شما اینجا هستید

روغن آرگان

روغن آرگان

روغن آرگان روغن گیاهی است که از هسته های درخت آرگن (Argania spinosa L.) تولید می شود. این روغن سرشار از اسیدهای چربی چون اسید لینولئیک و اسید هیالورونیک است که حاوی ویتامین E می باشد. این اسید ها خاصیت ضد پیری پوست، مرطوب کنندگی و آنتی اکسیدان بودن را به روغن آرگان میدهند.

ویژگی ها و کاربردهای روغن ارگان

درصد اسید چرب   

اسید چرب درصد
اولئیک 42.8%
لینولئیک 36.8%
پالمیتیک 12.0%
استئاریک 6.0%
لینولنیک 05%.>

روغن آرگان دارای چگالی نسبی در دمای 20 درجه سانتیگراد (68 درجه فارنهایت) از 0.906 تا 0.919 است.
روغن آرگان حاوی توکوفرول ها (ویتامین E)، فنل ها، کاروتن ها، اسکوالن و اسیدهای چرب (80٪ اسیدهای چرب اشباع نشده) است. فنول های اصلی طبیعی در روغن ارگ اسید کافئیک، اولئوروپین، اسید وانیلیک، تیروزول، کاتچول، رزورسینول ، (-) - epicatechin و (+) - کاتچین می باشد.
با توجه به روش استخراج، روغن ارگان ممکن است نسبت به اکسیداسیون نسبت به روغن زیتون مقاوم تر باشد.

کاربرد روغن آرگان

ادعاهای مختلف در مورد اثرات مفید بر سلامتی به دلیل مصرف روغن آرگان ایجاد شده است. مقاله پژوهشی منتشر شده در سال 2010 نشان داد که روغن آرگان دارای مقادیر بالاتری نسبت به سایر روغن های γ-توکوفرول است که خواص شیمیایی قوی و ضد التهابی دارد. مراكشی ها به طور سنتی روغن آرگان بدون سرخ شده را برای درمان بیماری های پوستی و روغن آرایشی برای پوست و مو استفاده می كنند:
   "در آرایشی روغن آرگان به عنوان روغن مرطوب کننده، ضد آکنه ولگاریس و پوسته پوسته شدن پوست و نیز" تغذیه "موها مورد استفاده قرار می گیرد. این روغن همچنین از داروهای ضد رماتیسم و ​​بهبودی سوختگی استفاده می کند. روغن آرگان برای مو به عنوان بریلیانتین استفاده می شود، برای تقویت و درمان پوست خشک و چروک پوست.  روغن آرگان برای استفاده های آرایشی به طور فزاینده ای محبوب شده است. گاهی اوقات با روغن دانه انار همراه با مزایای آنتی اکسید کننده همراه است. فروشندگان این ترکیب را به عنوان یک سرم تمام عیار برای پوست و مو تحریک می کنند. روغن آرگان نیز بدون افزودنی به عنوان یک محصول مراقبت از پوست  به فروش می رسد. روغن آرگان غنی از ویتامین A و ویتامین E است. آنتی اکسیدان ها، اسیدهای چرب امگا 6، اسیدهای چرب امگا 3 و اسید لینولئیک نیز بسته می شوند.
2 راه برای استفاده از روغن آرگان، استفاده از لوازم آرایشی و استفاده از آشپزی وجود دارد.اسانس های چرب اشباع نشده غنی از روغن آرگان حاوی اسیدهای چرب امگا 3 و امگا 6 هستند که همه پزشکان توصیه می کنند باید 30 درصد از رژیم غذایی شما باشد.

افزایش محبوبیت روغن آرگان موجب شده است تا دولت مراکش برای افزایش تولید برنامه ریزی کند و هدف آن افزایش تولید سالانه از حدود 2500 تا 4000 تن تا سال 2020 است.

تولید روغن آرگان

تولید روغن آرگان

تولید روغن آرگان به روش های سنتی:
میوه درخت آرگان کوچک ، بیضی یا مخروطی است. پوست ضخیم گوشت را پوشش می دهد. پالپ اطراف یک مهره سخت پوشیده شده است که حدود 25 درصد از وزن میوه های تازه را نشان می دهد. مهره حاوی یک تا سه هسته آرگان غنی از روغن است.
استخراج کلیدی برای فرایند تولید است. برای استخراج هسته، کارگران ابتدا میوه ارگان را در هوای آزاد خشک می کنند و سپس پالپ گوشتی را حذف می کنند. بعضی از تولید کنندگان گوشت را به صورت مکانیکی بدون خشک کردن میوه حذف می کنند. مراكشی ها معمولا از گوشت به عنوان خوراک حیوان استفاده می كنند.
مرحله بعدی شامل ترک خوردن مهره آرگان برای به دست آوردن هسته آرگان است. تلاش برای مکانیزه کردن این روند ناموفق بوده است، بنابراین کارگران هنوز با دست انجام می دهند، و این کار را به یک فرایند وقت گیر و کارآفرین تبدیل می کند. زنان بربر اغلب در این کار دشوار دخالت دارند.
بعد از خرد شدن هسته های آرگان، کارگران آسیاب می کنند و آنها را فشار می دهند. ماسه قهوه ای نفت روغن آرگان خالص و بی هوازی را از بین می برد. در نهایت، روغن آرگن غیر آهنی را به عروق تزریق می کنند.

عمر مفید روغن آرگان چیست؟

مدت نگهداری روغن آرگان به مدت 3 تا 6 ماه بستگی دارد به نوع روغن آرگن که خریداری می کنید. به همین دلیل، توصیه می شود که آن را برای 6 ماه اول استفاده کنید. این باید دور از نور مستقیم خورشید و محکم بسته شود. بطری های کوچکتر از روغن آرگان توصیه می شود که از مواد مغذی آن بدون از دست رفتن مزایای آن بهره مند شوند. بطری های بزرگتر از روغن ارگان ممکن است از این مزایا را از دست بدهد، زیرا آن را در قفسه شما نشسته است.

نحوه استفاده از نفت آرگان

دوغ روغن آرگان برای مصرف داخلی 1-2 قاشق غذاخوری روزانه است. برای به طور کامل احساس مزایایی روغن ارگن، مصرف 1 قاشق غذا خوری صبح و 1 قاشق غذا خوری در شب. این نباید برای آشپزی استفاده شود، گرما می تواند برخی از مزایا را کاهش دهد. بلکه باید با غذا مصرف شود یا به مواد غذایی مانند سس سالاد اضافه شود. دوز روغن آرگان برای استفاده خارجی متفاوت است و بستگی به هدف درمان دارد. هنگام استفاده از مو برای تهویه یا شامپو، باید به اندازه کافی برای تغذیه کامل از پوست سر تا انتهای مو خود استفاده کنید. همین امر برای ماسکهای یک شبه مو و یک ظاهر طراحی شده است. هنگامی که به پوست شما می آید، روغن ارگان باید به طور منظم در سراسر بدن اعمال شود. آن را به خوبی جذب می کنید، در مورد احساس چربی نگران نباشید. هنگامی که به ناخن ها می آید، باید به صورت ناخن پا و دست خود اعمال شود.

روغن آرگان برای مو

وقتی که آن را برای بازگرداندن براق، براق طبیعی و تعمیرات به پایان می رسد تقسیم می شود، کمی وجود دارد، اگر نه هیچ، که نزدیک به منافع قوی روغن آرگان می دهد. نه تنها آن را به عنوان عامل یک ظاهر معمولی استفاده می شود، بلکه دارای قابلیت های موثر ترویج فریز و دادن درخشش مو. اثبات شده است که موهای سایه دار، نرم و شفاف تر. با استفاده از روغن آرگان برای مرطوب کردن موهایتان نیز بسیار آسان و ساده است؛ فقط برخی از روغن را به کف دست خود اضافه کنید و به موهایتان ماساژ دهید. راه های زیادی برای به دست آوردن روغن آرگان وجود دارد، و آن را در بسیاری از انواع مختلف محصولات. بدون شک، روغن آرگان بر خلاف هر چیز دیگری موهای شما را تقویت می کند. این ذات غیر چرب باعث می شود آن را مناسب برای یک ظاهر طراحی شده مو خود را در حالی که به طور همزمان خلاص شدن از تقسیم به پایان می رسد. آن را در برابر گرمای بولوار، خشک کن مو، و حتی آهن رختخواب محافظت می کند.

