شما اینجا هستید

استئاریل الکل

استئاریل الکل

 

نام: استئاریل الکل – Stearyl alcohol

فرمول شیمیایی:   CH3(CH2)16CH2OH و یا C18H38O

جرم مولی: 270/5 گرم بر مول

نقطه ذوب: 59 درجه سانتی گراد

کاربرد استئاریل الکل

استئاریل الکل در عوامل فعال سطحی، روان کننده ها، امولسیون ها، رزین ها و پمادها و نیز غلظت دهنده و افزایش دهنده ویسکوزیته و به عنوان جایگزین برای ستیل الکل و عوامل ضدکف استفاده می شود. این محصول به عنوان یک افزودنی غذایی مستقیم (direct food additive , DFA) تایید شده است و می تواند در مصارف مشابه با الکل های طبیعی استفاده شود. همچنین به عنوان افزودنی غذایی غیرمستقیم (IFA) برای استفاده در نگهدارنده ها و پوشش های مواد غذایی استفاده شده است. استفاده از آن تا غلظت 8 درصد ایمن درنظر گرفته شده است. 

استئاریل الکل به عنوان نرم کننده، پایدارکننده، ضدکف، امولسیفایر و یا کمک امولسیفایر، غلظت دهنده و حامل در محصولات آرایشی و بهداشتی استفاده می شود. همچنین به عنوان امولسیفایر آب در روغن (w/o) برای تولید محصولات آرایشی و بهداشتی در دمای معمولی به کار می رود و از تفکیک امولسیون به بخش های آب و روغن جلوگیری می کند. در اثر حضور الکل استئاریل ، محصول نهایی در صورت تکان دادن، کف کمتری تولید خواهد کرد. استفاده از این ماده در پودرها، منجر به افزایش چسبندگی و حس نرمی پودرها برای پوست می شود. استئاریل الکل در فرمولاسیون های pH بالا پایدار است. مطابق با گزارشات سال 1981، این محصول در فرمولاسیون 425 محصول آرایشی و با غلظت 0/1 تا 50 درصد استفاده می شد.

فروش استئاریل الکل

شرکت تیناکم آمادگی دارد ضمن دریافت سفارش‌های مشتریان عزیز ، استئاریل مورد نیاز صنایع مختلف را بهترین قیمت و بهترین کیفیت تأمین کند و در سریع‌ترین زمان ممکن به‌وسیله سیستم حمل‌ونقل مطمئن به شهرهای مختلف ارسال نماید. قیمتهای عرضه شده توسط این شرکت همیشه پائین ترین قیمت است و می‌توانید ضمن استعلام قیمت، با قیمت ما سایر اشخاص حقیقی و حقوق دیگر مقایسه نمائید.

اضافه کردن دیدگاه جدید

Plain text

  • تگ های HTML قابل قبول نمی باشد.
  • آدرس های وب و ایمیل به صورت اتوماتیک به لینک تبدیل می شوند.
  • خطوط و پاراگرافها به صورت اتوماتیک جدا سازی می شود.

قالب دروپال فارسی‌سازی شده توسط دروپال کار