوق دیگر مقایسه نمائید.

فارسی

بنزیل الکل

بنزیل الکل

بنزیل الکل

بنزیل الکل چیست؟

مایع بی رنگی است که دارای رایحه ی  ملایمی است و یکی از ساده ترین الکل های چرب حاوی فنیل است که به آن الکل معطر نیزگفته می شود و به عنوان نگهدارنده هم استفاده میشود بنزیل الکل عمدتا بصورت آزاد یا استر در روغن های ضروری مانند روغن یاسمن ، روغن یلانگ یلانگ، روغن زیتون، روغن کنجد وجود دارد و کاربرد این ماده بیشتر در محصولات آرایشی بهداشتی و مواد شوینده می باشد.

 

فارسی

آلانتوئین

آلانتوئین

فروش آلانتوئین, کاربرد آلانتوئین, فواید آلانتوئین, خرید آلانتوئین, آلانتوئین چیست, واردات آلانتوئین, آلانتوئین در آرایشی بهداشتی

آلانتوئین

آلانتوئین چیست؟

 یک ماده ضد التهاب میباشد که برای استفاده در ترکیبات مرطوب کننده ای که مناسب پوست های حساس میباشند استفاده می شود این ماده بصورت طبیعی در گیاه سنتیفون یافت می شود اما بصورت رایج از روش سنتز با اکسیداسیون قلیایی اسید اوریک در یک محیط سرد بوجود می آید.

کاربردها:

آلانتوئین به شکل کریستال و پودری می باشد که سریعا در آب داغ قابل حل شدن میباشد به همین دلیل از ان در کرم های آرایشی و لوسیون های مرطوب کننده استفاده می شود از جمله ویژگی های این ماده عبارتند از:مرطوب کننده بسیار قوی و جلوگیری از خارش پوست، تسکین دهنده التهابات و قرمزی پوست، ترمیم بافت های پوسیده،بهبودی سریع زخم ها و آسیب های پوست و ...

 

فارسی

ایزوتیازولین

ایزوتیازولین

ایزوتیازولین چیست؟

یک ترکیب بیوشیمی و نگهدارنده قوی مصنوعی در گروه ایزوتایزولینون ها است که در بسیاری از محصولات مراقبت شخصی و طیف وسیعی از کاربردهای صنعتی استفاده می شود.

این یک سیتوتوکسین است که ممکن است انواع مختلف سلول ها را تحت تاثیر قرار دهد. استفاده از آن برای طیف گسترده ای از محصولات شخصی برای انسان مانند لوازم آرایشی، لوسیون، مرطوب کننده، دستمال مرطوب بهداشتی، شامپو و کرم های ضد آفتاب، بیش از دو دهه است که  دو برابر شده است.

کاربردهای صنعتی این محصول  شامل  مواد نگهدارنده و ضد عفونی کننده و ضد میکروبی، تولید انرژی، فلزکاری، مواد معدنی، تولید رنگ و تولید کاغذ، تولید لوازم آرایشی و بهداشتی که انسان ها و موجودات زنده با بسیاری از آنها موجهه دارند.

 

فارسی

اسید سالیسیلیک

فروش اسید سالیسیلیک, خرید اسید سالیسیلیک, خواص اسید سالیسیلیک, سالیسیلیک اسید در گیاهان, قرص سالیسیلیک اسید

اسید سالیسیلیک

اسید سالیسیلیک

مت اسید سالیسیلیک  فروش اسید سالیسیلیک ، قیمت محلول اسید سالیسیلیک

فرمول: C7H6O3

جرم مولی: ۱۳۸٫۱۲۱ گرم بر مول

نقطه ذوب: ۱۵۸٫۶ ‪°C

شناسه آیوپاک: 2-Hydroxybenzoic acid

چگالی: ۱٫۴۴ گرم بر سانتی‌متر مکعب

نقطه جوش: ۲۱۱ ‪°C

اسید سالیسیلیک که معمولا به عنوان بتا هیدروکسی اسید شناخته می شود، یک ماده چند وظیفه ای است که می تواند مشکلات بسیاری را حل کند. اغلب توسط پزشکان تجویز می شود ، به دلیل ماهیت خفیف آن، باید برای هرکسی که مبتلا به آکنه باشد ، نیاز باشد. به عنوان یک ضد حساسیت، کاهش قرمزی و به عنوان ضد التهاب پوست است. این نیز یک دارو کراتوتیک است، که به این معنی است که یک لایه برداری عالی است.

