شما اینجا هستید

میکروکریستالین سلولز

میکرو کریستالین سلولز

نامهای دیگر: آویسل 102, آویسل 101, E460 ، MCC
میکروکریستالین سلولز از سلولز چوب آلفا بوجود آمده و به عنوان یک ماده ضد کپک، یک ماده ضد انقباض، یک جایگزین چربی، امولسیفایر، یک توسعه دهنده و یک عامل فشرده در تولید مواد غذایی استفاده می شود. شایع ترین شکل در مکمل های ویتامین یا قرص ها استفاده می شود. همچنین در آزمایشات پلاک برای شمارش ویروس ها به عنوان جایگزینی برای کربوکسی متیل سلولز استفاده می شود. میکروکریستالین سلولز سفید، بی بو، و بی مزه است. این در آب، اسیدهای رقیق شده و در اکثر حلال های آلی قابل حل نیست. این محلول در محلول هیدروکسید سدیم تقریبا نامحلول است.
یک پلیمر طبیعی که به صورت طبیعی تشکیل شده است، شامل واحدهای گلوکز است که توسط پیوند 1-4 بتا گلیکوزیدهای متصل شده است. این زنجیرهای سلولز خطی با هم به عنوان میکرو فایبرلر همراه در دیواره سلول گیاهی همراه است. هر میکرو فایبریل درجه بالایی از پیوند داخلی سه بعدی را نشان می دهد که در نتیجه ساختار بلوری است که در آب غیر قابل حل و مقاوم در برابر واکنش دهنده ها است. با این حال، بخشهای نسبتا ضعیف میکرو فایبریل با پیوند داخلی ضعیف وجود دارد. این مناطق نامعمول نامیده می شود؛ بعضی از آنها استدلال می کنند که به دلیل ساختار تک فاز میکرو فیبرهای دقیق تر، نامیده می شوند. منطقه بلورین برای تولید میکروکریستالین سلولز جدا شده است.

میکروکریستالین سلولز

میکروکریستالین سلولز می تواند با فرآیندهای مختلف مانند اکستروژن واکنشی، آنزیم متصل، انفجار بخار و هیدرولیز اسید تولید شود. فرایند بعد می تواند با استفاده از اسیدهای معدنی مانند H2SO4، HCl و HBr و همچنین مایعات یونی انجام شود. نقش این واکنش ها، نابودی مناطق نابالغ باقی مانده از حوزه های بلوری است. درجه پلیمریزاسیون معمولا کمتر از 400 است. ذرات میکروکریستالین سلولز با اندازه کمتر از 5 میکرون نباید بیشتر از 10٪ باشد. آویسل یک افزودنی ارزشمند در زمینه داروسازی، مواد غذایی، لوازم آرایشی و دیگر صنایع است. خواص مختلف میکروکریستالین سلولز به منظور مقایسۀ تناسب آن با چنین کاربردی، اندازه ذرات، تراکم، شاخص فشردگی، زاویه باز، تخلخل پودر، ظرفیت تورم هیدراتاسیون، ظرفیت جذب رطوبت، رطوبت، شاخص بلوری، اندازه کریستالیت و خواص مکانیکی اندازه گیری می شود. به عنوان سختی و استحکام کششی.
میکروکریستالین سلولز نیز به دلیل اثر مویرگی تخلخل سطح آن بسیار جذب می شود، و این باعث می شود که به عنوان یک حامل برای مایعات عمل کند و با این حال خواص جریان و خواص فشرده را حفظ کند. تخلخل آن، باعث تمیز کردن و خشک شدن سریع گرانولاتور مرطوب می شود و ویژگی جریان جوی خوب را با نیاز کم روانکاری نشان می دهد.

کاربرد میکروکریستالین سلولز

آویسل می تواند در صنایع مختلفی از جمله تولید مواد غذایی، نوشیدنی، داروسازی، لوازم آرایشی و صنایع مختلف استفاده شود. از جمله کاربرد های آن میتوان در نوشیدنیها،سس ها،چاشنی سالاد،دسرهای لبنی یخ زده،غذاهای کنسروی و بیشترین کاربرد دارویی آن به عنوان مکمل های ویتامین و یا قرص ها نام برد.

میکروکریستالین سلولز در تولید مواد غذایی

- آویسل به طور گسترده ای به عنوان تثبیت کننده، عامل ضد انقباض، جایگزین چربی و امولسیفایر در تولید مواد غذایی استفاده می شود.
- به عنوان تثبیت کننده داغ و سرد: در بستنی، مواد غذایی یخ زده، گوشت قرمز و ادویه جات برای بهبود ثبات.
- به عنوان عامل ضد انعقاد: در محصولات پخت برای بهبود احتباس آب و کاهش کالری مواد غذایی.
- به عنوان جایگزین چربی و امولسیفایر: در بستنی، محصولات گوشت کم چرب و ادویه برای افزایش ویسکوزیته و کاهش چربی.

میکروکریستالین سلولز در نوشیدنی

- میکرو کریستالین سلولز به طور گسترده ای به عنوان عامل ژلینگ، تثبیت کننده، عوامل ضد انقباض و مواد معلق در نوشیدنی استفاده می شود.
- به عنوان عامل ژل، تثبیت کننده، عوامل ضد انجماد و مواد معلق: در نوشیدنی فوری برای بهبود پایداری مایع.

 داروسازی

-میکروکریستال سلولز به طور گسترده ای به عنوان Binders، adsorbents، flowability در داروسازی استفاده می شود.
- به عنوان Binders: در قرص ساخت برای افزایش سختی قرص.
- به عنوان جاذب، جریان پذیری: در قرص ساخت به ضد آب و بهبود تحرک.

آرایشی بهداشتی

- به طور گسترده ای به عنوان جایگزین چربی، ضخیم کننده، سخت کننده در لوازم آرایشی استفاده می شود.
- به عنوان جایگزین و ضخیم کننده چربی: در محصولات آرایشی و مراقبت شخصی برای حفظ کیفیت پایدار و تازه.
-به عنوان صاف کننده: در لوازم آرایشی صورت برای صاف و آسان برای از بین بردن.

 

اضافه کردن دیدگاه جدید

Filtered HTML

  • آدرس های وب و ایمیل به صورت اتوماتیک به لینک تبدیل می شوند.
  • تگ های مجاز : <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • خطوط و پاراگرافها به صورت اتوماتیک جدا سازی می شود.

Plain text

  • تگ های HTML قابل قبول نمی باشد.
  • آدرس های وب و ایمیل به صورت اتوماتیک به لینک تبدیل می شوند.
  • خطوط و پاراگرافها به صورت اتوماتیک جدا سازی می شود.

قالب دروپال فارسی‌سازی شده توسط دروپال کار