روغن آرگان برامی مو

روغن آرگان برای پوست شما چیست؟

تریترپروئید ها در روغن آرگان یافت می شوند و به پوست شما منجر می شوند. این مزایای شگفت انگیز و درمان پوست شامل مبارزه با زگیل، درماتیت، اگزما، زخم ها و حتی سرطان پوست است. آنتی اکسیدان های قوی آن و اسیدهای چرب اشباع نشده نیز در درمان زخم های همه انواع، از جمله آکنه مرتبط هستند. 80% اسیدهای چرب اشباع نشده در روغن آرگان نیز برای درمان پیری زودرس ناشی از استرس، سیگار کشیدن و سبک زندگی کار می کنند. روغن پوست را از طریق پوست کاهش می دهد و چین و چروک خطوط خوب و همچنین تقویت سلول های سالم پوست است. روغن آرگان یک ماده ضد پیری بسیار قوی است و به عنوان نشان دهنده کاهش ظهور پیری است. اثبات شده است که کشش پوستی را به وجود می آورد و سبب بازسازی پوست می شود. همچنین به عنوان یک عامل کنترل زیست محیطی نقش دارد. عناصر غذای غنی از عناصر آنتی اکسیدان ها برای محافظت از پوست از اشعه ماوراء بنفش کمک می کنند. استفاده از روغن به پوست آسیب دیده به UV نشان داده شده است در واقع محو لکه های قرمز و پوست خشک پوست چرب است.  روغن آرگان حتی نشان داده است که علائم کششی را از بین می برد و همچنین از آنها جلوگیری می کند. علائم کشش می تواند از طریق افزایش وزن و حتی حاملگی اتفاق بیفتد. پوست را ملایم و تقویت می کند. ساپونین ها در روغن آرگان، سلول های واکنش پذیر پوست را تقویت می کنند که باعث افزایش باز شدن می شوند، پوست شما سالم و قوی است.

مزایای روغن آرگان برای صورت

روغن آرگان یک ماده ضروری است. نه تنها دارای خواص ضد پیری بسیار خوبی است، اما اثرات تسکین دهنده پوست آن را در عین حال به عنوان عنصری عالی می دانند. از عوارض پوستی تا خشکی، تغییر رنگ به پیری زودرس، خواص روغن آرگان، آن را به عنوان یک درمان کننده طبیعی فوق العاده برای تمام موارد ذکر شده است. دلیل این امر این است که روغن آرگن با تولید روغن بدن شما کار می کند و باعث می شود آن را برای افرادی که دارای شرایط حساس پوستی مانند اگزما، روده بزرگ و پسوریازیس هستند، درمان موثر طبیعی خود کنند. در نهایت، شما می توانید از روغن آرگان برای صورت خود در هر زمان روز یا شب استفاده کنید.

فروشنده روغن آرگان

 

اضافه کردن دیدگاه جدید

Filtered HTML

  • آدرس های وب و ایمیل به صورت اتوماتیک به لینک تبدیل می شوند.
  • تگ های مجاز : <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • خطوط و پاراگرافها به صورت اتوماتیک جدا سازی می شود.

Plain text

  • تگ های HTML قابل قبول نمی باشد.
  • آدرس های وب و ایمیل به صورت اتوماتیک به لینک تبدیل می شوند.
  • خطوط و پاراگرافها به صورت اتوماتیک جدا سازی می شود.

قالب دروپال فارسی‌سازی شده توسط دروپال کار