کاربرد :

این اسید  یکی از اسید های آلی می باشد که بیشتر مصرف دارویی دارد و بیشتر کاربرد آن در تولید داروهای پوستی و کرم های ضد آفتاب می باشد و  برای درمان های موضعی اختلالات پوستی،عفونت های قارچی و شوره سر و درمان میخچه و همچنین درمان پسوریازیس استفاده می شود

فروش اسید سالیسیلیک:

شرکت تیناکم آمادگی دارد ضمن دریافت سفارش‌های مشتریان عزیز ، محصول  مورد نیاز صنایع مختلف را با بهترین قیمت و بهترین کیفیت تأمین کند و در سریع‌ترین زمان ممکن به‌ وسیله سیستم حمل‌ونقل مطمئن به شهرهای مختلف ارسال نماید. قیمتهای عرضه شده توسط این شرکت همیشه پائین ترین قیمت است و می‌توانید ضمن استعلام قیمت ما ، با قیمت سایر اشخاص حقیقی و حقوق دیگر مقایسه نمائید.

فارسی

استئاریل الکل

خواص ستیل الکلستیل استئاریل الکل  ستیل الکل چیست  فروش ستیل الکل کاربرد ستیل الکل كاربرد ستيل الكل ستو استئاریل الکل سیتریل الکل

استئاریل الکل

 

نام: استئاریل الکل – Stearyl alcohol

فرمول شیمیایی:   CH3(CH2)16CH2OH و یا C18H38O

جرم مولی: 270/5 گرم بر مول

نقطه ذوب: 59 درجه سانتی گراد

کاربرد استئاریل الکل

استئاریل الکل در عوامل فعال سطحی، روان کننده ها، امولسیون ها، رزین ها و پمادها و نیز غلظت دهنده و افزایش دهنده ویسکوزیته و به عنوان جایگزین برای ستیل الکل و عوامل ضدکف استفاده می شود. استئاریل الکل به عنوان یک افزودنی غذایی مستقیم (direct food additive , DFA) تایید شده است و می تواند در مصارف مشابه با الکل های طبیعی استفاده شود. همچنین به عنوان افزودنی غذایی غیرمستقیم (IFA) برای استفاده در نگهدارنده ها و پوشش های مواد غذایی استفاده شده است. استفاده از آن تا غلظت 8 درصد ایمن درنظر گرفته شده است. 

استئاریل الکل به عنوان نرم کننده، پایدارکننده، ضدکف، امولسیفایر و یا کمک امولسیفایر، غلظت دهنده و حامل در محصولات آرایشی و بهداشتی استفاده می شود. همچنین به عنوان امولسیفایر آب در روغن (w/o) برای تولید محصولات آرایشی و بهداشتی در دمای معمولی به کار می رود و از تفکیک امولسیون به بخش های آب و روغن جلوگیری می کند. در اثر حضور استئاریل الکل، محصول نهایی در صورت تکان دادن، کف کمتری تولید خواهد کرد. استفاده از استئاریل الکل در پودرها، منجر به افزایش چسبندگی و حس نرمی پودرها برای پوست می شود. استئاریل الکل در فرمولاسیون های pH بالا پایدار است. مطابق با گزارشات سال 1981، استئاریل الکل در فرمولاسیون 425 محصول آرایشی و با غلظت 0/1 تا 50 درصد استفاده می شد

 

فارسی

صفحات

قالب دروپال فارسی‌سازی شده توسط دروپال کار