شما اینجا هستید

روغن جوجوبا

روغن جوجوبا

روغن جوجوبا مایع تولید شده در دانه گیاه جوجوبا (Jojoba) بوده، درختچه ای است که بومی جنوب آریزونا، جنوب کالیفرنیا و شمال غربی مکزیک است. حدودا نیمی از وزن درخت جوجوبا برای روغن ان است. اصطلاح "روغن ججوبا" و "موم ججوبا" اغلب به عنوان یک جایگزین استفاده می شود، زیرا موم به نظر می رسد یک روغن متحرک است، اما به عنوان یک موم آن تقریبا به طور کامل (~ 97٪) از مونو استراسیدهای چرب بلند و الکل، همراه با تنها یک بخش کوچک از استرهای تری گلیسرید تشکیل شده است. این ترکیب پایداری بالا و مقاومت فوق‌العاده‌ای را در دماهای بالا، در مقایسه با سایر روغن‌های گیاهی دارد. این به راحتی اکسید نمی شود و در مقایسه با روغن های دیگر سبب تیره شدن نمی شود، زیرا بر خلاف بسیاری از روغن های گیاهی مانند روغن انگور و روغن نارگیل حاوی تری گلیسیرید نیست. در واقع یک موم گیاهی مایع است و برای بسیاری از بیماری ها در طب عامیانه مورد استفاده قرار گرفته است. بومیان آمریکایی از روغن ججوبه برای درمان زخم ها و کبودی استفاده می کنند. روغن جوجوبا به ندرت به شکل خالص فروخته می شود. کل مساحت کشت شده گیاهان ججوبه در ایالات متحده حدود 45000 هکتار است و سه سال طول می کشد تا بذر به یک گیاه تبدیل شود. نود و پنج درصد از آنها در مراقبت های شخصی یا محصولات بهداشتی، همراه با سایر مواد تشکیل دهنده استفاده می شوند. عمده این روغن در اسرائیل و آرژانتین کشت می شود و صادر می شود.

در دهه 1960، نهنگ اسپرم به عنوان یک گونه در معرض خطر تبدیل شد، زیرا برای روغن خود شکار می شود که شامل 90 درصد استرهای موم است. در آن زمان، آنها به طور گسترده ای در هزاران محصول بهداشتی و آرایشی استفاده می شدند. هنگامی که واردات روغن نهنگ به ایالات متحده در سال 1971 غیرقانونی شد، روغن جوجوبا کشف شد. مشخص شد که روغن ججوبا به مراتب برتر از روغنهای نهنگ است که به روش های مختلف به عنوان اسکوالن شناخته می شود و برای سلامت انسان مفید است.

بوته روغن جوجوبا

امروزه به طور معمول برای درمان آکنه، پسوریازیس، آفتاب سوختگی و پوست چروک شده استفاده می شود. این همچنین توسط افرادی که سرحال هستند استفاده می شود زیرا باعث افزایش رشد مو می شود. از آنجا که جوجوبا نرم کننده است، پوست را آرام می کند و فولیکول های مو را از بین می برد. بسیاری از مردم روغن جوجوبا را به عنوان روغن حامل برای استفاده در اسانس های ضروری مانند تولید محصولات پوست و مو، می شناسند اما در واقع یک مرطوب کننده موثر و شفا دهنده به تنهایی است.

 استفاده از روغن جوجوبا

راه های بسیاری برای استفاده از روغن ججوبه وجود دارد، بنابراین نگران نباشید با استفاده از چند قطره ای از این ماده مفید، با مواد موی و پوست خود آزمایش کنید. در اینجا چند مورد استفاده توصیه می شود:
مرطوب کننده صورت: چهار تا شش قطره را در صبح و شب قبل از خواب بگذارید.
مرطوب کننده مو: اضافه کردن سه تا پنج قطره به تهویه مطبوع خود و یا یک تا دو قطره برای خیساندن مو پس از دوش گرفتن.
حذف چین و چروک: استفاده از یک تا سه قطره روغن ججوبا و آن را به مناطق چروکیده اعمال کنید، سپس آن را به پوست خود در یک حرکت دایره ای قرار دهید تا جذب شود.
حذف آرایش: سه تا پنج قطره روغن جوجوبا را به یک توپ یا پد پنبه اضافه کنید و آرایش را پاک کنید.
نرم کردن لب: هر زمان که لازم باشد، یک یا دو قطره روغن جوجوبا را به لب ها بمالید.
مبارزه با عفونت: یک تا سه قطره روغن ججوبه را به منطقه آلوده یا تحریک شده دو بار در روز اضافه کنید.

استفاده از روغن جوجوبا

 

پس چرا روغن جوزوبا؟

1- شباهت زیاد به ساختار شیمیایی چربی بدن

آنچه که آن را نسبت به سایر روغن های گیاهی نسبتا مشابهی می سازد، این است که روغن ججوبه ساختار شیمیایی بسیار مشابه چربی بدن انسان است. این به این علت است که چربی پوست نیز عمدتا از مونو استرهای موم تشکیل شده است که تشکیل دهنده اصلی روغن ججوبه هستند.

2. بسیار امن برای استفاده

 روغن جوزوبا غیر سمی، غیر خوراکی و غیر آلرژیک است. این بدان معنی است که منافذ را مخفی نخواهد کرد و واکنش های آلرژیک ایجاد نخواهد کرد. این نیز باعث تحریک کننده نیست، بنابراین با خیال راحت میتواند در اطراف چشم و پوست استفاده شود. علاوه بر این، وقتی پوست های دیگر مانند سایر روغن ها استفاده می شود، حس چربي ایجاد نمی کند.

3. دارای محتوای بالایی از مواد معدنی مفید و ویتامین E است

فروش روغن جوجوبا

 

 این شامل انواع مختلفی از توکوفرول هایی است که ویتامین E و بسیاری دیگر از مواد معدنی طبیعی را تشکیل می دهند. ویتامین E به خوبی برای پوست سالم و روشن شناخته شده است.

4. از آسیب رادیکال های آزاد جلوگیری می کند

 روغن جوزوبا آنتی اکسیدان است و شما را از اثرات مضر رادیکال های آزاد محافظت می کند، که به نظر می رسد باعث ایجاد بیماری های مزمن و سرطان می شود.

5. آنتی باکتریال است

اکثر باکتریها از جمله استافیلوکوکوس اورئوس و قارچ Candida albicans نمیتوانند در هنگام تماس با روغن ججوبه تولید مثل کنند و از بین بروند. در واقع، آنتی باکتری است که می تواند به عنوان یک قارچ کش برای کنترل کپک و کپک ها استفاده شود. تصور کنید که چقدر قدرتمند است؟
 

اضافه کردن دیدگاه جدید

Filtered HTML

  • آدرس های وب و ایمیل به صورت اتوماتیک به لینک تبدیل می شوند.
  • تگ های مجاز : <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • خطوط و پاراگرافها به صورت اتوماتیک جدا سازی می شود.

Plain text

  • تگ های HTML قابل قبول نمی باشد.
  • آدرس های وب و ایمیل به صورت اتوماتیک به لینک تبدیل می شوند.
  • خطوط و پاراگرافها به صورت اتوماتیک جدا سازی می شود.

قالب دروپال فارسی‌سازی شده توسط دروپال کار