You are here

اسید استیک Acetic Acid

شرکت تیناکم محصول اسید استیک را از پتروشیمی های شازند و فن آوران خریداری و به بازار عرضه می نماید. شما مشتریان گرامی میتوانید این محصول را با بالاترین کیفیت و مناسب ترین قیمت به دلیل خرید مستقیم از  بورس از ما خریداری نمایید. جهت کسب اطلاعات در مورد این محصول و خرید اسید استیک با تناژهای مختلف با تلفنهای شرکت  تماس حاصل فرمائید.

اسید استیک | Acetic Acid

نام های دیگر: اتانوئیک اسید، جوهر انگور، جوهر سرکه، اسید اتیلیک، اسیدمتان کربوکسیل، هیدروژن استات
فرمول شیمیایی : CH3COOH
بسته بندی : تانکر 25 تن، بشکه 220 لیتری، گالن35 و 60 لیتری
خواص فیزیکی : مایع بی رنگ یا کریستال ترش با بوی مشایه سرکه - ترکیبات خالص زیر 17 درجه سانتی گراد جامد است. بیشتر به صورت محلول آبی استفاده می شود.

واردکننده اسید استیک

اسید استیک چیست؟

اسید استیک جزو مواد معدنی و متعلق به گروه اسیدها بوده و جزئی از اسیدهای کربوکسیلیک می‌باشد و در نامگذاری آیوپاک به اسید اتانوئیک معروف است. باکتری‌های مخمر سرکه به دلیل تمایل به تولید اسید استیک به این نام معروف شده‌اند. این اسید یک اسید خیلی ضعیف بوده زیرا تنها مقداری اسید جدا شده در محلول آبی می باشد. این ماده بدون آب و خالص یک مایع بدون رنگ بوده که آب را از محیط اطرافش جذب میکند و در دمای 16.5 C(62 F) به شکل یک جامد کریستالی بی رنگ منجمد می شود. استیک اسید خالص و محلول های غلیظ آن بسیار خورنده هستند. این باکتری‌ها در مواد غذایی ، آب و خاک یافت می‌شوند. این ماده بطور طبیعی از میوه‌ها و برخی مواد غذایی فاسد شده از فرایند تخمیر تولید می‌شوند و از قدیمی‌ترین ترکیبات شیمیایی شناخته شده توسط انسان می‌باشد.  استیک خالص ، مایعی بیرنگ با بویی تیز ، مایعی خورنده و قابل اشتعال می‌باشد. سرکه از فرایند تخمیر مواد غذایی دارای نشاسته و قند و مواد الکلی توسط باکتری مخمر سرکه (بچه سرکه) تولید می‌شود. برای تولید سرکه عموما از میوه‌هایی مانند سیب ، انگور ، دانه‌هایی مثل جو استفاده می شود.

تولید اسید استیک

اسید استیک، هم بطور مصنوعی و هم از طریق تخمیر باکتریایی، تولید می‌شود. امروزه روش باکتریایی تنها ۱۰ درصد از تولید را به خود اختصاص داده‌است اما به دلیل اینکه قوانین جهانی مربوط به سلامت غذا بر تهیه سرکه خوراکی از مواد بیولوژیکی تاکید می‌کند، این روش همچنان برای تولید سرکه استفاده می‌شود. تقریباً حدود ۷۵ درصد از استیک تولید شده برای استفاده‌های صنعتی، از کربن‌دار کردن متانول و به روشی که در زیر می‌آید تولید می‌شود. برای بقیه مصارف، از روش‌های دیگر استفاده می‌شود. کل تولید جهانی اسید استیک &nbsp ۵ میلیون تن در سال برآورد می‌شود که نیمی از آن در ایالات متحده تولید می‌شود. تولید این ماده در اروپا  ۱ میلیون تن در سال است که میزان آن رو به کاهش نهاده؛ در ژاپن نیز تولید این ماده  ۷/۰ میلیون تن در سال است. از سوی دیگر هرسالانه  ۵/۱ میلیون تن اسید استیک بازیافت می‌شود که تولید جهانی را به  ۵/۶ میلیون تن در سال می‌رساند. بزرگترین تولیدکنندگان اسید استیک دست نخورده، سلانس و بی‌پی|صنایع شیمیایی بی پی هستند. از دیگر تولیدکنندگان عمده این ماده می‌توان به ملنیوم کمیکالز، استرلینگ کمیکالز، سام سونگ، ایستمن و سوونسک اتانول کمی اشاره کرد.(ویکی پدیا)

کاربرد اسید استیک

کاربرد اسید استیک

کاربرد اصلی اسید استیک در تولید استات وینیل تکپاره (VAM) است. بین ۴۰ تا ۴۵ درصد از اسید استیک تولید شده در جهان، به مصرف این کاربرد می‌رسد. استات وینیل می‌تواند به استات پلی وینیل یا سایر پولیمرها، پولیمریزه شود که این مواد در رنگها و چسبها کاربرد دارند. تولید جهانی آنیدرید استیک یکی از اصلی‌ترین کاربرد است که بین ۲۰ تا ۳۰ درصد از تولید اسید استیک در جهان را به مصرف خود می‌رساند. از دیگر کاربردهای استیک اسید در تولید اتیل استات، حلال ها، نساجی، به صورت سرکه به عنوان چاشنی غذا و تهیه انواع ترشی می توان اشاره کرد. اسید استیک رقیق به عنوان افشانه برای از بین بردن قارچهای گیاهان بکار برده میشود. اسید استیک گلاسیال در صنایع شیمیایی در تولید فیلمهای عکاسی، تولید پلاستیک پلی اتیلن تری فتالات (PET) استفاده می‌شود. هم چنین به عنوان ماده واسطه در تولید استات وینیل که ترکیب مهمی در تولید چسب و رنگ می‌باشد، و به عنوان حلال در تولید مواد معطر مصنوعی کاربرد دارد.

فروش اسید استیک

شرکت تیناکم آمادگی دارد ضمن دریافت سفارش‌های مشتریان عزیز ، اسید استیک مورد نیاز صنایع مختلف را بهترین قیمت و بهترین کیفیت تأمین کند و در سریع‌ترین زمان ممکن به‌وسیله سیستم حمل‌ونقل مطمئن به شهرهای مختلف ارسال نماید. قیمتهای استیک عرضه شده توسط این شرکت همیشه پائین ترین قیمت است و می‌توانید ضمن استعلام قیمت، با قیمت اسید استیک سایر اشخاص حقیقی و حقوق دیگر مقایسه نمائید.

فرمول اسید استیک

 

محصولات: 

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer