شما اینجا هستید

پلی سوربات 80

پلی سوربات 80

نامهای دیگر: توئین 80، مونتناک 80، E433،PS80، Alkest TW 80
فرمول شیمیایی: C64H124O26
شکل ظاهری: مایع زرد مایل به قهوه ای
HLB: 15
بسته بندی: بشکه 200 کیلوگرمی
عملکرد: امولسیفایر، تثبیت کننده، اصلاح کننده ویسکوزیته، عامل فوم ساز، روان کننده، پاک کننده ، دیسپرس کننده

قیمت پلی سوربات 80

توضیحات

پلی سوربات 80 و دیگر مواد پلی سوربات (پلی سوربات 21، پلی سوربات 40، پولی سوربات 60، پولی سوربات 61، پولی سوربات 65، پولی سوربات 65، پولی سوربات 80، پلی سوربت 81، پلی سوربات 85) مجموعه ای از سورفکتانت های هیدروفیلی و غیر آلی هستند. پلی سوربات ها در محصولات متنوعی از جمله خوشبو کننده پوست، محصولات مراقبت از پوست، محصولات پاک کننده پوست، پایه های آرایش، شامپو و عطر استفاده می شود. پلی سوربات ها به دیگر مواد کمک می کند تا در یک حلال حل شوند که در آن معمولا به طور معمول حل نمی شود.
پلی سوربات 80 یک ماده غیر آلی و امولسیفایر است که اغلب در غذاها و لوازم آرایشی استفاده می شود. این ترکیب مصنوعی مایع زرد و چسبنده و محلول در آب است. پلی سوربات 80 از سوربیتان پلی اکسی اتیلن و اسید اولئیک مشتق شده است. گروه های هیدروفیل در این ترکیب پلی اترها هستند که به عنوان گروه های پلی اتیلن شناخته می شوند که پلیمر اتیلن اکسید هستند. تویین 80 به عنوان یک امولسیفایر در ترکیب با انواع مختلف امولسیفایرهای هیدروفوب برای پوشش طیف گسترده ای از روغن در آب و آب در سیستم های امولسیونی روغن استفاده می شود. به طور جداگانه، آن را یک محلول عالی از روغن های ضروری، عامل مرطوب، اصلاح کننده ویسکوزیته، تثبیت کننده است. استفاده از آن در ایجاد اسپری های کتانی و اتاق، اسپری بدن و محصولات دیگر که در آن روغن ها باید در آب حل و فصل شوند رایج است. تفاوت این ماده با دیگر پلی سوربات ها در زنجیره هیدروکسیل است که در این ماده بلندتر است و جرم مولکولی آن 1310 g/mole است.
نام شیمیایی کامل پلی سوربات 80 عبارتند از:
     Polyoxyethylene (20) sorbitan monooleate
     (x) -Sorbitan mono-9-octadecenoate پلی (اکسید -1،2-اتانیدیل)

توئین 80 به عنوان امولسیفایر یا ضدعفونی کننده در غذاها، ویتامین ها، داروها و واکسن ها استفاده می شود.

کاربرد پلی سوربات 80

چرا در غذا استفاده می شود؟

این ماده به عنوان یک ماده پاک کننده برای فرآیند تخمیر برخی از شراب ها استفاده می شود و همچنین برخی از بستنی ها و سایر پودینگ ها را به هم متصل می کند تا بافت کرمی خود را بدون جداسازی حفظ کنند. همچنین برای غذاهای فله ای استفاده می شود و سس ها را صاف نگه می دارد. این ماده هم چنین به بستنی به منظور روان شدن آن و جلوگیری از ذوب شدن سریع آن استفاده میشود.

چرا در لوازم آرایشی استفاده می شود؟

همچنین می تواند به عنوان یک سورفاکتانت در صابون و لوازم آرایشی و همچنین محلول سازی کننده عمل کند و به مواد تشکیل دهنده را تجزیه می کند تا بتوانند راحت تر با هم ترکیب شوند. این به عنوان یک حلال کننده مورد استفاده قرار می گیرد. این باعث می شود که محصولات خشن تر و جذاب تر شوند.

چرا در پزشکی استفاده می شود؟

این ماده به عنوان یک عنصر در بعضی از واکسن ها و نیز بعضی از ویتامین ها و مکمل ها استفاده می شود. توئین 80 برای بهبود سازگاری کپسول های ژل و استفاده از قرص ها در معده پخش می شود. پلی سوربات 80 یک ترکیب چند منظوره و مفید است، بنابراین در چند محصول کاملا موجود است.

فروش پلی سوربات 80

سایر پلی سوربات ها:

پلی سوربات 20 یه همان توئین 20 یک سورفکتانت خفیف است که برای روغن های امولسیونی، مخصوصا عطر و یا اسانس های ضروری، به آب تزریق می شود.توئین 20 از اسید لاوریک گرفته شده است، اسید چرب متوسط ​​زنجیره ای که عمدتا در روغن نارگیل یافت می شود. هنگامی که به پوست اعمال می شود، اثر آرام بخش و روان کننده ای ایجاد می شود. Ps20 دارای سبک ترین وزن مولکولی درون خانواده پلی سوربات است. در این خانواده شما می توانید ps20، 40، 60، 80 و غیره را پیدا کنید. این "روغن ها" نیز Tween 20، 40، 60، 80 و غیره نامیده می شود. قاعده ساده ی این روغن ها، تعداد بیشتری است، قدرت قوی تر آنها برای امولسیون آب با روغن های سنگین تر است. به عنوان مثال، اگر شما نیاز به ترکیب روغن های ضروری و عطر را به آب دارید، PS20 به درد شما می خورد. اگر شما به دنبال امولسیون روغن حامل در آب هستید، توئین 20 برای کار مناسب نخواهد بود، شما باید به یک پلی سوربات بالادستی بالایی مانند 80 بپردازید. پلی سوربات 20 همچنین در تولید مواد غذایی استفاده می شود، هرچند بیشترین کاربرد آن در صنایع آرایشی است.
برای استفاده: اضافه کردن 10٪ پلی سوربات 20 به آب مقطر و ترکیب آن با اسانس تا 3٪ برای ایجاد اسپری های طبیعی اتاق. این دستور ساده را می توان برای ساخت اسپری های بدن، کتانی یا اتاق استفاده کرد.

اضافه کردن دیدگاه جدید

Plain text

  • تگ های HTML قابل قبول نمی باشد.
  • آدرس های وب و ایمیل به صورت اتوماتیک به لینک تبدیل می شوند.
  • خطوط و پاراگرافها به صورت اتوماتیک جدا سازی می شود.

قالب دروپال فارسی‌سازی شده توسط دروپال کار