شما اینجا هستید

روغن آووکادو

روغن آووکادو Avocado oil

بسته بندی:گالن 25 و 200 کیلویی
کشور سازنده: استرالیا، نیوزیلند

 

روغن آووکادو

روغن آووکادو یک روغن خوراکی است که از میوه Persea americana (آووکادو) پر شده است. به عنوان یک روغن غذایی، آن را به عنوان یک عنصر در غذاهای دیگر و به عنوان یک روغن پخت و پز استفاده می شود. همچنین برای روانکاری و در لوازم آرایشی استفاده می شود، جایی که برای خواص بازسازی کننده و مرطوب کننده آن ارزشمند است. روغن آووکادو حتی به دلیل توانایی اثبات شده خود برای مقابله با اثرات منفی آرتروز، جهت داروهای تجویزی نیز مورد استفاده قرار می گیرد. آووکادو یک روغن گیاه منحصر به فرد با مزایای بسیار خاص است. اکثر روغن های گیاهی از بذر گیاه استخراج می شوند، اما روغن آووکادو از گوشت آووکادو استخراج می شود. اکثر میوه ها در کربوهیدرات بالاتر و دارای چربی کم و یا بدون چربی هستند، اما آووکادو در چربی های مفید بسیار زیاد است. آووکادو منحصر به فرد است زیرا حاوی پتاسیم بیشتر از موز و پروتئین و چربی بیشتر از هر میوه دیگری است و از لحاظ تغذیه، این میوه شبیه روغن زیتون است.

محتوای مغذی روغن آووکادو

این روغن کم چرب دارای اسید اولئیک، چربی غیرمستقیم و ویتامین های A، E و D است. حاوی مقادیر منیزیم و آنتی اکسیدان ها است که اکثر مردم به اندازه کافی مصرف نمی کنند. این چربی ها نه تنها سالم هستند، بلکه مواد مغذی دیگر، به ویژه کاروتنوئیدها، در آوکادو بیشتر قابل دسترس هستند. تحقیقات نشان داده است که روغن آووکادو یا آووکادو جذب کاروتنوئید ها را در یک وعده در هر کجای 2.6 تا 15.3 بار بسته به کاروتنوئید افزایش می دهد. آووکادو یکی از تنها چند منبع طبیعی ترکیبی قوی بتا سیتوستول است. این فیتواسترول قدرتمند به طور مثبت سطوح چربی و کلسترول بدن را تحت تاثیر قرار می دهد. حتی برخی از تحقیقات نشان می دهد که بتا سیتوستولول می تواند سلول های سرطانی را مهار کند. مزایای آنتی اکسیدان ها به خوبی مستند شده اند، اما روغن آووکادو توانایی منحصر به فردی را برای نفوذ به سلول ها تا میتوکندری دارد و در واقع عملکرد سلول را بهبود می بخشد. این باعث می شود آوکادو در کاهش پیری کمک کند و بدن را در برابر بیماری و بیماری تقویت کند. آووکادو آلرژیک معمولی نیست و افراد کمتری نسبت به روغن نارگیل یا روغن مهره حساس به روغن آووکادو هستند. به همین دلیل، آن را تبدیل به یک جایگزین محبوب در دستور العمل ها و درمان های زیبایی می دانند.

کاربرد روغنآووکادو

کاربرد روغن آووکادو

روغن آووکادو به عنوان روغن حامل برای سایر طعم ها عمل می کند. روغن آووکادو حاوی مقادیر زیادی چربی های غیرمستقیم و ویتامین E می باشد. همچنین جذب کاروتنوئید و سایر مواد مغذی را افزایش می دهد. از آنجا که آوکادو یک محصول سالم است، برخی از تاسیسات تولید روغن زیتون، به ویژه در استرالیا و نیوزیلند، روغن زیتون را در طول فصل زیتون استفاده و و با همین تاسیسات در طول بقیه سال روغن آووکادو تولید می کنند. روغن آوکادو در ابتدا و به دلیل استفاده در لوازم آرایشی تولید شده است. پس از خشک شدن گوشت آووکادو برای حذف آب به اندازه کافی (≈ 65٪ آب گوشت آووکادو)، روغن آووکادو برای لوازم آرایشی به طور سنتی با حلال ها در دمای بالا تولید می شود. پس از تولید، روغن برای کاربرد در محصولات مراقبت از پوست معمولا تصفیه شده، سفید و دئودورانت می شود و به روغن زرد بی بو تبدیل می شود. روغن آووکادو با مراقبت از پوست در مقابل آسیب های محیطی از ایجاد خطوط ریز پوستی، چین و چروک صورت و سایر علائم پیری زودرس جلوگیری نموده و با افزایش میزان تراکم و ضخامت پوست، ظاهر کلی پوست را بهبود می بخشند. مانند روغن زیتون فوق العاده با ارزش، روغن آوکادو با روغن سرد خنثی است و بنابراین ویژگی های طعم و رنگ گوشت میوه را حفظ می کند. چیز عالی در مورد روغن آووکادو این است که این روغن فقط یک روغن فوق العاده نیست که می تواند در مواردی مانند مواد غذایی مانند سالادها و نمک ها استفاده شود، اما همچنین برای پخت و پز بسیار توصیه می شود.

سایر: محصولات صنایع ارایشی بهداشتی

روش روغن آووکادو  روغن آووکادو خوراکی  خرید روغن آووکادو خوراکی  روغن آووکادو برای پوست  طرز تهیه روغن آووکادو  خرید روغن آووکادو اصل  خرید آووکادو  از کجا آووکادو بخرم  خواص روغن جوجوبا برای پوست

اضافه کردن دیدگاه جدید

Filtered HTML

  • آدرس های وب و ایمیل به صورت اتوماتیک به لینک تبدیل می شوند.
  • تگ های مجاز : <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • خطوط و پاراگرافها به صورت اتوماتیک جدا سازی می شود.

Plain text

  • تگ های HTML قابل قبول نمی باشد.
  • آدرس های وب و ایمیل به صورت اتوماتیک به لینک تبدیل می شوند.
  • خطوط و پاراگرافها به صورت اتوماتیک جدا سازی می شود.

قالب دروپال فارسی‌سازی شده توسط دروپال کار